» » Чебуреки з м'ясом - дуже вдале хрусткое тісто з бульбашками на окропі, кефірі або з горілкою

Чебуреки з м'ясом - дуже вдале хрусткое тісто з бульбашками на окропі, кефірі або з горілкою

Чебуреки з м'ясом - дуже вдале хрусткое тісто з бульбашками на окропі, кефірі або з горілкою
Кожному кулінару допоможе приготувати смачні чебуреки з м'ясом дуже вдале хрусткое тісто замісити яку можна, спираючись на прості рекомендації досвідчених кулінарів. Правильна борошняна основа добре розкочується, чудово тримає форму, зберігаючи всі соки всередині.

Як приготувати смачні хрусткі чебуреки?


Хрусткі чебуреки готуються з прісного тіста і начинки з м'ясного фаршу з цибулею, в яку для соковитості додають воду або бульйон.

  • Покращити якість готових виробів вдасться, замінюючи просту воду при замісі тесту мінеральної газованої, або частково окропом.

  • Чудодійним чином змінюються чебуреки з м'ясом, дуже вдале хрусткое тісто для яких приготовлено з додаванням горілки або пива.

  • При правильному підході апетитним хрускотом побалують вироби з тіста на молоці, сметані або кефірі.

  • Після замісу будь-тісто має настоятися не менше 40 хвилин і лише після цього його ділять на порції, розкочують, наповнюють начинкою і обсмажують на розігрітому маслі.


  • Хрусткі чебуреки на окропі

    Чебуреки з м'ясом - дуже вдале хрусткое тісто з бульбашками на окропі, кефірі або з горілкою

    Замішане смачне хрустке тісто для чебуреків на окропі виходить дивно пластичним, м'яким і одночасно щільним, герметично утримує вологу начинки. Для ідеального хрускоту при замісі домагаються однорідної гладкої текстури борошняного кома, а сформовані вироби викладають у добре розігріте масло.
    Інгредієнти:

  • окріп – 250 мл;

  • борошно – 2-3 склянки;

  • масло рослинне тісто – 1 ст. ложка;

  • начинка – 500 г;

  • олія для смаження.


  • Приготування

  • Просіюють 2 склянки борошна, додають половину чайної ложки солі.

  • У окріп вмішують масло, виливають до борошняної суміші і швидко перемішують.

  • Збирають масу в ком, вимішують, поступово підсипаючи за необхідності ще борошно.

  • Залишають тісто на годину під плівкою.

  • Поділяють борошняний ком на порції, розкочують їх, доповнюють начинкою.

  • Смажать смачні хрусткі чебуреки в розігрітому маслі.


  • Смачне хрустке тісто для чебуреків на кефірі


    Чебуреки з м'ясом - дуже вдале хрусткое тісто з бульбашками на окропі, кефірі або з горілкою

    Смачні чебуреки з хрусткою скоринкою зовні і м'яким тестом всередині виходять при замісі основи на кефірі. В якості додаткового компонента можна використовувати яйце або замінивши його столовою ложкою рослинного масла без аромату. Для наповнення підійде класичний фарш з цибулею і приправами.
    Інгредієнти:

  • кефір – 200 мл;

  • борошно – 500 г;

  • яйце – 1 шт.;

  • сіль – 05-1 ч. ложка;

  • начинка – 500-700 г;

  • олія для смаження.


  • Приготування

  • Просіюють борошно.

  • Змішують кефір з сіллю та яйцем, виливають до борошняної маси, вимішують.

  • Після придбання тестом однорідної текстури залишають його під плівкою на годину.

  • Розкочують порції борошняний основи, наповнюють начинкою, підрум'янюють її в олії з двох сторін.


  • Хрустке заварне тісто для чебуреків

    Чебуреки з м'ясом - дуже вдале хрусткое тісто з бульбашками на окропі, кефірі або з горілкою

    Наступний рецепт для тих, хто ще не знайшов підходящу версію, за якою можна з упевненістю отримати смачне хрустке тісто на чебуреки бульбашками . Попереднє заварювання борошняний основи відмінно розпушує її, робить більш податливою при розкачування і ніжною і рум'яної після смаження виробів.
    Інгредієнти:

  • вода – 150 мл;

  • борошно – 450 г;

  • яйце – 1 шт.;

  • масло рослинне – 1 ст. ложка;

  • сіль – 05-1 ч. ложка;

  • начинка – 500-700 г;

  • олія для смаження.


  • Приготування

  • У каструлю наливають олію, воду, додають сіль.

  • Суміш нагрівають до кипіння, всипають склянку борошна, ретельно і швидко перемішують, не знімаючи з вогню.

  • Заварившуюся грудкувату масу прибирають з плити, через 5 хвилин вмішують яйце і решту борошна.

  • Залишають борошняний ком до охолодження.

  • Розкочують порції тіста, наповнюють начинкою і обсмажують в олії.


  • Хрусткі чебуреки на горілці – рецепт

    Чебуреки з м'ясом - дуже вдале хрусткое тісто з бульбашками на окропі, кефірі або з горілкою

    Наступний рецепт хрустких чебуреків з м'ясом виконується з додаванням горілки. Алкоголь додасть відсутню хрусткость виробів і зробить їх просто тануть у роті. Додатковий рум'янець буде отримано в даному випадку завдяки цукрового піску, а пластичність тіста покращиться за рахунок додавання олії.
    Інгредієнти:

  • вода – 200 мл;

  • борошно – 450-500 г;

  • горілка – 40 мл;

  • масло рослинне – 2 ст. ложки;

  • сіль – 1 ч. ложка;

  • начинка – 500-700 г;

  • олія для смаження.


  • Приготування

  • Розчиняють у теплій воді сіль, цукор, додають гаряче масло.

  • Виливають суміш у ємність з борошном, додають горілку і виробляють заміс.

  • Залишають смачне хрустке тісто з горілкою для чебуреків на годину під плівкою, після чого розділяють на порції, розкочують, наповнюють начинкою.

  • Смажать заготовки в маслі з двох сторін.


  • Смачне хрустке тісто для чебуреків на молоці

    Чебуреки з м'ясом - дуже вдале хрусткое тісто з бульбашками на окропі, кефірі або з горілкою

    Вдасться отримати неймовірно апетитні і смачні чебуреки з м'ясом, замісивши дуже вдале хрусткое тісто на молоці середньої жирності згідно з рекомендаціями з наступного рецепта. Борошно слід обов'язково просіяти, додавши в склад при замісі вказану кількість горілки. Для расстойки борошняний кому треба відправити в пакеті в холод.


    Інгредієнти:

  • молоко – 250 мл;

  • борошно – 450-500 г;

  • горілка – 30 мл;

  • сіль – 1 ч. ложка;

  • начинка – 500-700 г;

  • олія для смаження.


  • Приготування

  • Змішують просіяне борошно з дрібною сіллю.

  • Вливають тепле молоко, горілку і ретельно вимішують масу до однорідної, не липкою текстури та отримання пластичного, м'якого, але щільного кома.

  • Залишають тісто в холоді на годину.

  • Поділяють основу на порції, розкочують, наповнюють начинкою.

  • Смажать хрусткі чебуреки з м'ясом у маслі.


  • Хрусткі чебуреки на пиві

    Чебуреки з м'ясом - дуже вдале хрусткое тісто з бульбашками на окропі, кефірі або з горілкою

    Замішане смачне хрустке тісто для чебуреків на пиві стане основою для приготування ідеальних за всіма параметрами виробів. Апетитна рум'яна кірочка з ніжним хрускотом при надкусывании доповнюється чудовим смаком борошняний основи і соковитою, пахучою начинкою. Після смаження ласощі слід викласти на паперовий рушник для всмоктування жиру.
    Інгредієнти:

  • пиво – 250 мл;

  • борошно – 450-500 г;

  • яйце – 1 шт.;

  • сіль – 1 ч. ложка;

  • начинка – 500-700 г;

  • олія для смаження.


  • Приготування

  • Збивають трохи яйце з сіллю, додають просіяне борошно разом з пивом.

  • Замішують щільне, пластичне тісто, залишають на 40-50 хвилин при кімнатних умовах.

  • Готують начинку, наповнюють нею розкачані порції тесту, защипують краї і смажать чебуреки традиційним зразком.


  • Смачне хрустке тісто для чебуреків на мінералці

    Чебуреки з м'ясом - дуже вдале хрусткое тісто з бульбашками на окропі, кефірі або з горілкою

    Приготування тонких і хрустких чебуреків на мінеральної газованої води дозволить без особливих клопотів отримати ідеальний смак улюбленого ласощі. Бульбашки газу розпушують структуру борошняний основи, сприяють утворенню пухирчастої хрусткої скоринки, насичена рум'яність якій досягається завдяки цукру.
    Інгредієнти:

  • мінеральна газована вода – 250 мл;

  • борошно – 450-500 г;

  • масло рослинне – 1 ст. ложка;

  • сіль і цукор – по 1 ч. ложці;

  • начинка – 500 г;

  • олія для смаження.


  • Приготування

  • Змішують в глибокій ємності всі складові для тіста, вимішують спочатку ложкою, а потім руками.

  • Через годину расстойки борошняну основу поділяють на порційні частки, розгортають і доповнюють м'ясною начинкою.

  • Ретельно запечатують краю і обсмажують вироби в олії до рум'янцю.


  • Смачне хрустке листкове тісто для чебуреків

    Чебуреки з м'ясом - дуже вдале хрусткое тісто з бульбашками на окропі, кефірі або з горілкою

    Наступний простий рецепт для тих, хто бажає приготувати соковиті і хрусткі чебуреки без стомлюючого і тривалого вимішування борошняний основи. За рахунок нестандартного замісу з додаванням рослинної олії готові вироби виходять листковими, ніжними і дивно смачними.
    Інгредієнти:

  • вода – 150 мл;

  • борошно – 400 г;

  • яйце – 1 шт.;

  • масло рослинне – 1 /3 склянки;

  • сіль – 05 ч. ложки;

  • начинка – 500 г;

  • олія для смаження.


  • Приготування

  • У склянку розбити яйце, доливають від повного обсягу воду, додають сіль і розмішують виделкою.

  • Вливають рідину до просіяного борошна, розмішують до отримання пластівців.

  • Вливають третину склянки олії, розмішують ложкою, після чого збирають пластівці в загальний ком, не вимішуючи.

  • Відправляють тісто в пакет в холод на 40 хвилин.

  • Наповнюють розкачані порції борошняний основи начинкою і смажать з двох сторін у маслі.


  • Смачне хрустке тісто для чебуреків на сметані

    Чебуреки з м'ясом - дуже вдале хрусткое тісто з бульбашками на окропі, кефірі або з горілкою

    Приготувати тонкі і хрусткі чебуреки можна і на сметані. В даному випадку тісто виходить тендітним зовні і м'яким і ніжним всередині виробів. До складу можна додати трохи горілки, яка тільки посилить хрусткость ласощі і зробить його ще більш апетитним. Яйце у складі – не обов'язковий компонент, його можна замінити ложкою рослинного масла.
    Інгредієнти:

  • сметана – 200 г;

  • мука – 300-400 г;

  • яйце – 1 шт.;

  • сіль – 05 ч. ложки;

  • начинка – 500 г;

  • олія для смаження.


  • Приготування

  • Сметану змішують і збите з сіллю яйце.

  • Додають борошно, вимішують до отримання щільного і пластичного кома, залишають його під плівкою на 40 хвилин.

  • Розкачую поділена на порції тісто, наповнюють м'ясним фаршем, защипують краї.

  • Смажать чебуреки в прогрітому маслі з двох сторін.
    Додав: admin | 5-04-2018, 06:43
    Переглядів: 12