Роли з сиру

Спочатку азіатські роли - це рулетики, приготовлені з риби з рисом та овочами, загорнуті в спеціальні листи з їстівних водоростей (норі). В Японії, Кореї, В'єтнамі, Китаї молочні продукти звичайно не їдять, але ми розповімо, як, використовуючи основну ідею ролів, можна готувати їх з сиру.
Пропонуємо кілька варіантів приготування:
У будь-якому випадку, нам знадобиться спеціальна циновочка для згортання ролів.
Роли з сиру з тунцем або іншою рибою
Інгредієнти:
Приготування
Викладаємо лист норі або рисового паперу на рогожу. Зверху розподіляємо рівним шаром сир , його краще попередньо протерти через сито і приправити продавлений часником (можна і спеціями). Можна також включити до складу сирної маси рубану зелень, шпинатну масу, пюрированную м'якоть авокадо або інші пюрированние овочі і спеції.
Зверху викладаємо смугою тонкі скибочки риби, огірка і гілочки зелені. Збризкуємо соєвим соусом і присипаємо насінням кунжуту. Звертаємо рол, потім розгортаємо рогожу, акуратно витягаємо рол і кладемо на блюдо. Також робимо і інші роли, викладаємо їх поруч (але не один на інший), після чого поміщаємо блюдо в холодильник години на 2. Нарізаємо готові роли (довжина кроку 2-25 см) і перекладаємо на сервірувальне блюдо.
Якщо підкладка з лаваша або млинця, можна перед згортанням трохи присипати краю тертим твердим сиром і злегка підпекти в духовці, коли сир охолоне, він добре склеїть рол, буде зручно нарізати.
Можна приготувати роли з сиру без підкладки. У цьому варіанті треба змішати сир з молочно-желатиновою сумішшю. Можна желатин розчинити в овочевому фреш-соку (гарбузовому, наприклад, або огірковому). Замість підкладки використовуємо харчову плівку або фольгу. Звертаємо рол за допомогою циновки і поміщаємо в холодильник до застигання, після чого нарізаємо.
До несолодким роллам можна подавати алкогольні напої (світле вино, горілку, гіркі і ягідні настоянки).

Десертні роли з сиру з фруктами особливо подобаються дітям, вони гарні для сніданку, ланчу та полуденного чаювання.
Звичайно, десертні роли не можуть бути приготовані з листами норі, а лише з використанням підкладки з рисового паперу або лаваша, або взагалі, без підкладки (з желатином, див. вище). Сухофрукти спочатку пропарюють в окропі і промиваємо. Можна ввести до складу сирної маси фруктовий сироп (від варення) або мед, пюрированние свіжі фрукти, або подрібнені сухофрукти. Якщо використовували мед, не піддавайте роли нагрівання (в меду від цього утворюються отруйні речовини).
Десертні роли краще подавати з чаєм, кава , гарячим шоколадом, натуральними соками, компотами та іншими подібними напоями.
Рекомендуємо добрі рецепти

Роли з креветками
Роли з креветками - одне з популярних страв японської кухні. Якщо ви вирішили приготувати їх вдома, то варто дізнатися про те, як правильно зробити

Роли з вугром
Роли з вугром є одним з найпопулярніших страв ресторанів японської кухні, яке, при цьому, надзвичайно рідко готують вдома. Якщо вам пощастило

Роли з авокадо
Роли з авокадо - надзвичайно корисна страва, що прийдеться до смаку і вегетаріанцеві, і мясоеду. Докладні рецепти японської страви шукайте в цій

Роли з кунжутом
Роли - це страва японського походження, яке вже давно популярне в нашій країні. Варіантів їх створення існує досить багато. І зараз ми вам розповімо,

Роли з крабовими паличками
Роли з крабовими паличками - це дивовижне блюдо азіатської кухні, яке можна приготувати з додаванням різноманітних інгредієнтів: сиру, вугра, ікри і

Роли з лососем
Роли - це популярне японське блюдо з яким знайомі багато хто з нас. Їх готують з найрізноманітнішими начинками: з огірком, ікрою, сьомгою і т. д. І