Як приготувати фарш для пельменів?

Начинка для пельменів з фаршу
Якщо раніше пельмені в основному робилися з дичини, то в сучасному світі, коли наше меню не визначається результатами полювання і ми купуємо готове м'ясо в магазинах, головним наповнювачем для тесту стає суміш яловичини і свинини. Перша в найбільшій мірі насичена смаком, в той час як друга, містить достатню кількість жиру для отримання соковитою начинки.
Інгредієнти:
Приготування
Склад начинки трохи більше ніж аскетичний – всього трійка інгредієнтів. Обидва види м'яса слід пропустити через м'ясорубку або дрібно порубати в високошвидкісному блендері. Отриману масу добре приправляють сіллю з свежесмолотым перцем, а потім доповнюють цибулею. Останній деякі воліють також пропускати через м'ясорубку, для більшої соковитості начинки, в той час як інші просто дрібно цибулю нарізають вручну. Смачний фарш для пельменів готовий, попередньо його можна охолодити або ж відразу приступати до ліплення.
Вареники з капустою і фаршем
Соковитістю і м'якістю начинки пельмені можуть бути зобов'язані не тільки вірно підібраному м'яса, але і додаванню деяких овочів. Так, наприклад, капуста додає м'ясного фаршу помітно більшу кількість вологи.
Інгредієнти:
Приготування
У цьому рецепті ми не використовуємо звичайну білокачанну капусту, щоб не відчувати текстури її листя у фарші. Ідеальною заміною стане делікатна пекінська капуста.
Наріжте листя пекінської капусти і розітріть їх з сіллю і невеликою кількістю води. Додайте капусту в м'ясний фарш, а слідом відправте подрібнену цибулю і розтерті часникові зубки. Влийте масло, якщо використовуєте фарш з нежирних зрізів м'яса. Начинка готова, можна приступати до формування.
Фарш для пельменів з свинини і курки
Серед перевірених часом рецептів пельменів, популярні не тільки начинки з фаршем з дичини, але і ті, що готуються з додаванням лісових грибів, чий аромат здатний прикрасити будь-яку страву.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як зробити фарш для пельменів, залийте гриби теплою водою і залиште розбухнути. Подрібніть і спасеруйте ріпчасту цибулю, додайте до нього нарізані напитавшиеся вологою гриби і припустіть їх разом буквально пару хвилин. Змішайте засмажку з обома видами фаршу і добре приправити. Після охолодження начинки приступайте до ліпленні пельменів .
Рецепт соковитого фаршу для домашніх пельменів
Справжній соковитий фарш складається не тільки з м'яса з достатньою кількістю жирку, але і змішуються з колотим льодом, який тане під час варіння і робить

Інгредієнти:
Приготування
Змішайте обидва види фаршу з подрібненою цибулею, сіллю і свежесмолотым перцем. Додайте лід, перемішайте, відберіть частина м'ясного фаршу для ліплення одній порції пельменів, а решту м'ясо відправте в морозильну камеру, щоб лід не встиг розтанути.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рецепт котлет з фаршу яловичини і свинини
Не секрет, що найбільш соковитими і ароматними виходять домашні котлети саме змішаного фаршу. Пропонуємо розглянути декілька цікавих варіантів

Пельмені з квашеною капустою
Неодмінно спробуйте приготувати смачні пельмені з наповненням з квашеної капусти. Повірте, це блюдо точно кожному сподобається, так як склад

Фарш для пельменів з свинини
Безсумнівно домашні пельмені всі люблять, бо рецептів їх так багато. У цій статті ми зупинимося на ідеальному наповненні для цих виробів. Розповімо,

Фарш для пельменів з яловичини і свинини
Визначивши для себе ідеальну основу для пельменів потрібно подумати про правильне наповнення. Тому далі ми запропонуємо кілька варіантів відмінною

Як приготувати пельмені в домашніх умовах?
Напевно, найпопулярнішим блюдом можна назвати пельмені - їх точно готують в кожному будинку. І далі поговоримо про те, як зробити їх самостійно і

Фарш для пельменів
Звичайно ж, всі ми любимо пельмені, і знаємо, що фарш для них готуватися зі свинини і яловичини. Але ми сьогодні підібрали найбільш цікаві варіанти