Різотто з гарбузом

Різотто з гарбузом і грибами – рецепт
Якщо у вас є можливість пустити в різотто ароматні лісові гриби, то обов'язково скористайтеся нею, в іншому випадку непоганим доповненням до страви можуть стати і звичайні магазинні гливи з печерицями.
Інгредієнти:
Приготування
Спасеруйте подрібнену ріпчасту цибулю з парою часникових зубков до легкого кремового відтінку. Додайте до зажарки рисові зерна і перемішайте, щоб кожне із зерняток покрилося тонким шаром масла. Додайте гарбузове пюре і почніть підливати воду по половинку за раз. Замінити рідину в страві можна бульйоном або сумішшю бульйону з вершками. Коли вода повністю вбереться – додайте наступну порцію і так до тих пір, поки не доведете рис до готовності. При цьому різотто потрібно безперервно перемішувати.
Паралельно з приготуванням різотто, обсмажте пластинки грибів з рештою часниковими зубками. Додайте листочки чебрецю і сервіруйте грибну засмажку поверх різотто.
Таке різотто з гарбузом можна зробити в мультиварці повторюючи технологію приготування в режимі «Плов».
Різотто з гарбузом і креветками
Інгредієнти:
Приготування
Обсмажте шматочки панчетти до хрускоту, перекладіть їх на серветку, а на вытопившемся жиру обсмажте хвости креветок. Коли хвости стануть рожевими, викладіть їх на тарілку. Окремо спасеруйте подрібнену цибулю з часниковими зубками. Додайте зерна рису, а через хвилину і гарбузове пюре. Посипте рис шавлією і почніть порціями вливати бульйон, ополоник за ополоником, підливаючи наступного лише після повного вбирання попереднього. У фіналі приготування влийте вершки і всипте тертий пармезан, після чого змішайте всі з беконом і креветками.
Різотто з гарбузом і беконом
Інгредієнти:
Приготування
Скибочки бекону обсмажте до хрускоту і викладіть на серветки. На останньому жиру спасеруйте порей, додайте до нього гриби і дайте волозі випаруватися. Після, змішайте гриби з пюрированным часником і додати рис. З'єднайте вміст посуду з гарбузовим пюре, а потім почніть підливати бульйон, постійно перемішуючи. Як тільки рис розм'якшиться, змішайте різотто з пармезаном і подавайте, посипавши крихтою з бекону.
Різотто по-міланськи з гарбузом і шафраном
Інгредієнти:

Приготування
Залийте шафран половиною склянки окропу. Подрібніть цибулю і обсмажте його з шматочками гарбуза. Коли цибуля стане прозорою, додати розмарин і рис. Перемішайте всі інгредієнти разом, а потім додайте шафран з водою і влийте стакан бульйону зверху. Регулярно помішуючи, підливайте до рису то склянка бульйону, то склянка води, чекаючи, коли зерна розм'якшаться. У фіналі додайте гарбузове пюре і тертий сир.
Рекомендуємо добрі рецепти

Різотто з морепродуктами в мультиварці
Різотто - популярне італійське блюдо, яке готується з спеціальних сортів рису при постійному помішуванні і порційному додавання бульйону. І сьогодні

Різотто з грибами - рецепт
Різотто відноситься до італійської кухні. Це страва має великий смаковими діапазоном, оскільки може готується з абсолютно різними інгредієнтами. Ось,

Різотто з куркою
Різотто з куркою - мабуть, один з найбільш доступних і популярних рецептів приготування цієї страви. Деякими тонкощами і, звичайно ж, рецептами

Різотто з шинкою
Різотто - популярне італійське блюдо, яке готується з рису з додаванням різноманітних овочів або м'яса. І сьогодні мова піде про дивовижному різотто

Різотто з печерицями
Різотто - популярне італійське блюдо, приготоване з спеціальних сортів рису. Його роблять з додаванням м'яса, овочів, грибів. І зараз ми поділимося з

Різотто з кукурудзою - рецепт
Різотто - відоме італійське блюдо, варіантів створення якого в даний час дуже багато. І в нашій сьогоднішній статті ми познайомимо вас з цікавими