Равіолі з куркою
Равіолі як і інші види італійської пасти, користуються величезною популярністю. Така велика затребуваність обумовлена не тільки їх приголомшливим смаком, але і простотою приготування і можливістю заготівлі про запас. Скориставшись рецептами далі, ви звільните себе від зайвих кухонних турбот на довгий час.
Ви, безумовно, можете віддати перевагу стандартним смаковими поєднаннями і приготувати равіолі з грибами і куркою, але ми хочемо приділити увагою оригінальними рецептами, подібне до наведеного нижче.
Інгредієнти:
борошно пшеничне - 2 ст.;
яйця курячі - 3 шт.;
сіль - пучку;
масло оливи - 1 ст. ложка;
солодкий картопля - 350 г;
курячий фарш - 450 г;
цибуля зелена (піря) - пучок;
масло вершкове - 100 г.
Приготування
Починаємо з тіста. Равіолі готуються з звичайного тесту для пасти, приготувати яку можна, лише змішавши борошно, яйця, сіль і масло оливи разом. Туге тісто потім кладуть у пакет і залишають на холоді на півгодини.
Бульби картоплі солодкого запікаємо до м'якості, а потім перетираємо в пюре і з'єднуємо з обсмаженою фаршем із курятини і зеленню цибулі. Трохи солі і перцю також не завадять.
Розкачуємо тісто в два тонких пласта: на один викладаємо начинку, а другим накриваємо її і міцно стискаємо краю, щоб не було повітря. Нарізаємо равіолі квадратами і відварюємо до готовності в підсоленій воді.
Врахуйте, що якщо вам не вдалося придбати солодкий картопля, повторити його солодкуватий смак і кремову текстуру допоможе гарбуз. Равіолі з куркою і гарбузом також подають з великою кількістю вершкового масла і зеленню цибулі.
Інгредієнти:
курячий фарш - 1 ст.;
перець солодкий - 1 шт.;
шпинат свіжий - 3/4 ст.;
вершкове масло - 60 г;
тертий Пармезан - 1 /4 ст.;
сир рікотта - 1/2 ст.;
часник сушений - щіпка;
мікс сушених італійських трав - щіпка;
тісто для равіолі (див. попередній рецепт).
Приготування
Солодкий перець запікаємо цілком, очищаємо від шкірки і серцевини, а м'якоть збиваємо в пюре. Курятину обсмажуємо до готовності разом зі шпинатом, щоб вся зайва волога випарувалася. Змішуємо курку з пюре з перцю, двома видами сирів і спеціями у вигляді часнику і сушених трав. Розкачуємо тісто для равіолі, закладаємо в нього начинку, ретельно защепляем краю і відварюємо пасту в підсоленому окропі. Подаємо з топленим маслом і томатним соусом.
Равіолі з курячим фаршем і солодким картоплею
Ви, безумовно, можете віддати перевагу стандартним смаковими поєднаннями і приготувати равіолі з грибами і куркою, але ми хочемо приділити увагою оригінальними рецептами, подібне до наведеного нижче.
Інгредієнти:
Приготування
Починаємо з тіста. Равіолі готуються з звичайного тесту для пасти, приготувати яку можна, лише змішавши борошно, яйця, сіль і масло оливи разом. Туге тісто потім кладуть у пакет і залишають на холоді на півгодини.
Бульби картоплі солодкого запікаємо до м'якості, а потім перетираємо в пюре і з'єднуємо з обсмаженою фаршем із курятини і зеленню цибулі. Трохи солі і перцю також не завадять.
Розкачуємо тісто в два тонких пласта: на один викладаємо начинку, а другим накриваємо її і міцно стискаємо краю, щоб не було повітря. Нарізаємо равіолі квадратами і відварюємо до готовності в підсоленій воді.
Врахуйте, що якщо вам не вдалося придбати солодкий картопля, повторити його солодкуватий смак і кремову текстуру допоможе гарбуз. Равіолі з куркою і гарбузом також подають з великою кількістю вершкового масла і зеленню цибулі.
Равіолі з куркою і солодким перцем
Інгредієнти:
Приготування
Солодкий перець запікаємо цілком, очищаємо від шкірки і серцевини, а м'якоть збиваємо в пюре. Курятину обсмажуємо до готовності разом зі шпинатом, щоб вся зайва волога випарувалася. Змішуємо курку з пюре з перцю, двома видами сирів і спеціями у вигляді часнику і сушених трав. Розкачуємо тісто для равіолі, закладаємо в нього начинку, ретельно защепляем краю і відварюємо пасту в підсоленому окропі. Подаємо з топленим маслом і томатним соусом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Равіолі з м'ясом
Знамените італійське блюдо равіолі часто асоціюється у нас з пельменями. Хоч таке порівняння не зовсім правильне, але у цих страв є багато спільного
Каннеллоні з фаршем - рецепт
Любите готувати страви різних кухонь світу? Тоді вам точно сподобаються наші рецепти каннеллоні. Це італійське блюдо поєднує в собі пасту
Равіолі: рецепт
Блюдо, подібне знайомим нам пельменів та вареників є майже в кожній кухні - це і манти, і пози, наприклад. Італійці теж не обійшлися без свого
Равіолі з сиром
Різновид італійської пасти - равіолі - з м'якою сирною начинкою, на думку їдців зі всього світу, є одним з найбільш смачних страв італійської кухні.
Кростата з малиною
Кростата - це пиріг з пісочного тіста з начинкою. Це ласощі відноситься до італійської кухні. І сьогодні ми розповімо, як його спекти з малиною.
Равіолі з гарбузом
Равіолі - це смачні італійські вироби з прісного тіста, дуже схожі на наші пельмені та вареники. Їх готують з різними начинками: м'ясними, овочевими,