Класичний рецепт різотто

Класичний рецепт різотто з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування різотто готуємо спочатку всі інгредієнти. Для цього курячий бульйон виливаємо в глибоку каструлю, ставимо на слабенький вогонь і прикриваємо кришкою. Цим часом чистимо часник і дрібно рубаємо його. У сковороду наливаємо кілька ложок оливкової олії, викладаємо порубані скибочками гриби і обсмажуємо 5 хвилин, помішуючи кухонних лопаткою. Потім додаємо часник, додаємо за смаком спеції і пасеруємо все хвилин 5 а потім знімаємо з плити. Очищену цибулину шаткуємо, а сир натираємо на тертці. В іншій сковороді розтоплюємо шматочок масла, кидаємо цибулю і підрум'янюємо його до прозорості. Далі викладаємо рис, розмішуємо і обсмажуємо 3 хвилини, поступово вливаючи гарячий бульйон. Як тільки рис буде готовий, додаємо приготовлені гриби, сир і подрібнену петрушку. Все перемішуємо, даємо страві постояти під кришкою хвилин 5 а потім розкладаємо по тарілках і відразу подаємо різотто на стіл.
Класичний рецепт різотто з куркою
Інгредієнти:
Приготування
Класичний рецепт різотто з курячим м'ясом досить простий. Моркву чистимо і подрібнюємо на тертці. Сковороду добре прогріваємо, наливаємо олію, кладемо шматочок вершкового і перемішуємо. Викладаємо моркву пасеруємо її хвилин 5. Куряче філе нарізаємо скибочками, додаємо до обжарке, підливаємо трохи води і тушкуємо 10 хвилин. Потім висипаємо промитий рис, вливаємо біле сухе вино, закриваємо кришкою і тушкуємо страва до уварювання рідини. Далі водимо акуратно гарячий курячий бульйон, додаємо спеції і зменшуємо вогонь. Тушкуємо різотто до готовності, підливаючи по мірі необхідності воду, щоб рис не був сухий, але і не плавав у воді. В кінці приготування посипаємо рясно тертим сиром, перемішуємо і розкладаємо по порційних тарілках.
Класичний рецепт різотто з морепродуктами
Інгредієнти:

Приготування
Давайте розглянемо з вами ще один класичний рецепт різотто в мультиварці. Заморожений коктейль з морепродуктів відварюємо в киплячій воді, додавши спеції і лимонний сік, протягом 1 хвилини. В чаші розтоплюємо шматочок вершкового масла, викладаємо промитий рис і гарненько перемішуємо. Цибулину і часник чистимо, подрібнюємо і додаємо разом з розмарином і чебрецем до рису. Заливаємо все невеликою кількістю бульйону і білого вина, закриваємо кришкою і готуємо різотто в режимі «Плов». Через 15 хвилин відкриваємо кришку приладу, викладаємо морепродукти і виливаємо бульйон. Ретельно перемішуємо блюдо і продовжуємо готувати до звукового сигналу. Після цього перекладаємо різотто на блюдо, додаємо обсмажені овочі і посипаємо тертим сиром.
Рекомендуємо добрі рецепти

Різотто з шинкою
Різотто - популярне італійське блюдо, яке готується з рису з додаванням різноманітних овочів або м'яса. І сьогодні мова піде про дивовижному різотто

Різотто з артишоками
Різотто - це популярне блюдо італійської кухні, яке готується з рису з додаванням різних овочів. І сьогодні мова піде про різотто з артишоками.

Різотто з мідіями
Різотто - смачне блюдо італійської кухні, яку готують в глибокій сковороді з грубозернистого рису. А доповненням до нього можуть виступати м'ясо,

Різотто зі шпинатом
Різотто - смачне італійське блюдо зі спеціальних сортів рису. Його можна готувати з додаванням м'яса або овочів, а також буває солодке різотто. Але

Різотто з білими грибами
Різотто - смачне італійське блюдо, яке готується з рису з додаванням різних інгредієнтів. І сьогодні мова піде про різотто з білими грибами, яке

Різотто у вершковому соусі
Різотто - популярна страва італійської кухні, яку готують із спеціальних сортів рису. І сьогодні ми розповімо, як зробити різотто у вершковому соусі.