Салат з консервованої печінки тріски
Так як «бум популярності» наздогнав консервовану печінка тріски у часи колишнього СРСР, то і страви з неї стали носити характерний колорит радянської пори, прекрасно знайомий нам по знаменитим салатів. У рецептах далі ми беремося не тільки відродити вже давно побачені рецепти, але і перенесемо новизну, розбавивши цей корисний продукт раннє невідомими поєднаннями.
Інгредієнти:
банку консервованої печінки тріски;
пучок зеленої цибулі;
яйця курячі - 3-4 шт.
Приготування
Зливаємо зайву олію з банки, а переложенную в тарілку печінка зовсім трохи розминаємо виделкою. Додаємо щедру жменю подрібненого зеленого лука, який, за бажанням, можна змішати з будь іншою зеленню. Додаємо в салат і варені яйця. В якості заправки страви можна використовувати краплину рослинної олії, його суміш з лимонним соком або оцтом, а також класику жанру радянської кухні у вигляді майонезній заправки.
Інгредієнти:
банку печінки тріски в маслі;
зелений горошок консервований - 1 жменя;
відварений рис - 1/3 ст.;
пучок зеленої цибулі;
яйця - 3-4 шт.;
майонез .
Приготування
Перед тим, як приготувати салат з консервованої печінки тріски, останню відокремте від масла і злегка розімніть. Змішайте тріску з великою кількістю зелені, а також консервованим зеленим горошком і відварним рисом (простим білим шліфованим або бурим). Яйця відварюємо круто, дрібно нарізаємо і також кладемо в салат. У фіналі заправляємо блюдо майонезом і охолоджуємо.
Інгредієнти:
банку консервованої печінки тріски в маслі;
яйця - 4 шт.;
пучок зелені (пір'я цибулі, кріп);
огірок - 1 шт.;
томати (невеликого розміру) - 2 шт.;
йогурт - 1 /4 ст.;
часниковий зубок.
Приготування
Відваривши яйця, швидко заливаємо їх крижаною водою, щоб під шкаралупою утворився конденсат, і вона не чіплялася до білку. Очищаємо і нарізаємо яйця. Подрібнюємо зелень. Очищений огірок ріжемо разом зі свіжими томатами на кубики рівної товщини. Додаємо до овочів і зелені зірку нашого страви, попередньо виливши масло з банки. Видавлюємо часник в йогурт і заправляємо салат отриманої заправкою.
Інгредієнти:
печінка тріски консервована - 140 г;
редис - 4 шт.;
пучок пір'я зеленого лука;
щіпка меленого куміна;
маленьке яблуко;
авокадо - 1/4 шт.;
тарталетки;
1/2 лимона;
гірчиця солодка - 1 ст. ложка;
сметана - 120 г;
цукор - 1/2 ч. ложки.
Приготування
Для соусу беремо приблизно столову ложку ароматного масла з банки з печінкою тріски і змішуємо зі сметаною, гірчицею і соком лимона. Щоб прибрати зайву кислоту, додайте в соус щіпку цукру.
Залишки масла з банки з рибою зливаємо. Дрібно нарізаємо редис, яблуко і авокадо ріжемо кубиками рівних розмірів. Додаємо їх до трісці разом з кумином і зеленню. Заправляємо салат соусом на сметанною основі.
Інгредієнти:
печінка тріски в олії - 250 г;
невелика морква - 1 шт.;
жменю фісташок;
яйця - 3 шт.;
жменя сухарів з білого хліба;
зелень;
лимонний сік - за смаком.
Приготування
Середню за розмірами морквину промиваємо, відварюємо, чистимо і крупно натираємо. Варимо яйця круто і змішуємо їх з тріскою, роздробленими фісташками і хлібними сухариками. Додаємо остигнула морквину і добру жменю подрібненої зелені. Заправляємо салат лимонним соком, якщо ви хочете зберегти його максимально дієтичним. Або додаємо до парі столових ложок соку, 30 г олії і чайну ложку солодкої гірчиці.
Рецепт салату з консервованої печінки тріски
Інгредієнти:
Приготування
Зливаємо зайву олію з банки, а переложенную в тарілку печінка зовсім трохи розминаємо виделкою. Додаємо щедру жменю подрібненого зеленого лука, який, за бажанням, можна змішати з будь іншою зеленню. Додаємо в салат і варені яйця. В якості заправки страви можна використовувати краплину рослинної олії, його суміш з лимонним соком або оцтом, а також класику жанру радянської кухні у вигляді майонезній заправки.
Салат з консервованої печінки тріски з рисом
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати салат з консервованої печінки тріски, останню відокремте від масла і злегка розімніть. Змішайте тріску з великою кількістю зелені, а також консервованим зеленим горошком і відварним рисом (простим білим шліфованим або бурим). Яйця відварюємо круто, дрібно нарізаємо і також кладемо в салат. У фіналі заправляємо блюдо майонезом і охолоджуємо.
Салат з консервованої печінки тріски з огірком
Інгредієнти:
Приготування
Відваривши яйця, швидко заливаємо їх крижаною водою, щоб під шкаралупою утворився конденсат, і вона не чіплялася до білку. Очищаємо і нарізаємо яйця. Подрібнюємо зелень. Очищений огірок ріжемо разом зі свіжими томатами на кубики рівної товщини. Додаємо до овочів і зелені зірку нашого страви, попередньо виливши масло з банки. Видавлюємо часник в йогурт і заправляємо салат отриманої заправкою.
Салат з консервованої печінки тріски в тарталетках
Інгредієнти:
Приготування
Для соусу беремо приблизно столову ложку ароматного масла з банки з печінкою тріски і змішуємо зі сметаною, гірчицею і соком лимона. Щоб прибрати зайву кислоту, додайте в соус щіпку цукру.
Залишки масла з банки з рибою зливаємо. Дрібно нарізаємо редис, яблуко і авокадо ріжемо кубиками рівних розмірів. Додаємо їх до трісці разом з кумином і зеленню. Заправляємо салат соусом на сметанною основі.
Салат з консервованої печінки тріски без майонезу
Інгредієнти:
Приготування
Середню за розмірами морквину промиваємо, відварюємо, чистимо і крупно натираємо. Варимо яйця круто і змішуємо їх з тріскою, роздробленими фісташками і хлібними сухариками. Додаємо остигнула морквину і добру жменю подрібненої зелені. Заправляємо салат лимонним соком, якщо ви хочете зберегти його максимально дієтичним. Або додаємо до парі столових ложок соку, 30 г олії і чайну ложку солодкої гірчиці.
Рекомендуємо добрі рецепти
Простий рецепт салату з печінкою тріски
Салат з печінкою тріски завоював серед господинь велику популярність. Варіантів його приготування досить багато. Сьогодні в нашій статті ми
Смачний салат з печінки тріски
Салат з печінки тріски – це проста ситна закуска, яку легко приготувати до приходу гостей або для домашнього вечері. Печінка тріски володіє безліччю
Печінка тріски - рецепти
Коли всі закуски давно приїлися, нічого нового, оригінального не приходить в голову, на виручку прийдуть рецепти з печінки тріски. Готуються вони
Салат з печінкою тріски - рецепт
Салат з печінки тріски дуже корисний і дорослим, і дітям, оскільки в ній міститься багато риб'ячого жиру, який просто необхідний будь-якого
Салат «Печінка тріски з рисом»
Будь-яка риба відмінно поєднується з рисом. Це гастрономічне поєднання найбільш часто зустрічається у представників різних країн. І сьогодні ми
Салат з печінки з яйцем
Салати є прикрасою будь-якого столу, хоч повсякденного, хоч святкового. Варіантів їх створення безліч. І зараз ми вам підкажемо декілька нових