Суп «М'ясна збірна солянка» – рецепт

Суп-солянка м'ясна збірна – рецепт класичний
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо миємо, ріжемо на шматочки і заливаємо водою. Після закипання даний відвар зливаємо, заливаємо свіжою водою, кладемо цілу очищену цибулину, селеру, моркву і даємо закипіти, знімаємо піну і варимо до готовності. Приблизно за чверть години до готовності кладемо лавровий лист. М'ясо виймаємо, а бульйон проціджують. Цибулю, що залишилася, дрібненько шаткуємо і пасеруємо до прозорості. Додаємо копченості, нарізані соломкою і трохи протушиваем. Потім кладемо томат і всі разом тушкуємо ще хвилини 3. Додаємо 100 мл бульйону, розмішуємо і тушкуємо півгодинки. Солоні огірки шаткуємо тонкою соломкою. Оливки нарізаємо. Варене м'ясо ріжемо кубиками. Бульйон доводимо до кипіння, кладемо м'ясо, додаємо заправку з лука з копченостями, томатною пастою і огірки. Варимо 10 хвилин на малому вогні. В кінці додаємо каперси, солимо за смаком, якщо потрібно. Вогонь вимикаємо і даємо настоятися хвилин 20. Збірну м'ясну суп-солянку наливаємо по порціях, кладемо оливки і тоненькі часточки лимона. Притрушиваем подрібненою зеленню. Сметану можна порційно покласти в тарілки, а можна налити її в соусник.
Приготування супу-солянки, збірної м'ясної
Приготування
Приготування
Копченості ріжемо шматочками і трохи обсмажуємо. Пасеруємо додаємо подрібнену цибулю і томат. Обсмажуємо все разом хвилини 2. Ріжемо шматочками огірки, смажимо їх на маслі, а потім вливаємо трохи рідини і тушкуємо чверть години. По порційним горщикам розподіляємо обсмажені копченості, цибуля і огірки з томатом. Додаємо гриби і заливаємо підсоленим бульйоном. Накриваємо горщики кришками і при 180 градусах готуємо годину. При подачі кладемо в солянку каперси, маслини, скибочки помідорів, лимона і зелень. Сметану в солянку кладемо за бажанням.
Суп-солянка м'ясна збірна - рецепт з картоплею
Інгредієнти:

Приготування
Відварюємо яловичину на кістці, нарізаємо шматочками і кладемо назад в бульйон. Дрібненько шаткуємо цибулю нарізаємо кубиками огірки. Морква пропускаємо через тертку. Пасеруємо На олії овочі, кладемо солоні огірки, томат і обсмажуємо все разом, а потім виливаємо в бульйон. Соломкою ріжемо копченості. Потім обсмажуємо їх до рум'яності. Картоплю нарізаємо шматочками і відправляємо в бульйон. Лимон ріжемо шматочками, подрібнюємо зелень. Кладемо в суп копченості та ковбаси і доводимо до готовності на малому вогні. Практично в самому кінці кладемо маслини і вливаємо розсіл з них, додаємо шматочки лимона і подрібнену зелень. Перед подачею даємо солянці настоятися. Всім приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Простий рецепт солянки
Солянка пізнавана своїм насиченим смаком, непередаваним ароматом і багатою на м'ясні продукти складом. Бюджетним це блюдо складно назвати, але ми

Рецепт смачною солянки
Під назвою «солянка» сьогодні розуміють два абсолютно різних страви. Перший - це капуста, томлена з м'ясом і соліннями в складі. Але є ще суп

Як приготувати солянку з ковбасою?
Солянка - страва відносно нове і вже має безліч різних варіантів приготування. Незмінним залишається лише те, що в основному складі обов'язково має

Збірна м'ясна солянка з картоплею – рецепт
Збірна солянка - відносно молоде блюдо, проте вже встигло обрости деякими варіаціями. Традиційно страва готується з великої кількості різних м'ясних

Збірна солянка - рецепт
Існує багато рецептів збірної солянки, проте кожен день її готувати не у всіх вийде. Це зовсім не просте блюдо і назвати його бюджетним не можна,

Солянка збірна м'ясна
М'ясна збірна солянка - улюблене багатьма перше блюдо. І його є за що любити! Цей суп зібрав в собі безліч смачних інгредієнтів, які роблять його