» » Рибний суп з червоної риби - рецепт

Рибний суп з червоної риби - рецепт

Рибний суп з червоної риби - рецепт
Для любителів рибних страв пропонуємо рецепти приготування неймовірно смачного супу з червоної риби. Таку страву не можна назвати бюджетним, але результат коштує витрачених коштів і здивує вас відмінними смаковими якостями.

Як зварити рибний суп з червоної риби - рецепт з вершками


Інгредієнти:

  • риба червона – 350 г;

  • картопляні бульби – 320 г;

  • корінцевий селера – 45 г;

  • вершки жирністю 20 % – 110 мл;

  • морква – 85 м;

  • ріпчаста цибуля – 85 м;

  • помідори свіжі – 155 г;

  • очищена вода – 15 л;

  • масло вершкове – 45 г;

  • гілочки петрушки і кропу – за смаком;

  • чорний свіжозмелену перець – за смаком;

  • кухонна сіль – за смаком.


  • Приготування
    Для приготування рибного супу нам знадобиться філе червоної риби на шкірі без кісток. Нарізаємо його невеликими шматочками, попередньо при необхідності очистивши шкіру ретельно від луски і промивши продукт під проточною холодною водою.
    Очищаємо і нарізаємо соломкою як можна тонше кореневої селера і кубиками картопляні бульби, заливаємо овочі водою і ставимо на вогонь варитися до м'якості картопляних скибочок. Після цього додаємо підготовлену червону рибку і варимо страву при помірному кипінні до готовності риби. За цей час нашаткований дрібно порізану цибульку і моркву пасеруємо на розпущеному вершкове масло до м'якості, додаємо тепер заздалегідь очищені від шкірки і нарізані дрібненько томати і протушиваем овочі, помішуючи, до перетворення скибочок помідор в пюре.
    Викладаємо піджарку в суп, підсолюємо страву за смаком і присмачую перчиком, вливаємо вершки і варимо при ледь помітному кипінні протягом десяти хвилин.
    При подачі приправляємо рибний супчик в тарілці свіжою зеленню.

    Суп-пюре з червоної риби - рецепт


    Інгредієнти:

  • філе червоної риби – 550 г;

  • цибуля порей – 4 стебла;

  • ріпчаста цибуля – 65 г;

  • картопляні бульби – 350 г;

  • бульйон рибний – 445 мл;

  • вода фільтрована – 650 мл;

  • вершки жирністю 33% – 155 мл;

  • олія оливкова – 20 мл;

  • гілочки петрушки і кропу;

  • спеції ;

  • скибочки лимона для подачі;

  • поварена сіль.


  • Приготування
    У каструлю з товстим дном плесни оливкового масла і прогреем його. Далі закладаємо нарізаний порей і ріпчаста цибулька і обсмажуємо трохи. Тепер вливаємо бульйон і воду, закладаємо очищені і нарізані картопляні бульби і варимо до м'якості картопляних скибочок, приправивши вміст за смаком сіллю і спеціями.
    Після цього зливаємо бульйон, а овочі пробиваємо до стану пюре блендером, а потім розбавляємо тим же бульйоном до бажаної густоти.
    Тепер додаємо нарізане на невеликі кубики філе червоної риби і проварюємо супчик на самому малому вогні протягом п'яти-семи хвилин. Далі вливаємо вершки, прогріваємо страву до кипіння, але не кип'ятимо і знімаємо з вогню. Подаємо рибний суп-пюре зі свіжої зеленню, доповнивши скибочкою лимона.

    Суп з голови червоної риби - рецепт з шафраном


    Інгредієнти:

  • голова червоної риби – 500-600 г;

  • картопляні бульби – 320 г;

  • морква – 85 м;

  • ріпчаста цибуля – 120 г;

  • шафран жовтий – 5 г;

  • паприка мелена – 5 г;

  • мелений червоний пекучий перець – 1 щіпка;

  • свіжа зелень кропу – за смаком;

  • сметана для подачі;

  • поварена сіль.


  • Приготування
    Для приготування супу голову червоної риби ретельно промиваємо, заливаємо водою, щоб вона повністю покрила продукт, підсолюємо її за смаком і ставимо варитися. Через п'ятнадцять-двадцять хвилин виймаємо рибу, а в бульйон закладаємо підготовлені за час варіння голови овочі. Серед них, очищений і нарізаний дрібненькими кубиками
    Рибний суп з червоної риби - рецепт
    ріпчасту цибулю, нашаткована тонкою соломкою моркву, а також очищені і нарізані рівними брусочками картопляні бульби.
    Поки варяться овочі, розбираємо риб'ячу голову, відокремлюючи наявні м'ясо від кісток, а хвилин через десять-п'ятнадцять додаємо до овочів в бульйон. Кидаємо також в суп шафран, мелену паприку і при необхідності підсолюємо страву ще трохи. Прикриваємо посудину з рибним супом кришкою, вимикаємо вогонь і даємо страві настоятися не менше двадцяти хвилин, по можливості обгорнувши каструлю чим-небудь теплим.
    Готовий ароматний супчик подаємо зі сметанкою і свіжою зеленню укропчика.
    Додав: admin | 10-04-2016, 22:08
    Переглядів: 667