Ечпочмак - рецепт

Рецепт эчпочмака з куркою
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Як приготувати ечпочмак? Для початку змішуємо всі інгредієнти і замішуємо однорідне дріжджове тісто, яке ставимо в тепле місце на 15 години підходити.
Далі готуємо начинку. Для цього беремо куряче філе, нарізаємо невеликими кубиками разом з очищеним картоплею. Ріпчасту цибулю чистимо і дрібно шаткуємо. Все змішуємо, солимо, перчимо за смаком і перемішуємо. Тісто, що підійшло обминаємо, нарізаємо шматочками і розкачуємо кожен невеликий круглий пласт. Викладаємо начинку і защепляем краї так, щоб вийшли трикутники. Зверху в середині обов'язково повинно залишитися невеликий отвір. Перекладаємо татарські пироги ечпочмак на змащений маслом деко і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 35 хвилин. Потім дістаємо їх, вливаємо трохи бульйону, змащуємо яйцем і допікаємо ще протягом 20 хвилин. Подаємо готові эчпочмаки з куркою в гарячому вигляді!
Ечпочмак на кефірі
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт приготування эчпочмака досить простий. Беремо охолоджене вершкове масло, нарізаємо на шматочки і розминаємо з пшеничного борошном до отримання однорідної великої крихти.
В окремій мисці гарненько збиваємо яйце, додавши зовсім трохи солі. Вливаємо кефір і кладемо трохи соди, не погашеної оцтом. Отриману суміш додаємо в борошно з маслом і замішуємо тісто. Воно повинно вийти пластичним і м'яким, але не липнути. Готове тісто ставимо на півгодини в холодильник. А самі цим часом готуємо начинку.
Для цього беремо будь-яке м'ясо, краще всього яловичину, і нарізаємо разом з картоплею невеликими кубиками. Цибулю чистимо і натираємо на крупній тертці. Все змішуємо, солимо, перчимо до смаку! Дістаємо тісто з холодильника, нарізаємо на однакові маленькі кульки і розгортаємо в круглі тонкі пласти. У середину кладемо начинку і защипуємо, надаючи форму трикутників і залишаючи зверху невеликий отвір. Потім перекладаємо приготовані эчпочмаки на деко, змащуємо збитим яйцем і відправляємо на 30 хвилин у розігріту до 200 градусів духовку. Через півгодини дістаємо пиріжки і кожен, в отвір, кладемо по маленькому шматочку вершкового масла. Відправляємо в духовку і запікаємо ще 30 хвилин!
Готовий ечпочмак перед подачею на стіл, змащуємо розтопленим маслом.
Ечпочмак з сирного тіста - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Вершкове масло кладемо в миску, ставимо на слабкий вогонь і підігріваємо до теплого стану. Потім виливаємо його в перекручений через м'ясорубку сир

Приготувавши эчпочмаки, ви можете знайти в собі сили для нового починання. Можна, наприклад, організувати день татарської кухні і зробити смажений горох , ну або взяти за основу рецепт губадии і випекти десерт.
Рекомендуємо добрі рецепти

Ватрушки з картоплею
Ватрушки з картоплею - це дивовижно смачне блюдо, яке виходить ароматним, легким і дуже ніжним. Таке сподобається всім членам сім'ї без винятку. А

Курник з картоплею
Курник - це смачний пиріг з курячої начинкою, який чудово прикрасить будь-який святковий стіл. Раніше його готували тільки на весілля. Його робили на

Сочні на кефірі
Сочні - це популярні російські пиріжки з начинкою з сиру. І сьогодні ми з вами розглянемо кілька рецептів створення їх на кефірі. Вони виходять

Смажений горох
Смажений горох - дуже цікаве і незвичайне татарська страва. Його готують за різними рецептами, а тому ми вирішили вибрати для вас найпростіші. Отже,

Татарські біляші
Біляші - це простий круглий пиріжок з м'ясом. І сьогодні мова піде про чудових татарських беляшах, приготованих на кефірі. Знайомимося з нашими

Як приготувати хичини?
Хичини - страва дуже незвичайне і неймовірно смачне. Його готують по-різному. Ми вже розповідали про хичинах з мисом, сиром, а сьогодні вирішили