Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Печінковий пиріг рецепт

Печінковий пиріг рецепт

23-02-2016, 16:59
2 993
Печінковий пиріг рецепт
Рецепт печінкового пирога (він же – печінковий торт), навряд чи може когось здивувати. Всі ми знаємо, що він складається з шарів млинчиків , приготованих на основі пюрированной печінки і промазан сумішшю майонезу з овочевої засмажкою. Ми ж постараємося змінити ваше ставлення до цієї звичної закуски і приготувати її за кількома оригінальними рецептами з цього матеріалу.

Печінковий пиріг в духовці – рецепт


Почати пропонуємо з простого рецепту печори – пишного пирога з печінки, який готується в суміші з рисом і не вимагає ніяких інших доповнень. Такий пиріг досить просто нарізати на шматки і подавати з овочами і соусом окремо.
Інгредієнти:

  • яловича печінка - 960 г;

  • молоко - 230 мл;

  • рис - 95 г;

  • яйця - 2 шт.;

  • ріпчаста цибуля - 115 г;

  • часник - 3 зубки.


  • Приготування
    Перед тим, як приготувати печінковий пиріг за цим рецептом, візьміться за підготовку самої печінки. Очистіть продукт від плівок і проток, добре промийте і пропустіть через м'ясорубку. Рис відваріть і охолодіть, після чого розітріть м'яку крупу з яєчними жовтками. Спасеруйте цибулю і додайте його в печінкову масу разом з рисом і подрібненим часником. Відокремлені яєчні білки перетворіть в густу піну і обережно додайте їх в суміш. Розподіліть тісто в промасленим формі і поставте в духовку на годину при 180 градусах.

    Рецепт приготування печінкового пирога з курячої печінки


    Ми вирішили модифікувати рецепт млинцевого печінкового пирога і використовувати яблучні млинчики в його основі. Скріплювати їх між собою буде повітряний печінковий паштет. Поєднання яблук і печінки може здатися незвичайним, так і є, але це не робить закуску менш смачною.
    Інгредієнти:
    Для млинців:

  • яблучне пюре - 155 г;

  • яйця - 2 шт.;

  • молоко - 320 мл;

  • борошно - 115 г;

  • вершкове масло - 45 г;

  • цукор - 10 р.


  • Для паштету:

  • вершкове масло - 115 г;

  • шалот - 95 г;

  • часник - 2 зубки;

  • куряча печінка - 430 г;

  • вершки жирні - 115 мл


  • Приготування
    Почніть з приготування паштету. Спасеруйте цибульні кільця разом з печінкою і часником. Збийте обсмажену печінку до пастоподібної консистенції, додати м'яке вершкове масло і повторіть збивання. Вершки перетворіть в пишний крем і обережно додайте його в паштетную масу.
    Тепер до млинців. Збийте яблучне пюре з яйцями, цукром і дрібкою солі. Всипте до пюре борошно, перемішайте, щоб не залишилося грудок, а потім влийте молоко і вершкове масло. Обсмажуйте порції яблучного тесту на добре прогрітій сковороді. Кожен готовий млинець промазывайте ніжним печінковим паштетом.

    Рецепт простого печінкового пирога з яловичої печінки


    Ще один класичний французький печінковий пиріг дуже нагадує за своїм складом котлети, але смак і його зовнішній вигляд категорично відмінні.
    Інгредієнти:

  • куряча печінка - 320 г;

  • яйця - 8 шт.;

  • часник - 6 зубчиків;

  • жменя зелені петрушки;

  • скибочки хліба - 10 шт.;

  • вершки - 490 мл;

  • молоко - 240 мл;

  • вершкове масло - 35 г;

  • борошно - 35 р.


  • Приготування
    Печінковий пиріг рецепт

    Скибочки хліба залийте вершками і залиште їх просочитися на час підготовки інших складових. Промивши і обсушивши печінка, пюрируйте її будь-яким зручним способом. До печінковому фаршу додайте жовтки, подрібнений часник і петрушку. До отриманої суміші додайте вимочений хліб і добре збийте всі разом. Залишилися яєчні білки збийте до стійкої піни і обережно змішайте з печінковою масою, щоб не «вибити» зайве повітря. Обрану форму промаслите і присипте борошном. Вилийте печінкову суміш і поставте все запікатися на 40 хвилин при 160 градусах, попередньо розмістивши форму з пирогом в наповненому водою деко.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Печінковий салат шарами
    Печінковий салат шарами
    Якщо ви ще не ввели в своє повсякденне меню страви з печінки, пропонуємо почати з простих і досить оригінальних салатів. Розповімо, як приготувати
    Печінковий паштет з яловичої печінки – рецепт
    Печінковий паштет з яловичої печінки – рецепт
    Самий смачний і особливо корисний паштет виходить саме на основі яловичої печінки. Пропонуємо зробити його трьома простими способами попередньої
    Печінковий паштет із свинячої печінки – рецепт
    Печінковий паштет із свинячої печінки – рецепт
    З безлічі різноманітних закусок, самою універсальною є печінковий паштет. З часом, було розроблено величезну різноманітність рецептів відмінного
    Рецепт печінкового торта зі свинячої печінки
    Рецепт печінкового торта зі свинячої печінки
    Подивитися на страви з печінки іншими очима і, можливо, змінити своє негативне ставлення до продукту неодмінно допоможуть наші рецепти. Далі
    Як приготувати печінковий паштет?
    Як приготувати печінковий паштет?
    Приготувати печінковий паштет - справа зовсім не хитре. Цей прекрасний вид закуски завжди виручить, якщо потрібно оригінально заповнити святковий
    Печінковий паштет з курячої печінки
    Печінковий паштет з курячої печінки
    Паштет, приготовлений вдома, разюче відрізняється від свого магазинного побратима. Він більш смачний, густий, корисний. Для того щоб створити цей