Тісто для чебуреків як в чебуречних
Мало хто може утриматися від хрусткого ласощі у вигляді рум'яних чебуреків. Але от наслідки від поїдання такої закуски, приготовленої в чебуречних, не завжди бажані. Разом з насолодою від дегустації можна отримати як мінімум печію від несвіжого пересмаженої олії. Але от якщо зробити такі ж чебуреки в домашніх умовах, то небажані наслідки будуть зведені до мінімуму.
Пропонуємо варіанти рецептів тіста для чебуреків як в чебуречних, з яких ви поза всяких сумнівів зможете підібрати для себе найбільш підходящий.
Інгредієнти:
вода фільтрована – 320 мл;
пшенична просеянная борошно – 630-710 г;
олія соняшникова без запаху – 40 мл;
горілка – 45 мл;
середнього розміру куряче яйце – 1 шт.;
сіль йодована – 2 щіпки.
Приготування
Щоб отримати максимально хрустке і пузырчатое тісто, рекомендуємо випробувати рецепт тіста для чебуреків з горілкою на заварний основі. Для його приготування розігріваємо в ковшике до кипіння воду фільтровану, підсолюємо її, вливаємо туди ж соняшникова без аромату масло, додаємо півсклянки просіяного борошна, при цьому інтенсивно розмішуючи вміст посудини за допомогою віночка, щоб розбити по максимуму всі грудки. Знімаємо ємність з вогню і залишаємо остигати при кімнатних умовах.
Тепер перекладаємо вміст ковшика в підходящу для замісу тіста миску, додаємо туди ж куряче яйце середнього розміру, вливаємо необхідну кількість горілки і просіваємо в посудину залишилася порцію пшеничного борошна.
Вимішуємо тісто ретельно ложкою, а завершуємо заміс руками, домагаючись однорідної пластичності борошняного кома. Тепер необхідно залишити тісто під плівкою або рушником на годину, після чого можна приступати до оформлення і смаженні чебуреків .
Інгредієнти:
вода фільтрована – 395 мл;
пшенична просеянная борошно – 765-815 г;
пісок цукровий – 20 г;
горілка – 20 мл;
сіль йодована – 2 щіпки.
Приготування
Спочатку просіваємо для тіста борошно пшеничне, змішуємо її з йодованою сіллю і цукром і, підливаючи теплу воду та горілку, виробляємо заміс. Домагаємося однорідної пластичності борошняного кома, після чого, як і в попередньому рецепті, залишаємо його на годину для визрівання.
Чебуреки з такого простого тесту виходять також пухирчасті і хрусткі, але працювати з такою основою трохи складніше, так як вона менш пластичний і важче розкочується, ніж попередня.
Інгредієнти:
вода мінеральна газована – 310 мл;
пшенична просеянная борошно – 615 м;
олія соняшникова без запаху або свинячий жир – 80 г;
цукровий пісок – 10 г;
сіль йодована – 10 р.
Приготування
У теплої мінеральної газованої воді розчиняємо сіль та цукровий пісок і всипаємо борошно до отримання густоти трохи густіше, ніж на оладки. Ложка в такому тесті повинна повільно падати. На цьому етапі вливаємо підігріте до кипіння соняшникова без аромату масло або розтоплений гарячий свинячий жир. Перемішуємо масу ретельно і всипаємо тепер залишилася порцію просіяного борошна. Домагаємося однорідної, не липкою пластичності кома, прикриваємо його і залишаємо хвилин на п'ятдесят або на годину. По закінченні часу можна приступати до формування і смаженні виробів.
Інгредієнти:
молоко незбиране – 240 мл;
пшенична просеянная борошно – 490-530 г;
олія соняшникова без аромату – 20 мл;
яйце середнього розміру куряче – 1 шт.;
сіль йодована – 1 щіпка.
Приготування
Для реалізації даного рецепту просіюємо в миску борошно пшеничне і змішуємо її з сіллю. Тепер в окремій ємності з'єднуємо трохи збите яйце, молоко і рослинне масло, а потім, потроху вливаючи рідку основу до борошні, виробляємо заміс. Домагаємося однорідності, пластичності і не липкою консистенції борошняного кома, після чого залишаємо його на тридцять хвилин, і можемо приступати до формування чебуреків.
Пропонуємо варіанти рецептів тіста для чебуреків як в чебуречних, з яких ви поза всяких сумнівів зможете підібрати для себе найбільш підходящий.
Як приготувати смачне хрустке тісто для чебуреків з горілкою?
Інгредієнти:
Приготування
Щоб отримати максимально хрустке і пузырчатое тісто, рекомендуємо випробувати рецепт тіста для чебуреків з горілкою на заварний основі. Для його приготування розігріваємо в ковшике до кипіння воду фільтровану, підсолюємо її, вливаємо туди ж соняшникова без аромату масло, додаємо півсклянки просіяного борошна, при цьому інтенсивно розмішуючи вміст посудини за допомогою віночка, щоб розбити по максимуму всі грудки. Знімаємо ємність з вогню і залишаємо остигати при кімнатних умовах.
Тепер перекладаємо вміст ковшика в підходящу для замісу тіста миску, додаємо туди ж куряче яйце середнього розміру, вливаємо необхідну кількість горілки і просіваємо в посудину залишилася порцію пшеничного борошна.
Вимішуємо тісто ретельно ложкою, а завершуємо заміс руками, домагаючись однорідної пластичності борошняного кома. Тепер необхідно залишити тісто під плівкою або рушником на годину, після чого можна приступати до оформлення і смаженні чебуреків .
Рецепт простого тіста для чебуреків в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку просіваємо для тіста борошно пшеничне, змішуємо її з йодованою сіллю і цукром і, підливаючи теплу воду та горілку, виробляємо заміс. Домагаємося однорідної пластичності борошняного кома, після чого, як і в попередньому рецепті, залишаємо його на годину для визрівання.
Чебуреки з такого простого тесту виходять також пухирчасті і хрусткі, але працювати з такою основою трохи складніше, так як вона менш пластичний і важче розкочується, ніж попередня.
Тісто на чебуреки з бульбашками - рецепт на мінеральної газованої води
Інгредієнти:
Приготування
У теплої мінеральної газованої воді розчиняємо сіль та цукровий пісок і всипаємо борошно до отримання густоти трохи густіше, ніж на оладки. Ложка в такому тесті повинна повільно падати. На цьому етапі вливаємо підігріте до кипіння соняшникова без аромату масло або розтоплений гарячий свинячий жир. Перемішуємо масу ретельно і всипаємо тепер залишилася порцію просіяного борошна. Домагаємося однорідної, не липкою пластичності кома, прикриваємо його і залишаємо хвилин на п'ятдесят або на годину. По закінченні часу можна приступати до формування і смаженні виробів.
Хрустке тісто для чебуреків як в чебуречних на молоці
Інгредієнти:
Приготування
Для реалізації даного рецепту просіюємо в миску борошно пшеничне і змішуємо її з сіллю. Тепер в окремій ємності з'єднуємо трохи збите яйце, молоко і рослинне масло, а потім, потроху вливаючи рідку основу до борошні, виробляємо заміс. Домагаємося однорідності, пластичності і не липкою консистенції борошняного кома, після чого залишаємо його на тридцять хвилин, і можемо приступати до формування чебуреків.
Рекомендуємо добрі рецепти
Смачне хрустке тісто з горілкою для чебуреків
Смачні і одночасно такі шкідливим, але від того не менш улюблені чебуреки можна спорудити власноруч, а зробити їх чудово хрусткими допоможуть наші
Хрустке тісто для чебуреків
Запорукою вдалих чебуреків є аж ніяк не начинка, а правильно приготовлена основа. Тонка, злегка шарувата і, звичайно ж, хрустка. Є кілька секретів,
Смачне тісто для чебуреків
Як відомо основу приголомшливого смаку чебуреків створює не тільки соковита начинка, а ще важливо, щоб тісто було правильним: тонким пористим і
Рецепт чебуреків з м'ясом в домашніх умовах
Смачні, хрусткі, з неймовірно соковитим наповненням - такими мають бути справжні чебуреки. І щоб зробити їх самостійно, необхідно знати кілька
Тісто для чебуреків на мінералці
Запорукою вдалих чебуреків є ароматне і неймовірно соковите м'ясо і, звичайно, повітряне, хрустке з бульбашками повітря тісто. Про останній і
Тісто для чебуреків з горілкою
Чебуреки - це не зовсім корисна їжа, але часом так хочеться шкідливості. І якщо вже піддатися спокусі, то звичайно він повинен бути смачним та