Перемячи - рецепт

Інгредієнти для перемячей з м'ясом:
Приготування
Щоб приготувати тісто для перемячей, на великий обробній дошці насипати гірку з борошна, всередині якої робимо глибоку ямку. В заглиблення поступово вливаємо молоко, солимо і додаємо дріжджі, все перемішуємо. У тепле місце поміщаємо отримане тісто, де воно має вистоятися і піднятися (об'єм збільшується в 2 рази).
Паралельно можна зайнятися підготовкою фаршу. В м'ясо і цибулю, пропущені через м'ясорубку, додаємо сіль, додаємо дрібку перцю. Якщо вам подобається часник, рекомендуємо додати кілька розчавлених зубчиків, щоб перемячи вийшли особливо ароматними.
Присипаємо дошку для оброблення борошном, піднялося тісто кладемо на дошку. Беремо 1/4 частину тіста, розкачуємо з нього рівну товсту ковбаску, відрізаємо невеликі шматочки. Кожен з шматочків розкочуємо качалкою, яку теж обсипаємо борошном, щоб у процесі розкочування тіста вона не прилипала до коржиків. Отримані тонкі коржі (діаметр 10 - 12 см) також не забуваємо присипати борошном.
Після переробки всього тесту на коржі, приступаємо до ліплення татарських перемячей.

На товстостінній сковороді розжарюємо рослинне масло, кладемо перемячи в масло отвором вниз. Потім перевертаємо пиріжок. Готовність перемячей легко визначити за золотистого кольору тесту, а готовий фарш буде зрозуміло по бульончику, який при смаженні видно в отворі. Перемячи з м'ясом готові, коли бульйон стане з каламутного прозорим і світлим.
Якщо ви противник смаженої їжі, можете запекти перемячи з м'ясом в духовці.
Татарські перемячи - дуже смачне частування, якими ви можете порадувати своїх близьких і гостей!
Рекомендуємо добрі рецепти

Хичини - рецепт
Якщо ви бували на Кавказі, то вас напевно пригощали чудовим блюдом - хичинами. Ці тоненькі коржі можна приготувати в домашніх умовах, якщо мати

Ледачі біляші
Ледачі біляші - дуже просте блюдо, яке можна приготувати до приходу нежданих гостей. Чому? Тому що делатеся воно практично моментально, а значить

Як приготувати біляші з м'ясом?
Біляші з м'ясом - улюблений багатьма фаст-фуд. Але купувати цю страву на вулиці не варто, а тому вчіться готувати його самостійно. А ми вам у цьому

Хачапурі з листкового тіста
У наш час дуже поширеним стало використання листкового тіста. Його можна приготувати самостійно і можна купити в будь-якому магазині. І дуже смачними

Татарські біляші
Біляші - це простий круглий пиріжок з м'ясом. І сьогодні мова піде про чудових татарських беляшах, приготованих на кефірі. Знайомимося з нашими

Як приготувати хичини?
Хичини - страва дуже незвичайне і неймовірно смачне. Його готують по-різному. Ми вже розповідали про хичинах з мисом, сиром, а сьогодні вирішили