Піца з куркою і грибами
Піца — дуже смачне італійське блюдо, яке вже давно стало відомим і улюбленим у нас. Завдяки розмаїття начинок і тіста господині створюють дивовижні смакові поєднання.
Пропонуємо вам почитати на нашому сайті, як приготувати піцу з куркою і грибами, і повторити найбільш цікаві варіанти для своїх рідних.
Інгредієнти:
вода — 240-250 мл;
дріжджі — 05 ч. ложки;
борошно — 340-360 г;
цукор — 1 ч. ложка;
олія кукурудзяна — 40 мл;
сіль;
курячі грудки — 400 г;
гриби свіжі — 170-200 г;
помідори — 130 г;
сир моцарелла — 160-180 г;
кетчуп — 4 ст. ложки.
Приготування
Додаємо у воду цукор, сіль, дріжджі, вливаємо кукурудзяна олія і доводимо, перемішуючи, до однорідності. Порційно додаючи борошно, робимо тісто. Поки воно підходить, курячу грудку відварюємо. Подрібнюємо гриби тонкими слайсами, моцарелу і помідори —кружечками. Курячу грудку після варіння і охолодження ріжемо на брусочки.
Розкачуємо тісто і змащуємо його кетчупом. Розкладаємо кружальця сиру, потім грибні слайсы, курячі шматочки і, нарешті, помідори. Даємо провести в духовці 20 хвилин. Піца готова!
Інгредієнти:
куряча гомілка — 2 шт.;
печериці свіжі — 80-90 г;
кукурудза консервована — 3 ст. ложки;
майонез — 45-50 мл;
кріп;
тісто дріжджове листкове — 280-300 г;
сир твердий — 75-90 г;
томатна паста — 35 мл
Приготування
Курячу гомілку відварюємо, прибираємо всі кісточки, а м'ясо нарізаємо дрібно. Гливи подрібнюємо до тонких смужок. Листочки кропу дрібно рубаємо.
Тісто розкачуємо, щоб вийшов тонкий коло. Накриваємо його сумішшю, що складається з майонезу і томатної пасти, зверху розкладаємо гливи, консервовану кукурудзу і курку. Посипаємо кропом і сирної стружкою. Ставимо в духовку і чекаємо хвилин 20.
Інгредієнти:
листкове тісто — 400 г;
копчена курка — 270-300 г;
гриби — 240 г;
майонез — 55-60 мл;
вершкове масло — 65-75 г;
томатний соус або кетчуп — 45 мл;
спеції;
петрушка, кінза;
сир плавлений — 100 р.
Приготування
Промиваємо та нарізаємо гриби. Відправляємо їх смажитися на вершковому маслі. Краще зробити сильний вогонь, щоб гриби швидко подзолотились, а не стали тушкуватися у власному соку. Підсолюємо їх, охолоджуємо і перемішуємо з порізаної смужками копченою куркою.
Листкове тісто дістаємо хоча б за годину до приготування з холодильника, тоді воно встигне розморозитися і стати досить м'яким для розкачування. Розкочуємо качалкою його до великого кола і викладаємо на деко. Розподіляємо по ньому шматочки масла, томатний соус або кетчуп і куринно-грибну начинку.
Плавлений сир разом з майонезом доводимо до однорідності за допомогою блендера, підсолюємо і приправляємо. Закінчуємо цією сумішшю збірку піци. Ставимо деко в духовку на 15 хвилин. Перед подачею посипаємо порубаними листочками кінзи і петрушки.
Інгредієнти:
сметана — 100 мл;
майонез — 100 мл;
борошно — 370 г;
сіль;
вершкове масло — 50 г;
гриби мариновані — 150 г;
філе куряче варене — 250 г;
томатний соус — 120 мл;
цибуля — 1 невелика головка;
сир твердий — 130 р.
Приготування
Змішуємо сметану з майонезом і сіллю, додаємо розтоплене вершкове масло, борошно і робимо тісто. Ріжемо дрібно мариновані гриби і відварне філе. Цибулю подрібнюємо до тонких кілець.
Розкачуємо тісто і розподіляємо за нього томатний соус. Зверху викладаємо шар маринованих грибів і відвареного філе. Далі йдуть цибульні кільця і дрібна сирна стружка. Ставимо піцу в духовку. Для готовність їй достатньо провести там 15 хвилин.
Пропонуємо вам почитати на нашому сайті, як приготувати піцу з куркою і грибами, і повторити найбільш цікаві варіанти для своїх рідних.
Домашня піца з куркою і грибами — рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Додаємо у воду цукор, сіль, дріжджі, вливаємо кукурудзяна олія і доводимо, перемішуючи, до однорідності. Порційно додаючи борошно, робимо тісто. Поки воно підходить, курячу грудку відварюємо. Подрібнюємо гриби тонкими слайсами, моцарелу і помідори —кружечками. Курячу грудку після варіння і охолодження ріжемо на брусочки.
Розкачуємо тісто і змащуємо його кетчупом. Розкладаємо кружальця сиру, потім грибні слайсы, курячі шматочки і, нарешті, помідори. Даємо провести в духовці 20 хвилин. Піца готова!
Піца з куркою і грибами і помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Курячу гомілку відварюємо, прибираємо всі кісточки, а м'ясо нарізаємо дрібно. Гливи подрібнюємо до тонких смужок. Листочки кропу дрібно рубаємо.
Тісто розкачуємо, щоб вийшов тонкий коло. Накриваємо його сумішшю, що складається з майонезу і томатної пасти, зверху розкладаємо гливи, консервовану кукурудзу і курку. Посипаємо кропом і сирної стружкою. Ставимо в духовку і чекаємо хвилин 20.
Піца з начинкою з копченої курки та грибів
Інгредієнти:
Приготування
Промиваємо та нарізаємо гриби. Відправляємо їх смажитися на вершковому маслі. Краще зробити сильний вогонь, щоб гриби швидко подзолотились, а не стали тушкуватися у власному соку. Підсолюємо їх, охолоджуємо і перемішуємо з порізаної смужками копченою куркою.
Листкове тісто дістаємо хоча б за годину до приготування з холодильника, тоді воно встигне розморозитися і стати досить м'яким для розкачування. Розкочуємо качалкою його до великого кола і викладаємо на деко. Розподіляємо по ньому шматочки масла, томатний соус або кетчуп і куринно-грибну начинку.
Плавлений сир разом з майонезом доводимо до однорідності за допомогою блендера, підсолюємо і приправляємо. Закінчуємо цією сумішшю збірку піци. Ставимо деко в духовку на 15 хвилин. Перед подачею посипаємо порубаними листочками кінзи і петрушки.
Піца з грибами, куркою і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Змішуємо сметану з майонезом і сіллю, додаємо розтоплене вершкове масло, борошно і робимо тісто. Ріжемо дрібно мариновані гриби і відварне філе. Цибулю подрібнюємо до тонких кілець.
Розкачуємо тісто і розподіляємо за нього томатний соус. Зверху викладаємо шар маринованих грибів і відвареного філе. Далі йдуть цибульні кільця і дрібна сирна стружка. Ставимо піцу в духовку. Для готовність їй достатньо провести там 15 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з куркою і грибами
З безлічі різноманітних рецептів салатів поєднання курки та грибів у більшості випадків можна назвати базовим. Пропонуємо цікаві варіанти такої
Піца без тіста
Пропонуємо поповнити ваші домашні рецепти цікавим екземпляром. Версія для лінивих господинь, які не проти смачно поїсти. За зовнішнім виглядом піцу
Піца «Хвилинка»
Якщо у приготуванні піци вас зупиняє відсутність вільного часу, то наші рецепти як раз для вас! Піца «Хвилинка» готується досить швидко і просто, а
Піца з сосисками
Традиційна піца - італійська страва, абсолютно відрізняється від піци, приготованої в наших будинках. Зазвичай ми додаємо в таку піцу все, що
Піца на кефірі - рецепт
Хто з нас не знайомий з таким смачним блюдом, як піца. Варіантів її приготування існує безліч, напевно у кожної господині знайдеться свій особливий.
Піца з грибами та ковбасою
Піца - популярна італійська їжа, яку обожнюють і дорослі, і діти. У її створенні використовують найрізноманітніші інгредієнти. Давайте розберемо