Класична рибна солянка – рецепт

Розповімо, як приготувати класичну збірну рибну солянку.
До складу цього супу крім риби зазвичай включають оливки, каперси або маленькі солоні огірочки, крупу (рис або перлову), а також зелень, часник, спеції, іноді й деякі інші продукти.
Солянка збірна рибна класична біла – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
У каструлі з товстим дном із нержавіючої сталі розтоплюємо масло і закладаємо нарізану кружечками білу частину цибулі-порею і злегка пасеруємо. Далі закладаємо не занадто дрібно нарізані шампіньйони і готуємо на малому вогні під кришкою хвилин 15 після чого вливаємо вино, додаємо спеції і доводимо ще хвилин 5.
Тепер заливаємо в каструлю 15 л води, додаємо нарізані кружечками оливки і подрібнені солоні огірки. Проварюємо протягом 5 хвилин, додаємо рибу у вигляді дрібних шматочків, додаємо сік лимона і ще 8 хвилин. Приправляємо солянку рубаним часником і свіжою ароматною зеленню.
До готової гарячої ароматної солянці добре подати сметану і біле вино. Між іншим, цей суп чудное антипохмельное засіб.
Солянка рибна класична червона – рецепт
Інгредієнти:

Приготування
Рибу чистимо, обробляємо і зрізаємо філе, яке нарізаємо невеликими шматочками. Голови, плавники і хребти варимо в 15 л води зі спеціями.
Перецеживаем бульйон в чисту каструльку і закладаємо: промитий рис, оливки і огірки, нарізані кружечками, варимо 5 хвилин, потім додаємо рибу, сік лимона і томат-пасту. Варимо 5-8 хвилин. Приправляємо солянку червоним пекучим перцем присипаємо рубаними часником і зеленню. До цієї солянці подаємо горілку або рожеве міцне вино.
Рекомендуємо добрі рецепти

Суп «М'ясна збірна солянка» – рецепт
Звичайно домашню збірну солянку готують з м'ясних компонентів, що залишилися з вчорашнього застілля - це, в двох словах, і весь рецепт. А докладно,

Рибна солянка - рецепт приготування
Одним з превосходнейших варіантів улюбленого першого страви – солянки, є його рецепт з рибою в основному складі. Далі детально опишемо два неймовірно

Солянка по-грузинськи – класичний рецепт
Солянка по-грузинськи відрізняється від звичного нам страви більш пряним смаком і гостротою. Густий м'ясний суп з насиченим смаком і незрівнянним

Рибна солянка - рецепт
Рибна солянка - менш популярний, але не менш класичний рецепт приготування цієї страви, якщо його м'ясної аналог. Готують рибну солянку з осетрових і

Солянка зі свининою
Солянка - це густий гострий суп, зварений на крутому, рибному, грибному або м'ясному бульйоні з додаванням солоних огірків, квашеної капусти, маслин.

Донська солянка
Солянка - гаряче блюдо, яке готується на м'ясному, рибному або грибному бульйоні, з додаванням лимона, маслини. І сьогодні ми розповімо, як