Кростіні
Кростіні – це класична італійська закуска, яка чудово підходить під вино. Вона являємо собою невеликий бутерброд з шматочків підсмаженого хліба з різними начинками. Давайте розглянемо з вами деякі рецепти приготування цієї страви, а ви виберіть для себе найбільш підходящі!
Інгредієнти:
білий багет – 200 г;
стиглі помідори – 2 шт.;
цибулина – 1 шт.;
базилік – за смаком;
часник – 2 зубчики;
олія оливкова – 20 мл;
оцет бальзамічний – за смаком;
спеції.
Приготування
Помідорчики промиваємо та нарізаємо дрібними кубиками. Цибулину і часник чистимо, шаткуємо точно також. Базилік обполіскуємо, струшуємо і рубаємо ножем на маленькі шматочки. Потім всі підготовлені овочі викладаємо в миску, перемішуємо, заправляємо оливковою маслом, спеціями і бальзамічним оцтом. Багет ножем нарізаємо на порційні шматочки, злегка обсмажуємо на сухій сковороді, а потім на кожен шматочок зверху викладаємо овочеву начинку і подаємо кростіні до столу.
Інгредієнти:
консервований тунець у власному соку – 150 г;
олія оливкова – 3 ст. ложки;
лимон – 1 шт.;
цибулина – 05 шт.;
каперси – 1 ст. ложка;
спеції;
томатна паста – за смаком.
Приготування
Цедру лимона натираємо на маленькій тертці, з'єднайте з тунцем і перемішуємо все в кухонному комбайні до отримання однорідної пасти. Потім вливаємо масло і знову збиваємо. Чистимо цибулину, дрібно шаткуємо і перемішуємо з томатною пастою і каперсами. Приправляємо спеціями за смаком і подаємо на гарячому підсмаженому хлібці, натертому часничком і сбрызнутом оливковим маслом.
Інгредієнти:
цибулина – 1 шт.;
масло вершкове – 1 ст. ложка;
рис – 250 г;
біле сухе вино – 50 мл;
вершки – 50 мл;
васабі – 2 ст. ложки;
копчений лосось – 300 р.
Приготування
Цибулю очищаємо від лушпиння, дрібно шаткуємо і пасеруємо до прозорості на вершковому маслечко. Потім додаємо до нього рис, вливаємо біле вино і фільтровану воду. Готуємо, помішуючи, до повної готовності, а потім вводимо вершки і кладемо васабі. Знімемо посуд з плити і залишаємо остигати. Тепер викладаємо на хлібні скибочки копченого лосося і приготовлену начинку і подаємо до столу.
Інгредієнти:
листкове бездріжджове тісто – 200 г;
помідор – 5 шт;
сир моцарелла – 350 г;
олія оливкова;
базилік.
Для соусу:
кедрові горішки – 100 г;
сир пармезан – 100 г;
базилік – 1 пучок;
оливкової масло – 200 мл;
спеції.
Приготування
Отже, тісто розморожуємо при кімнатній температурі. Цим часом готуємо соус: кедрові горішки, тертий сир, базилік, спеції і оливкове масло збиваємо в блендері до отримання однорідної маси. Тісто розкачуємо, вирізаємо прямокутники, змащуємо кожен соусом песто, викладаємо помідори, нарізані тонкими кружальцями, і накриваємо пластинами сиру. Посипаємо все базиліком, скроплюємо маслом і ставимо випікатися в духовку приблизно на 20 хвилин.
Інгредієнти:
житній хліб – 300 г;
олія оливкова – 1 ст. ложка;
копчений лосось – 200 г;
олія оливкова – 1 ст. ложка;
кріп – 1 пучок;
вершковий сир – 120 г;
свіжий огірок – 1 шт.
Приготування
У сковороді розігріваємо на середньому вогні трохи оливкового масла, викладаємо скибочки хліба і обсмажуємо їх з одного боку до утворення хрусткої скоринки. Рибу розбираємо вилочкою на маленькі шматочки виделкою, а кріп дрібно рубаємо ножем. Потім з'єднуємо лосось з вершковим сиром і кропом. Все ретельно перемішуємо і викладаємо рибну суміш на хліб, прикрашаючи огірковим скибочками.
Кростіні з помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Помідорчики промиваємо та нарізаємо дрібними кубиками. Цибулину і часник чистимо, шаткуємо точно також. Базилік обполіскуємо, струшуємо і рубаємо ножем на маленькі шматочки. Потім всі підготовлені овочі викладаємо в миску, перемішуємо, заправляємо оливковою маслом, спеціями і бальзамічним оцтом. Багет ножем нарізаємо на порційні шматочки, злегка обсмажуємо на сухій сковороді, а потім на кожен шматочок зверху викладаємо овочеву начинку і подаємо кростіні до столу.
Кростіні з тунцем
Інгредієнти:
Приготування
Цедру лимона натираємо на маленькій тертці, з'єднайте з тунцем і перемішуємо все в кухонному комбайні до отримання однорідної пасти. Потім вливаємо масло і знову збиваємо. Чистимо цибулину, дрібно шаткуємо і перемішуємо з томатною пастою і каперсами. Приправляємо спеціями за смаком і подаємо на гарячому підсмаженому хлібці, натертому часничком і сбрызнутом оливковим маслом.
Кростіні з лососем
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю очищаємо від лушпиння, дрібно шаткуємо і пасеруємо до прозорості на вершковому маслечко. Потім додаємо до нього рис, вливаємо біле вино і фільтровану воду. Готуємо, помішуючи, до повної готовності, а потім вводимо вершки і кладемо васабі. Знімемо посуд з плити і залишаємо остигати. Тепер викладаємо на хлібні скибочки копченого лосося і приготовлену начинку і подаємо до столу.
Рецепт кростіні з соусом песто
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Отже, тісто розморожуємо при кімнатній температурі. Цим часом готуємо соус: кедрові горішки, тертий сир, базилік, спеції і оливкове масло збиваємо в блендері до отримання однорідної маси. Тісто розкачуємо, вирізаємо прямокутники, змащуємо кожен соусом песто, викладаємо помідори, нарізані тонкими кружальцями, і накриваємо пластинами сиру. Посипаємо все базиліком, скроплюємо маслом і ставимо випікатися в духовку приблизно на 20 хвилин.
Кростіні з копченою рибою і вершковим сиром
Інгредієнти:
Приготування
У сковороді розігріваємо на середньому вогні трохи оливкового масла, викладаємо скибочки хліба і обсмажуємо їх з одного боку до утворення хрусткої скоринки. Рибу розбираємо вилочкою на маленькі шматочки виделкою, а кріп дрібно рубаємо ножем. Потім з'єднуємо лосось з вершковим сиром і кропом. Все ретельно перемішуємо і викладаємо рибну суміш на хліб, прикрашаючи огірковим скибочками.
Рекомендуємо добрі рецепти
Равіолі з грибами
Равіолі часто порівнюють із звичними нам пельменями, проте це не зовсім так. Є відмінності і в рецептах, і в приготуванні. Сьогодні ми вам розповімо,
Брускетта з помідорами
Брускетта з помідорами - смачна, тепла закуска для буднів і свят. Невибаглива і просте поєднання продуктів, з яких виходить чудове італійське блюдо.
Лосось з креветками
Лосось з креветками - це відмінне поєднання продуктів в закусках, салатах, супах і других стравах. У нашій статті ми зібрали кілька цікавих варіантів
Лосось із сиром
Лосось із сиром - це чудове поєднання інгредієнтів, з яких можна приготувати безліч різноманітних страв. У цій статті ми поділимося з вами цікавими
Паста з лососем
Паста з лососем - дуже смачне італійське блюдо, яке готується надзвичайно просто. Вам знадобляться лише хороші макарони, філе лосося, трохи овочів,
Брускетта - рецепт
Якщо ви любите смачні і незвичайні закуски, то вам сподобається італійська брускетта. Це ласощі можна зробити з різних продуктів, а тому кожна