Роли з кунжутом
Багато хто з нас дуже люблять роли. Сьогодні ми допоможемо вам правильно приготувати смачні роли з кунжутом.
Інгредієнти:
авокадо - 05 шт.;
кунжут - 5 ст. ложок;
огірок - 1 шт.;
відварений рис для рол - 1 ст.;
лист норі;
салатні листя - 4 шт.;
сік лимона - 1 ч. ложка;
майонез - 2 ст. ложки.
Приготування
Давайте розберемося, як зробити роли з кунжутом. Огірок розрізаємо вздовж на 2 частини і видаляємо з нього за необхідності насіння, не зрізаємо шкірку. Потім нарізаємо його невеликими брусочками товщиною по 05 див. Авокадо очищаємо від шкірки і теж шаткуємо дрібненькими шматочками, після чого збризкуємо невеликою кількістю свіжовичавленого лимонного соку. Щоб надати насінню пікантний хрускіт і красивий рум'яний колір, попередньо обсмажуємо на сухій сковороді приблизно 10 хвилин. Тепер гарненько промиваємо салатні листя і висушуємо за допомогою паперового рушника. Потім розмазуємо майонез по поверхні салатного листя.
Бамбукову серветку обмотуємо харчовою плівкою. Кладемо на неї гладкою стороною вниз лист норі. Змочуємо Руки в оцтовій воді і беремо ними трохи звареного рису. Викладаємо його, сильно притискаючи, на лист норії, залишаючи з боків вільні смуги. Тепер лист перевертаємо швидким рухом на іншу сторону так, щоб весь рис опинився на плівці.
Далі трохи змащуємо майонезом нижню частину аркуша і викладаємо на нього підготовлені авокадо, огірки та салатні листя. З допомогою бамбукової серветки звертаємо лист норі, формуючи роли і стежачи за тим, щоб вони виходили пружними. Тепер розберемося, як обсмажити кунжут для ролів. Висипаємо насіння на суху сковороду і підрум'янюємо на слабкому вогні приблизно 7 хвилин, постійно заважаючи. Після цього обвалюємо роли в підсмаженому кунжуті і нарізаємо гострим ножем на 6 рівних частин.
Рецепт ролів з кунжутом
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розберемося, як зробити роли з кунжутом. Огірок розрізаємо вздовж на 2 частини і видаляємо з нього за необхідності насіння, не зрізаємо шкірку. Потім нарізаємо його невеликими брусочками товщиною по 05 див. Авокадо очищаємо від шкірки і теж шаткуємо дрібненькими шматочками, після чого збризкуємо невеликою кількістю свіжовичавленого лимонного соку. Щоб надати насінню пікантний хрускіт і красивий рум'яний колір, попередньо обсмажуємо на сухій сковороді приблизно 10 хвилин. Тепер гарненько промиваємо салатні листя і висушуємо за допомогою паперового рушника. Потім розмазуємо майонез по поверхні салатного листя.
Бамбукову серветку обмотуємо харчовою плівкою. Кладемо на неї гладкою стороною вниз лист норі. Змочуємо Руки в оцтовій воді і беремо ними трохи звареного рису. Викладаємо його, сильно притискаючи, на лист норії, залишаючи з боків вільні смуги. Тепер лист перевертаємо швидким рухом на іншу сторону так, щоб весь рис опинився на плівці.
Далі трохи змащуємо майонезом нижню частину аркуша і викладаємо на нього підготовлені авокадо, огірки та салатні листя. З допомогою бамбукової серветки звертаємо лист норі, формуючи роли і стежачи за тим, щоб вони виходили пружними. Тепер розберемося, як обсмажити кунжут для ролів. Висипаємо насіння на суху сковороду і підрум'янюємо на слабкому вогні приблизно 7 хвилин, постійно заважаючи. Після цього обвалюємо роли в підсмаженому кунжуті і нарізаємо гострим ножем на 6 рівних частин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Роли з сьомгою
Роли вже давно набули шалену популярність. Так що тепер усі господині вчаться готувати їх будинку. Як це зробити і які інгредієнти знадобляться? Про
Роли з огірком
Дуже смачні і низькокалорійні роли завжди поживні і корисні. Зараз існує багато закладів, де можна спробувати це блюдо. А ті, хто любить домашню їжу,
Роли з вугром
Роли з вугром є одним з найпопулярніших страв ресторанів японської кухні, яке, при цьому, надзвичайно рідко готують вдома. Якщо вам пощастило
Роли з авокадо
Роли з авокадо - надзвичайно корисна страва, що прийдеться до смаку і вегетаріанцеві, і мясоеду. Докладні рецепти японської страви шукайте в цій
Роли з ікрою
Роли - це традиційна страва японської кухні. В даний час видів приготування ролів з різними інгредієнтами дуже багато. І зараз ми поділимося з вами
Роли з лососем
Роли - це популярне японське блюдо з яким знайомі багато хто з нас. Їх готують з найрізноманітнішими начинками: з огірком, ікрою, сьомгою і т. д. І