Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Тісто для чебуреків як в чебуречних

Тісто для чебуреків як в чебуречних

3-07-2016, 21:46
727
Тісто для чебуреків як в чебуречних
Мало хто може утриматися від хрусткого ласощі у вигляді рум'яних чебуреків. Але от наслідки від поїдання такої закуски, приготовленої в чебуречних, не завжди бажані. Разом з насолодою від дегустації можна отримати як мінімум печію від несвіжого пересмаженої олії. Але от якщо зробити такі ж чебуреки в домашніх умовах, то небажані наслідки будуть зведені до мінімуму.
Пропонуємо варіанти рецептів тіста для чебуреків як в чебуречних, з яких ви поза всяких сумнівів зможете підібрати для себе найбільш підходящий.

Як приготувати смачне хрустке тісто для чебуреків з горілкою?


Інгредієнти:

  • вода фільтрована – 320 мл;

  • пшенична просеянная борошно – 630-710 г;

  • олія соняшникова без запаху – 40 мл;

  • горілка – 45 мл;

  • середнього розміру куряче яйце – 1 шт.;

  • сіль йодована – 2 щіпки.


  • Приготування
    Щоб отримати максимально хрустке і пузырчатое тісто, рекомендуємо випробувати рецепт тіста для чебуреків з горілкою на заварний основі. Для його приготування розігріваємо в ковшике до кипіння воду фільтровану, підсолюємо її, вливаємо туди ж соняшникова без аромату масло, додаємо півсклянки просіяного борошна, при цьому інтенсивно розмішуючи вміст посудини за допомогою віночка, щоб розбити по максимуму всі грудки. Знімаємо ємність з вогню і залишаємо остигати при кімнатних умовах.
    Тепер перекладаємо вміст ковшика в підходящу для замісу тіста миску, додаємо туди ж куряче яйце середнього розміру, вливаємо необхідну кількість горілки і просіваємо в посудину залишилася порцію пшеничного борошна.
    Вимішуємо тісто ретельно ложкою, а завершуємо заміс руками, домагаючись однорідної пластичності борошняного кома. Тепер необхідно залишити тісто під плівкою або рушником на годину, після чого можна приступати до оформлення і смаженні чебуреків .

    Рецепт простого тіста для чебуреків в домашніх умовах


    Інгредієнти:

  • вода фільтрована – 395 мл;

  • пшенична просеянная борошно – 765-815 г;

  • пісок цукровий – 20 г;

  • горілка – 20 мл;

  • сіль йодована – 2 щіпки.


  • Приготування
    Спочатку просіваємо для тіста борошно пшеничне, змішуємо її з йодованою сіллю і цукром і, підливаючи теплу воду та горілку, виробляємо заміс. Домагаємося однорідної пластичності борошняного кома, після чого, як і в попередньому рецепті, залишаємо його на годину для визрівання.
    Чебуреки з такого простого тесту виходять також пухирчасті і хрусткі, але працювати з такою основою трохи складніше, так як вона менш пластичний і важче розкочується, ніж попередня.

    Тісто на чебуреки з бульбашками - рецепт на мінеральної газованої води


    Інгредієнти:

  • вода мінеральна газована – 310 мл;

  • пшенична просеянная борошно – 615 м;

  • олія соняшникова без запаху або свинячий жир – 80 г;

  • цукровий пісок – 10 г;

  • сіль йодована – 10 р.


  • Приготування
    У теплої мінеральної газованої воді розчиняємо сіль та цукровий пісок і всипаємо борошно до отримання густоти трохи густіше, ніж на оладки. Ложка в такому тесті повинна повільно падати. На цьому етапі вливаємо підігріте до кипіння соняшникова без аромату масло або розтоплений гарячий свинячий жир. Перемішуємо масу ретельно і всипаємо тепер залишилася порцію просіяного борошна. Домагаємося однорідної, не липкою пластичності кома, прикриваємо його і залишаємо хвилин на п'ятдесят або на годину. По закінченні часу можна приступати до формування і смаженні виробів.

    Хрустке тісто для чебуреків як в чебуречних на молоці


    Інгредієнти:

  • молоко незбиране – 240 мл;

  • пшенична просеянная борошно – 490-530 г;

  • олія соняшникова без аромату – 20 мл;
  • Тісто для чебуреків як в чебуречних

  • яйце середнього розміру куряче – 1 шт.;

  • сіль йодована – 1 щіпка.


  • Приготування
    Для реалізації даного рецепту просіюємо в миску борошно пшеничне і змішуємо її з сіллю. Тепер в окремій ємності з'єднуємо трохи збите яйце, молоко і рослинне масло, а потім, потроху вливаючи рідку основу до борошні, виробляємо заміс. Домагаємося однорідності, пластичності і не липкою консистенції борошняного кома, після чого залишаємо його на тридцять хвилин, і можемо приступати до формування чебуреків.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Смачне хрустке тісто з горілкою для чебуреків
    Смачне хрустке тісто з горілкою для чебуреків
    Смачні і одночасно такі шкідливим, але від того не менш улюблені чебуреки можна спорудити власноруч, а зробити їх чудово хрусткими допоможуть наші
    Хрустке тісто для чебуреків
    Хрустке тісто для чебуреків
    Запорукою вдалих чебуреків є аж ніяк не начинка, а правильно приготовлена основа. Тонка, злегка шарувата і, звичайно ж, хрустка. Є кілька секретів,
    Смачне тісто для чебуреків
    Смачне тісто для чебуреків
    Як відомо основу приголомшливого смаку чебуреків створює не тільки соковита начинка, а ще важливо, щоб тісто було правильним: тонким пористим і
    Рецепт чебуреків з м'ясом в домашніх умовах
    Рецепт чебуреків з м'ясом в домашніх умовах
    Смачні, хрусткі, з неймовірно соковитим наповненням - такими мають бути справжні чебуреки. І щоб зробити їх самостійно, необхідно знати кілька
    Тісто для чебуреків на мінералці
    Тісто для чебуреків на мінералці
    Запорукою вдалих чебуреків є ароматне і неймовірно соковите м'ясо і, звичайно, повітряне, хрустке з бульбашками повітря тісто. Про останній і
    Тісто для чебуреків з горілкою
    Тісто для чебуреків з горілкою
    Чебуреки - це не зовсім корисна їжа, але часом так хочеться шкідливості. І якщо вже піддатися спокусі, то звичайно він повинен бути смачним та