Фаршировані курячі шийки

Шийка куряча, фарширована по-єврейськи
Інгредієнти:
Приготування
Отже, давайте дізнаємося, як приготувати фаршировані курячі шийки. Для цього курячу шкіру очищаємо і надаємо їй прямокутну форму. Заздалегідь відварюємо до готовності в підсоленій воді гречану групу і залишаємо кашу остигати. Курячі шлуночки і сердечка промиваємо, обробляємо і відварюємо. Потім акуратно виймаємо їх з бульйону, охолоджуємо, дрібно нарізаємо і додаємо до відвареної гречці . Цибулю очищаємо від лушпиння, подрібнюємо, а печінка нарізаємо невеликими шматками.
На розігріту сковороду наливаємо трохи рослинного масла, кидаємо цибулька і пасеруємо його до м'якого стану. Після цього додаємо печінку, солимо, перчимо за смаком і обсмажуємо все приблизно 5 хвилин, заважаючи.
Окремо на слабенькому вогні витапливаем до стану шкварок курячий жир, шкварки виймаємо і висипаємо в сковороду борошно, прокаливая її до кремового кольору. Потім додаємо її разом з подрібненими шкварками і гречкою в начинку і все ретельно перемішуємо.
Тепер відрізаємо невеликий шматок фольги для запікання, змащуємо його вершковим маслом, викладаємо курячу шкіру, солимо, перчимо і покриваємо шаром начинки. Далі акуратно піднімаємо вільну частину шкірки і формуємо щось типу кульочка. Так повторюємо з усіма шматочками шкіри, а потім відправляємо їх на 30 хвилин у гарячу духовку для запікання.
Рецепт фаршированої курячої шийки
Інгредієнти:
Приготування
Отже, курячі пупочки, шлуночки і сердечка обробляємо, гарненько промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками. Цибулю чистимо, дрібно шаткуємо й обсмажуємо його до м'якості в розігрітому рослинному маслице, а потім перекладаємо його в мисочку. Потім додаємо порізане м'ясо, додаємо манку, перемішуємо і розбиваємо яйця. Знову ретельно вимішуємо начинку і відставляємо її в бік.
Курячі шийки промиваємо, обсушуємо, з широкої сторони зашиваємо краю нитками і наповнюємо їх приготованим фаршем. Потім закріплюємо краю з вузької сторони, робимо на кожній кілька проколів голкою, кидаємо в киплячу воду і варимо на повільному вогні до готовності приблизно 40 хвилин. Після цього перекладаємо шийки на тарілку, охолоджуємо і подаємо на стіл.
Курячі шийки, фаршировані грибами
Інгредієнти:

Курячі шийки промиваємо, обережно знімаємо шкіру і відварюємо її в підсоленій воді. Шинку, гриби, м'ясо курки і свіжу зелень нарізаємо тонкою соломкою, а сир натираємо на крупній тертці. Оливки без кісточок ріжемо на кружечки, все перемішуємо, солимо і перчимо за смаком. Потім наповнюємо курячі шийки приготовленої начинкою, закріпивши з країв зубочистками, і запікаємо на деку в розігрітій духовці до рум'яної скоринки. Перед подачею на стіл прикрашаємо страву зеленню і подаємо з будь-яким гарніром: відварною картоплею , рисом, макаронами.
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат з раковими шийками
Салат з раковими шийками - страва ресторанного класу, яке далеко не всім вдається спробувати. Якщо ви в числі тих щасливчиків, які не знають що

Курячі сердечка з грибами
Курячі сердечка з грибами - смачне і оригінальне блюдо, яке приготувати зовсім нескладно, і в цьому вам допоможуть наші цікаві рецепти. Читаємо наші

Курячі грудки, фаршировані сиром
Курячі грудки, фаршировані сиром - найніжнішої блюдо, готувати яке хочеться знову і знову. Хочете знати чому? Тоді спробуйте зробити його на своїй

Фаршировані курячі ніжки
Якщо вам набридли звичайні страви з курячих ніжок, спробуйте приготувати незвичайні. Наприклад, фаршировані курячі гомілки. Вони виходять соковитими,

Курячі ніжки з грибами
Курячі ніжки з грибами - смачне та вишукане блюдо для святкового столу. Давайте розглянемо декілька простих рецептиков фаршированих і тушкованих

Фаршировані стегенця
Фаршировані стегенця - страва, заради якого варто провести на кухні зайві пів години, адже воно здатне вигідно прикрасити святковий стіл і