Печінковий салат шарами
Печінка – продукт недооцінений і все тому, що більшість просто не навчився правильно поводитися з ним. Печінка кожного з тварин може стати частиною смачної страви при вірній обробці і правильно підібраному способі приготування. Ми пропонуємо пустити цей корисний і дешевий продукт на приготування закуски, а конкретніше, мальовничого печінкового салату шарами.
Почнемо з, мабуть, найбільш простого рецепту з рибної печінкою в основі. Для даного рецепту ідеально підходить ніжна печінка тріски, яка ідеально поєднується з іншими складовими з рецепту.
Інгредієнти:
печінка тріски - 230 г;
картопля - 260 г;
ріпчаста цибуля - 75 г;
оцет - 25 мл;
яйця - 4 шт.;
морква - 65 г;
майонез для заправки.
Приготування
Почніть приготування з варіння картоплі. Цілі бульби в шкірці відваріть до м'якості, а потім обполосніть холодною водою і очистити. Охолоджену картоплю потім розділіть на невеликі кубики. Яйця відваріть круто, після остигання також подрібніть. Морква спасеруйте на краплі розігрітого масла. Ріпчасту цибулю розділіть на півкільця і обдайте їх окропом. Заправте цибулю оцтом і залишити промаринуватися. З печінки злийте зайве масло і розімніть шматочки виделкою, але не перетворюйте їх на паштет, а лише злегка подрібніть.
Приступайте до викладання салату, розподіливши в його основі рибу, за нею, маринована цибуля, шар соусу, картоплю, знову соус і подрібнені яйця.
Для того, щоб додати страві текстурного різноманітності, ми вирішили відкинути заїжджену ідею з сухариками і пустити в хід трохи солоних крекерів. Ми будемо прикрашати ними поверхню салату, але ви можете викласти крекерные шари безпосередньо в саму страву.
Інгредієнти:
куряча печінка - 370 г;
твердий сир - 115 г;
ріпчаста цибуля - 45 г;
яйця - 4 шт.;
солоний огірок - 65 г;
майонез ;
солоні крекери - 10 шт.
Приготування
Сполоснувши і обсушивши курячу печінку, підрум'яньте її на сковороді, разом з шматочками цибулі. Коли печінка досягне готовності, остудіть її і довільно нарубаєте. Подрібніть відварені яйця і натріть тертий сир. Солоний огірок можна нарізати вручну або скористатися теркою. Викладіть салатні шари в довільному порядку, промазуючи кожен майонезом, а верхівку страви присипте шматочками крекерів.
Інгредієнти:
свиняча печінка - 360 г;
яйця - 3 шт.;
свіжий огірок - 1 шт.;
жменя волоських горіхів;
печериці - 170 г;
жменя чорносливу;
майонез.
Приготування
Звільніть свинячу печінку від плівок і проток, сполосніть її і наріжте соломкою. Обсмажте печінку до зарум'янювання і охолодіть її. Окремо підсмажте нарізані пластинками гриби. Подрібніть горіхи і чорнослив. Наріжте огірки соломкою. Розподіліть шари інгредієнтів в салатнику, в довільному порядку, промазуючи кожен майонезом. Залиште крихітку горіха для декорації верхівки закуски.
Інгредієнти:
куряча печінка - 330 г;
рис відварний - 65 г;
яйця - 3 шт.;
ріпчаста цибуля - 175 г;
пучок кропу;
майонез.
Приготування
Промиту курячу печінку обсмажте до золотистого кольору і повної готовності. Окремо обсмажте і цибульні кільця. Подрібніть кріп і відварені яйця. Розподіліть шари салату в глибокій круглої мисці в наступному порядку: яйця, зелень, рис, цибулю, печінку, кожен з шарів змастіть майонезом. Перед сервіровкою переверніть салат на пласке блюдо, прикрашене листям зелені й овочами.
Печінковий салат шарами з морквою і маринованою цибулею
Почнемо з, мабуть, найбільш простого рецепту з рибної печінкою в основі. Для даного рецепту ідеально підходить ніжна печінка тріски, яка ідеально поєднується з іншими складовими з рецепту.
Інгредієнти:
Приготування
Почніть приготування з варіння картоплі. Цілі бульби в шкірці відваріть до м'якості, а потім обполосніть холодною водою і очистити. Охолоджену картоплю потім розділіть на невеликі кубики. Яйця відваріть круто, після остигання також подрібніть. Морква спасеруйте на краплі розігрітого масла. Ріпчасту цибулю розділіть на півкільця і обдайте їх окропом. Заправте цибулю оцтом і залишити промаринуватися. З печінки злийте зайве масло і розімніть шматочки виделкою, але не перетворюйте їх на паштет, а лише злегка подрібніть.
Приступайте до викладання салату, розподіливши в його основі рибу, за нею, маринована цибуля, шар соусу, картоплю, знову соус і подрібнені яйця.
Печінковий салат шарами з солоними огірками
Для того, щоб додати страві текстурного різноманітності, ми вирішили відкинути заїжджену ідею з сухариками і пустити в хід трохи солоних крекерів. Ми будемо прикрашати ними поверхню салату, але ви можете викласти крекерные шари безпосередньо в саму страву.
Інгредієнти:
Приготування
Сполоснувши і обсушивши курячу печінку, підрум'яньте її на сковороді, разом з шматочками цибулі. Коли печінка досягне готовності, остудіть її і довільно нарубаєте. Подрібніть відварені яйця і натріть тертий сир. Солоний огірок можна нарізати вручну або скористатися теркою. Викладіть салатні шари в довільному порядку, промазуючи кожен майонезом, а верхівку страви присипте шматочками крекерів.
Як приготувати печінковий салат шарами?
Інгредієнти:
Приготування
Звільніть свинячу печінку від плівок і проток, сполосніть її і наріжте соломкою. Обсмажте печінку до зарум'янювання і охолодіть її. Окремо підсмажте нарізані пластинками гриби. Подрібніть горіхи і чорнослив. Наріжте огірки соломкою. Розподіліть шари інгредієнтів в салатнику, в довільному порядку, промазуючи кожен майонезом. Залиште крихітку горіха для декорації верхівки закуски.
Рецепт печінкового салату шарами
Інгредієнти:
Приготування
Промиту курячу печінку обсмажте до золотистого кольору і повної готовності. Окремо обсмажте і цибульні кільця. Подрібніть кріп і відварені яйця. Розподіліть шари салату в глибокій круглої мисці в наступному порядку: яйця, зелень, рис, цибулю, печінку, кожен з шарів змастіть майонезом. Перед сервіровкою переверніть салат на пласке блюдо, прикрашене листям зелені й овочами.
Рекомендуємо добрі рецепти
Печінковий салат – рецепт
Печінка - продукт з яскравим, незабутнім смаком. Її успішно можна застосовувати в салатах з самим мінімальним набором компонентів, тим самим лише
Смачний салат з печінки тріски
Салат з печінки тріски – це проста ситна закуска, яку легко приготувати до приходу гостей або для домашнього вечері. Печінка тріски володіє безліччю
Салат з печінкою тріски - рецепт
Салат з печінки тріски дуже корисний і дорослим, і дітям, оскільки в ній міститься багато риб'ячого жиру, який просто необхідний будь-якого
Салат з печінкою і огірками
Якщо у вас планується святкове застілля, або ви просто чекаєте приходу гостей і не знаєте, чим їх здивувати і вразити, в цьому випадку вам неодмінно
Салат з печінки з яйцем
Салати є прикрасою будь-якого столу, хоч повсякденного, хоч святкового. Варіантів їх створення безліч. І зараз ми вам підкажемо декілька нових