Смачний салат з печінки тріски
Печінка тріски – продукт дуже корисний, адже в ній міститься велика кількість риб'ячого жиру та інших важливих для організму вітамінів і мікроелементів. Далі ми вам розповімо, як приготувати смачний салат з консервованої печінки тріски.
Інгредієнти:
печінка тріски - 1 банка;
морква – 250 г;
картопля – 300 г;
яйця – 3-4 шт.;
огірки солоні – 4 шт.;
пір'я зеленого лука - 6 шт.;
сир твердий – 50 г;
майонез домашній.
Приготування
З консерви обережно зливаємо масло. Перекладаємо печінка в мисочку і добре розминаємо виделкою. Варені моркву і картоплю очищаємо від шкірки. В окремі миски натираємо на крупній тертці картоплю на дрібній тертці моркву. Відварені круто яйця чистимо від шкаралупи, потім білок і солоні огірки тремо на крупній тертці, а жовток і твердий сир – на дрібній. Пір'я зеленої цибулі дрібненько рубаємо. Такий салат дуже красиво виглядає в скляних прозорих креманках. На дно кожної формочки викладаємо шар картоплі, потім – тріску, зелену цибулю і майонез. Слідом піде солоний огірок, яєчний білок, терта морква і зверху – тертий сир. Тепер ще додаємо шар майонезу. Верх салату засипаємо тертим жовтком. Зверху можна нанести трохи майонезу і прикрасити салат за своїм бажанням.
Інгредієнти:
печінка тріски консервована – 240 г;
рис – 110 г;
яйця курячі – 2 шт.;
цибуля – 110 г;
кріп – за смаком;
майонез.
Приготування
Рис варимо до готовності в підсоленій за смаком воді. Щоб він вийшов розсипчастим, його краще готувати у великому об'ємі води, а потім відкинути на друшляк. Відварені яйця і цибулю ріжемо невеликими кубиками. Печінка тріски викладаємо в миску, попередньо злив з неї рідину, і розтираємо за допомогою виделки. З'єднуємо рис, цибулю, яйця, печінка тріски, додаємо майонез і перемішуємо. Перед самою подачею прикрашаємо салат зеленню кропу.
Інгредієнти:
печінка тріски – 1 банка;
перепелині яйця – 8 шт.;
зелена цибуля – 1 пучок;
свіжий огірок – 1 шт.;
салат латук – 1 качан;
помідори – 2 шт.;
селера черешкова – 1 шт.;
сіль.
Приготування
Печінка тріски акуратно розламуємо на шматочки. Перепелині яйця відварюємо, остуджуємо, чистимо і ріжемо навпіл. Цибуля моєму і дрібненько шаткуємо. Селера ріжемо тоненькими скибочками, огірок – кружальцями, помідори – часточками. Листя салату рвемо на шматочки. На блюдо викладаємо спочатку салат, потім селера, огірок, помідори і зверху – печінка тріски і перепелині яйця. Притрушиваем зеленою цибулею і поливаємо олією з консерви.
Салат з печінкою тріски листковий
Інгредієнти:
Приготування
З консерви обережно зливаємо масло. Перекладаємо печінка в мисочку і добре розминаємо виделкою. Варені моркву і картоплю очищаємо від шкірки. В окремі миски натираємо на крупній тертці картоплю на дрібній тертці моркву. Відварені круто яйця чистимо від шкаралупи, потім білок і солоні огірки тремо на крупній тертці, а жовток і твердий сир – на дрібній. Пір'я зеленої цибулі дрібненько рубаємо. Такий салат дуже красиво виглядає в скляних прозорих креманках. На дно кожної формочки викладаємо шар картоплі, потім – тріску, зелену цибулю і майонез. Слідом піде солоний огірок, яєчний білок, терта морква і зверху – тертий сир. Тепер ще додаємо шар майонезу. Верх салату засипаємо тертим жовтком. Зверху можна нанести трохи майонезу і прикрасити салат за своїм бажанням.
Салат з печінки тріски з рисом
Інгредієнти:
Приготування
Рис варимо до готовності в підсоленій за смаком воді. Щоб він вийшов розсипчастим, його краще готувати у великому об'ємі води, а потім відкинути на друшляк. Відварені яйця і цибулю ріжемо невеликими кубиками. Печінка тріски викладаємо в миску, попередньо злив з неї рідину, і розтираємо за допомогою виделки. З'єднуємо рис, цибулю, яйця, печінка тріски, додаємо майонез і перемішуємо. Перед самою подачею прикрашаємо салат зеленню кропу.
Самий простий і смачний салат з печінки тріски
Інгредієнти:
Приготування
Печінка тріски акуратно розламуємо на шматочки. Перепелині яйця відварюємо, остуджуємо, чистимо і ріжемо навпіл. Цибуля моєму і дрібненько шаткуємо. Селера ріжемо тоненькими скибочками, огірок – кружальцями, помідори – часточками. Листя салату рвемо на шматочки. На блюдо викладаємо спочатку салат, потім селера, огірок, помідори і зверху – печінка тріски і перепелині яйця. Притрушиваем зеленою цибулею і поливаємо олією з консерви.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з консервованої печінки тріски
Маючи в черговий раз питанням, що б такого приготувати на святковий стіл, не можна не згадати про цьому продукті. Розкішний делікатес, справжня
Печінка тріски - рецепти
Коли всі закуски давно приїлися, нічого нового, оригінального не приходить в голову, на виручку прийдуть рецепти з печінки тріски. Готуються вони
Салат з печінкою тріски - рецепт
Салат з печінки тріски дуже корисний і дорослим, і дітям, оскільки в ній міститься багато риб'ячого жиру, який просто необхідний будь-якого
Салат з печінкою і огірками
Якщо у вас планується святкове застілля, або ви просто чекаєте приходу гостей і не знаєте, чим їх здивувати і вразити, в цьому випадку вам неодмінно
Салат з печінки з яйцем
Салати є прикрасою будь-якого столу, хоч повсякденного, хоч святкового. Варіантів їх створення безліч. І зараз ми вам підкажемо декілька нових
Салат "Соняшник" з печінкою тріски
Багатьом з вас вже відомий салат соняшник, який є прикрасою столу і при цьому легкий у виконанні. Сьогодні ми розповімо вам новий варіант соняшнику -