Равіолі з м'ясом

Рецепт равіолі з м'ясом
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Замішуємо тісто для равіолі. Для цього просіваємо борошно і змішуємо її з сіллю. У центрі борошняний гірки робимо колодязь і вбиваємо в нього яйця, вливаємо оливкова олія і замішуємо густе, еластичне і гладке тісто. Загорнути тісто харчовою плівкою і ставимо його відпочити в холодильнику на 30 хвилин.
Тим часом беремося за начинку. У сковороді розігріваємо оливкову олію і вершкове масло, обсмажуємо на ньому цибулю до прозорості, додаємо пропущений через прес часник і дрібно нарізаний прошутто. Як тільки часник пустить аромат, кладемо свинячий фарш, приправляємо все сіллю, перцем, мускатним горіхом і обсмажуємо до тих пір, поки фарш не стане золотистим. Після, вливаємо на сковороду біле вино і залишаємо його повністю випаруватися. Готову м'ясну начинку прибираємо з вогню і охолоджуємо, а потім збиваємо блендером до однорідності, додавши яйце і тертий пармезан.
Тісто ділимо навпіл, кожну половину розгортаємо в тонку стрічку. На рівній відстані один від одного кладемо порції м'ясної начинки і накриваємо їх другим листом тесту. Обидва листа з'єднуємо між собою так, щоб навколо м'яса не було повітря. Вирізаємо равіолі, відварюємо в підсоленій воді, а потім подаємо равіолі з м'ясом, томатним соусом і зеленню.
Як приготувати равіолі з м'ясом і сиром?
Інгредієнти:
Приготування
Рікотту розминаємо виделкою і змішати з яйцем, сіллю і перцем. Додаємо в сир сухі італійські трави, лимонну цедру. Розкачуємо тісто, вирізаємо з нього кружечки, в центр кожного з яких кладемо по чайній ложці сирної начинки. Накриваємо начинку другим пластом тіста зверху і защипуємо краї так, щоб усередині не виявилося повітря.
На сковороді з оливковою олією обсмажуємо дрібно нарізану ріпчасту цибулю і часник з м'ясним фаршем. Додаємо до засмажки томати у власному соку і тушкуємо до м'якості. Змішуємо равіолі з м'ясним соусом і відразу ж подаємо до столу.
Равіолі з м'ясом і шпинатом
Інгредієнти:
Приготування
На сковроде з оливковою олією яловичий фарш обсмажуємо до золотистого кольору. До смаженій фаршу додаємо свіжий шпинат і

Змішуємо м'ясо з тертим пармезаном, нарізаною петрушкою, свіжої хлібної крихтою, оливковим маслом, яйцем, сіллю і перцем. При необхідності додатково збиваємо фарш блендером для того, щоб він став більш однорідним.
Розкачуємо тісто, вирізаємо з нього квадрати або круги, в центрі яких розміщуємо начинку. Накриваємо начинку другим шаром тіста, защипуємо краю і відварюємо равіолі в підсоленій воді. Подаємо з маслом або томатним соусом.
Рекомендуємо добрі рецепти

Слойки з м'ясом
Слойки з м'ясом - це простий і швидкий варіант обіду або ланчу, коли зовсім немає часу на готування. Така випічка сподобається вашим близьким і

Відбивні з помідорами
Відбивні - універсальне блюдо, яке можна приготувати на швидку руку, як на звичайний вечеря, так і до святкового столу. Однак, трапляється, що

Равіолі: рецепт
Блюдо, подібне знайомим нам пельменів та вареників є майже в кожній кухні - це і манти, і пози, наприклад. Італійці теж не обійшлися без свого

Равіолі з сиром
Різновид італійської пасти - равіолі - з м'якою сирною начинкою, на думку їдців зі всього світу, є одним з найбільш смачних страв італійської кухні.

Равіолі з гарбузом
Равіолі - це смачні італійські вироби з прісного тіста, дуже схожі на наші пельмені та вареники. Їх готують з різними начинками: м'ясними, овочевими,

Равіолі з куркою
Равіолі - це смачні італійські вироби з прісного тіста. Їх готують з різними начинками: м'ясними, овочевими, солодкими. І сьогодні ми поговоримо про