Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Куряча грудка з грибами в сметанному соусі

Куряча грудка з грибами в сметанному соусі

23-02-2016, 17:01
579
Куряча грудка з грибами в сметанному соусі
Куряча грудка з грибами в сметані – відмінне друге блюдо, яке чудово підійде для повсякденного вечері. Ніжний вершковий соус надає курячої грудки пікантність і неймовірну соковитість, а всі інгредієнти прекрасно поєднуються між собою.

Куряча грудка з грибами в сметанному соусі


Інгредієнти:

  • куряча свіжа філе – 500 г;

  • свіжі печериці – 350 г;

  • сметана нежирна – 500 мл;

  • цибулина – 2 шт.;

  • борошно – 60 г;

  • олія рослинна;

  • зелень свіжого кропу – за смаком;

  • спеції .


  • Приготування
    Для приготування курячої грудки зі сметаною і грибами, печериці очищаємо і нарізаємо пластинками. З цибулин знімаємо піну і шаткуємо ножем маленькими кубиками. Курячу грудку обполіскуємо, обсушуємо і нарізаємо брусочками. Приправляємо м'ясо спеціями, посипаємо борошном і паніруємо. Розігріваємо Сковороду з рослинним маслом, викладаємо грудку і обсмажуємо до легкого підрум'янення. Потім шумівкою обережно перекладаємо м'ясо в миску, а в сковороді пасеруємо цибулю і гриби. Після цього додаємо обсмажену грудку і заливаємо сметаною. Перемішуємо і тушкуємо все 15 хвилин до загустіння. Далі приправляємо спеціями, посипаємо подрібненим кропом і подаємо грудку з грибами в сметанному соусі гостям.

    Куряча грудка з грибами, сиром та сметаною


    Інгредієнти:

  • свіжі печериці – 230 г;

  • курячі свіжі грудки – 3 шт.;

  • цибулина – 1 шт.;

  • «Російський» сир – 100 г;

  • нежирна сметана – 3 ст. ложки;

  • борошно вищий сорт – 35 г;

  • спеції – за смаком;

  • олія нерафінована – для обсмажування.


  • Приготування
    Куряче філе добре промиваємо, обсушуємо серветкою, розрізаємо навпіл і подрібнюємо тонкими смужками. Потім м'ясо викладаємо в миску, посипаємо дрібною сіллю, перчимо за смаком і перемішуємо. Цибулину обробляємо від
    Куряча грудка з грибами в сметанному соусі
    лушпиння і рубаємо півкільцями. Свіжі гриби обробляємо, нарізаємо скибочками і викладаємо овочі в сковороду. Наливаємо невелику кількість рослинного масла, ставимо на вогонь і пасеруємо 5 хвилин, помішуючи, до золотистого кольору. Після цього додаємо замариноване м'ясо, перемішуємо і обсмажуємо 10 хвилин. Далі заправляємо блюдо нежирної сметаною і тушкуємо ще 5 хвилин. Борошно розчиняємо в холодній воді, вливаємо в сковороду і доводимо все до кипіння. Тушкуємо курячу грудку з грибочками в сметані на слабенькому вогні, поки соус трохи не загусне, а потім посипаємо рясно натертим на крупній терочке твердим сиром.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Підлива з курячої грудки
    Підлива з курячої грудки
    Куряча грудка - це неймовірно універсальний вид м'яса, який чудесним чином поєднується з багатьма, часом зовсім незвичайних, компонентів. Підлива на
    Куряча грудка в сметанному соусі на сковороді
    Куряча грудка в сметанному соусі на сковороді
    Ідеальним доповненням до улюбленого гарніру стане ніжна куряча грудка, тушкована в сметанному соусі. Ця страва чудово урізноманітнює домашній обід, а
    Куряча грудка з печерицями
    Куряча грудка з печерицями
    З поєднання таких простих інгредієнтів, як куряча грудка і печериці можна створити багато смачних і цікавих страв. І сьогодні ми підкажемо вам кілька
    Куряча грудка з сиром
    Куряча грудка з сиром
    Куряче м'ясо - корисний дієтичний продукт, з якого готують безліч цікавих страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно і оригінально зробити курячу
    Куряча грудка з помідорами
    Куряча грудка з помідорами
    Куряча грудка з помідорами - чудове блюдо для повсякденного меню, а також святкового столу. Пропонуємо вашій увазі кілька рецептів, як її посмажити,
    Кабачки з курячою грудкою
    Кабачки з курячою грудкою
    З кабачків в поєднанні з куркою можна створити безліч смачних і цікавих страв для святкового столу. У нашій статті ми зібрали кілька універсальних