Равіолі як і інші види італійської пасти, користуються величезною популярністю. Така велика затребуваність обумовлена не тільки їх приголомшливим смаком, але і простотою приготування і можливістю заготівлі про запас. Скориставшись рецептами далі, ви звільните себе від зайвих кухонних турбот на довгий час.
Равіолі з курячим фаршем і солодким картоплею
Ви, безумовно, можете віддати перевагу стандартним смаковими поєднаннями і приготувати равіолі з грибами і куркою, але ми хочемо приділити увагою оригінальними рецептами, подібне до наведеного нижче.
Інгредієнти: борошно пшеничне - 2 ст.; яйця курячі - 3 шт.; сіль - пучку; масло оливи - 1 ст. ложка; солодкий картопля - 350 г; курячий фарш - 450 г; цибуля зелена (піря) - пучок; масло вершкове - 100 г. Приготування Починаємо з тіста. Равіолі готуються з звичайного тесту для пасти, приготувати яку можна, лише змішавши борошно, яйця, сіль і масло оливи разом. Туге тісто потім кладуть у пакет і залишають на холоді на півгодини.
Бульби картоплі солодкого запікаємо до м'якості, а потім перетираємо в пюре і з'єднуємо з обсмаженою фаршем із курятини і зеленню цибулі. Трохи солі і перцю також не завадять.
Розкачуємо тісто в два тонких пласта: на один викладаємо начинку, а другим накриваємо її і міцно стискаємо краю, щоб не було повітря. Нарізаємо равіолі квадратами і відварюємо до готовності в підсоленій воді.
Врахуйте, що якщо вам не вдалося придбати солодкий картопля, повторити його солодкуватий смак і кремову текстуру допоможе гарбуз. Равіолі з куркою і гарбузом також подають з великою кількістю вершкового масла і зеленню цибулі.
Равіолі з куркою і солодким перцем
Інгредієнти: курячий фарш - 1 ст.; перець солодкий - 1 шт.; шпинат свіжий - 3/4 ст.; вершкове масло - 60 г; тертий Пармезан - 1 /4 ст.; сир рікотта - 1/2 ст.; часник сушений - щіпка; мікс сушених італійських трав - щіпка; тісто для равіолі (див. попередній рецепт). Приготування Солодкий перець запікаємо цілком, очищаємо від шкірки і серцевини, а м'якоть збиваємо в пюре. Курятину обсмажуємо до готовності разом зі шпинатом, щоб вся зайва волога випарувалася. Змішуємо курку з пюре з перцю, двома видами сирів і спеціями у вигляді часнику і сушених трав. Розкачуємо тісто для равіолі, закладаємо в нього начинку, ретельно защепляем краю і відварюємо пасту в підсоленому окропі. Подаємо з топленим маслом і томатним соусом.