Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Фаршировані курячі шийки

Фаршировані курячі шийки

4-01-2015, 18:25
4 533
Фаршировані курячі шийки
Фаршировані курячі шийки - це чудова і неймовірно оригінальна закуска на будь-який святковий стіл. Це блюдо традиційно належить до єврейської кухні і зовні нагадує домашні ковбаски. Давайте розглянемо з вами деякі рецепти фаршированих курячих шийок і здивуємо по-справжньому ваших гостей!

Шийка куряча, фарширована по-єврейськи


Інгредієнти:

  • шкурки курячій шиї - 7 шт.;

  • крупа гречана - 200 г;

  • цибулина - 2 шт.;

  • печінка куряча - 100 г;

  • куряче серце - 100 г;

  • курячі шлуночки 100 г;

  • борошно - 3 ч. ложки;

  • курячий жир - 30 г;

  • масло рослинне - 20 мл;

  • масло вершкове - 30 г;

  • спеції.


  • Приготування
    Отже, давайте дізнаємося, як приготувати фаршировані курячі шийки. Для цього курячу шкіру очищаємо і надаємо їй прямокутну форму. Заздалегідь відварюємо до готовності в підсоленій воді гречану групу і залишаємо кашу остигати. Курячі шлуночки і сердечка промиваємо, обробляємо і відварюємо. Потім акуратно виймаємо їх з бульйону, охолоджуємо, дрібно нарізаємо і додаємо до відвареної гречці . Цибулю очищаємо від лушпиння, подрібнюємо, а печінка нарізаємо невеликими шматками.
    На розігріту сковороду наливаємо трохи рослинного масла, кидаємо цибулька і пасеруємо його до м'якого стану. Після цього додаємо печінку, солимо, перчимо за смаком і обсмажуємо все приблизно 5 хвилин, заважаючи.
    Окремо на слабенькому вогні витапливаем до стану шкварок курячий жир, шкварки виймаємо і висипаємо в сковороду борошно, прокаливая її до кремового кольору. Потім додаємо її разом з подрібненими шкварками і гречкою в начинку і все ретельно перемішуємо.
    Тепер відрізаємо невеликий шматок фольги для запікання, змащуємо його вершковим маслом, викладаємо курячу шкіру, солимо, перчимо і покриваємо шаром начинки. Далі акуратно піднімаємо вільну частину шкірки і формуємо щось типу кульочка. Так повторюємо з усіма шматочками шкіри, а потім відправляємо їх на 30 хвилин у гарячу духовку для запікання.

    Рецепт фаршированої курячої шийки


    Інгредієнти:

  • курячі шийки - 5 шт.;

  • курячі сердечка - 5 шт.;

  • курячі шлуночки - 5 шт.;

  • курячі пупочки - 5 шт.;

  • яйце - 2 шт.;

  • манна крупа - 5 ст. ложок;

  • цибулина - 1 шт.;

  • спеції.


  • Приготування
    Отже, курячі пупочки, шлуночки і сердечка обробляємо, гарненько промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками. Цибулю чистимо, дрібно шаткуємо й обсмажуємо його до м'якості в розігрітому рослинному маслице, а потім перекладаємо його в мисочку. Потім додаємо порізане м'ясо, додаємо манку, перемішуємо і розбиваємо яйця. Знову ретельно вимішуємо начинку і відставляємо її в бік.
    Курячі шийки промиваємо, обсушуємо, з широкої сторони зашиваємо краю нитками і наповнюємо їх приготованим фаршем. Потім закріплюємо краю з вузької сторони, робимо на кожній кілька проколів голкою, кидаємо в киплячу воду і варимо на повільному вогні до готовності приблизно 40 хвилин. Після цього перекладаємо шийки на тарілку, охолоджуємо і подаємо на стіл.

    Курячі шийки, фаршировані грибами


    Інгредієнти:

  • курячі шийки - 5 шт.;

  • гриби - 100 г;

  • сир - 100 г;

  • свіжа зелень;

  • шинка - за смаком;

  • зелені оливки;

  • спеції.


  • Фаршировані курячі шийки
    Приготування
    Курячі шийки промиваємо, обережно знімаємо шкіру і відварюємо її в підсоленій воді. Шинку, гриби, м'ясо курки і свіжу зелень нарізаємо тонкою соломкою, а сир натираємо на крупній тертці. Оливки без кісточок ріжемо на кружечки, все перемішуємо, солимо і перчимо за смаком. Потім наповнюємо курячі шийки приготовленої начинкою, закріпивши з країв зубочистками, і запікаємо на деку в розігрітій духовці до рум'яної скоринки. Перед подачею на стіл прикрашаємо страву зеленню і подаємо з будь-яким гарніром: відварною картоплею , рисом, макаронами.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Салат з раковими шийками
    Салат з раковими шийками
    Салат з раковими шийками - страва ресторанного класу, яке далеко не всім вдається спробувати. Якщо ви в числі тих щасливчиків, які не знають що
    Курячі сердечка з грибами
    Курячі сердечка з грибами
    Курячі сердечка з грибами - смачне і оригінальне блюдо, яке приготувати зовсім нескладно, і в цьому вам допоможуть наші цікаві рецепти. Читаємо наші
    Курячі грудки, фаршировані сиром
    Курячі грудки, фаршировані сиром
    Курячі грудки, фаршировані сиром - найніжнішої блюдо, готувати яке хочеться знову і знову. Хочете знати чому? Тоді спробуйте зробити його на своїй
    Фаршировані курячі ніжки
    Фаршировані курячі ніжки
    Якщо вам набридли звичайні страви з курячих ніжок, спробуйте приготувати незвичайні. Наприклад, фаршировані курячі гомілки. Вони виходять соковитими,
    Курячі ніжки з грибами
    Курячі ніжки з грибами
    Курячі ніжки з грибами - смачне та вишукане блюдо для святкового столу. Давайте розглянемо декілька простих рецептиков фаршированих і тушкованих
    Фаршировані стегенця
    Фаршировані стегенця
    Фаршировані стегенця - страва, заради якого варто провести на кухні зайві пів години, адже воно здатне вигідно прикрасити святковий стіл і