Печінка тріски - рецепти
Печінка тріски – корисний продукт, який лікарі рекомендують їсти один раз на тиждень. У цій статті ми пропонуємо вам кілька оригінальних рецептів з печінки тріски, щоб урізноманітнити ваш стіл.
Інгредієнти:
печінка тріски – 200 г;
огірок - 1 шт.;
яйце – 3 шт.;
майонез;
сир – 100 г;
французький батон ;
часник – 2 зубчики;
зелень кропу.
Приготування
Ріжемо Батон скибочками невеликих розмірів і підсмажуємо в тостері. Яйця відварюємо, чистимо і подрібнюємо на тертці, а печінка тріски розминаємо виделкою. Огірок, так само натираємо на тертці. Змішуємо підготовлені інгредієнти, додаємо тертий сир і рубаний кріп. Заправляємо масу майонезом і перемішуємо. Шматочки батона натираємо з двох сторін часничком, викладаємо зверху начинку і подаємо до столу, присипавши зеленим луком і кропом.
Інгредієнти:
печінка тріски – 300 р;
яйце – 3 шт.;
рис варений – 200 г;
цибулина – 2 шт.;
майонез;
спеції.
Приготування
Чистимо цибулину, дрібно нарізаємо, заливаємо гарячою водою і залишаємо хвилин на 10. Потім рідину обережно зливаємо, а цибулька промиваємо. Яйця відварюємо до готовності і подрібнюємо на тертці. Печінка тріски добре розминаємо виделкою. Після цього з'єднуємо всі інгредієнти в салатник, заправляємо майонезом, підсолюємо за смаком і перемішуємо.
Інгредієнти:
печінка тріски – 400 г;
яйце – 5 шт.;
картопля – 300 г;
майонез – 200 мл;
цибулина – 2 шт.;
маслини – 100 г;
спеції;
чіпси;
масло вершкове – 50 г.
Приготування
Цибулю чистимо і розрізаємо ножем на дрібні кубики. На сковороді розтоплюємо шматочок вершкового масла і кидаємо туди цибулька. Пасеруємо до прозорості. Цим часом відварюємо в мундирі картоплю, підсолюємо воду. Далі його остуджуємо, чистимо, подрібнюємо на середній тертці і викладаємо на дно глибокої ємності. Зверху покриваємо тоненьким шаром майонезу і щільно притискаємо поверхню ложкою. Тепер розподіляємо обсмажену цибулю і знову промазуємо майонезом. Печінка тріски розминаємо злегка виделкою, акуратно зливаючи надлишки масла. Викладаємо рівним шаром і промазуємо майонезом. Яйця відварюємо круто, чистимо, відокремлюємо білки від жовтків і окремо трьом на маленькій тертці. Викладаємо білки, підсолюємо і трохи покриваємо майонезом, а потім висипаємо жовтки. Маслини розрізаємо навпіл і викладаємо зверху. Перед подачею на стіл доповнюємо блюдо чіпсами, формуючи пелюстки соняшника.
Інгредієнти:
картопля – 3 шт.;
майонез – 5 ст. ложок;
яйце – 4 шт.;
спеції;
печінка тріски – 100 г;
цибулина -1 шт.;
сир – 100 г;
свіжа зелень.
Приготування
Картопля ретельно промиваємо щіткою, поміщаємо в каструлю, наповнену водою, солимо і доводимо до кипіння. Потім зменшуємо полум'я, накриваємо кришкою і варимо до готовності. Паралельно, в сусідній каструльці, готуємо яйця. Цибулю чистимо, подрібнюємо, викладаємо в миску і заливаємо окропом на 10 хвилин. Готову картоплю і яйця остуджуємо і чистимо. Печінка тріски розминаємо виделкою і зливаємо надлишки масла. Яйця поділяємо на білки і жовтки. Перші натираємо разом з сиром на крупній тертці, а картопля і жовтки – на дрібній. Зелень обполіскуємо, струшуємо і дрібненько рубаємо ножем. Тепер беремо красиву салатницю викладаємо першим шаром терту картоплю, потім сир і печінка тріски. Промазуємо майонезом, зверху кладемо яєчні білки з сиром і весь салат посипаємо тертими жовтками.
Інгредієнти:
печінка тріски – 1 банка;
яйце – 5 шт.;
майонез – 1 ст. ложка;
спеції.
Приготування
Яйця відварюємо круто, чистимо і розрізаємо вздовж на 2 частини. Акуратно витягаємо жовток і розминаємо його виделкою в мисці разом з печінкою тріски. Додаємо майонез і спеції. Все ретельно перемішуємо і начиняємо отриманою сумішшю половинки білків.
Бутерброди з печінкою тріски і огірком
Інгредієнти:
Приготування
Ріжемо Батон скибочками невеликих розмірів і підсмажуємо в тостері. Яйця відварюємо, чистимо і подрібнюємо на тертці, а печінка тріски розминаємо виделкою. Огірок, так само натираємо на тертці. Змішуємо підготовлені інгредієнти, додаємо тертий сир і рубаний кріп. Заправляємо масу майонезом і перемішуємо. Шматочки батона натираємо з двох сторін часничком, викладаємо зверху начинку і подаємо до столу, присипавши зеленим луком і кропом.
Салат з печінки тріски з рисом
Інгредієнти:
Приготування
Чистимо цибулину, дрібно нарізаємо, заливаємо гарячою водою і залишаємо хвилин на 10. Потім рідину обережно зливаємо, а цибулька промиваємо. Яйця відварюємо до готовності і подрібнюємо на тертці. Печінка тріски добре розминаємо виделкою. Після цього з'єднуємо всі інгредієнти в салатник, заправляємо майонезом, підсолюємо за смаком і перемішуємо.
Салат «Соняшник» з печінкою тріски
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю чистимо і розрізаємо ножем на дрібні кубики. На сковороді розтоплюємо шматочок вершкового масла і кидаємо туди цибулька. Пасеруємо до прозорості. Цим часом відварюємо в мундирі картоплю, підсолюємо воду. Далі його остуджуємо, чистимо, подрібнюємо на середній тертці і викладаємо на дно глибокої ємності. Зверху покриваємо тоненьким шаром майонезу і щільно притискаємо поверхню ложкою. Тепер розподіляємо обсмажену цибулю і знову промазуємо майонезом. Печінка тріски розминаємо злегка виделкою, акуратно зливаючи надлишки масла. Викладаємо рівним шаром і промазуємо майонезом. Яйця відварюємо круто, чистимо, відокремлюємо білки від жовтків і окремо трьом на маленькій тертці. Викладаємо білки, підсолюємо і трохи покриваємо майонезом, а потім висипаємо жовтки. Маслини розрізаємо навпіл і викладаємо зверху. Перед подачею на стіл доповнюємо блюдо чіпсами, формуючи пелюстки соняшника.
Салат «Мімоза» з печінкою тріски - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Картопля ретельно промиваємо щіткою, поміщаємо в каструлю, наповнену водою, солимо і доводимо до кипіння. Потім зменшуємо полум'я, накриваємо кришкою і варимо до готовності. Паралельно, в сусідній каструльці, готуємо яйця. Цибулю чистимо, подрібнюємо, викладаємо в миску і заливаємо окропом на 10 хвилин. Готову картоплю і яйця остуджуємо і чистимо. Печінка тріски розминаємо виделкою і зливаємо надлишки масла. Яйця поділяємо на білки і жовтки. Перші натираємо разом з сиром на крупній тертці, а картопля і жовтки – на дрібній. Зелень обполіскуємо, струшуємо і дрібненько рубаємо ножем. Тепер беремо красиву салатницю викладаємо першим шаром терту картоплю, потім сир і печінка тріски. Промазуємо майонезом, зверху кладемо яєчні білки з сиром і весь салат посипаємо тертими жовтками.
Яйця, фаршировані печінкою тріски
Інгредієнти:
Приготування
Яйця відварюємо круто, чистимо і розрізаємо вздовж на 2 частини. Акуратно витягаємо жовток і розминаємо його виделкою в мисці разом з печінкою тріски. Додаємо майонез і спеції. Все ретельно перемішуємо і начиняємо отриманою сумішшю половинки білків.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з печінкою тріски - рецепт
Салат з печінки тріски дуже корисний і дорослим, і дітям, оскільки в ній міститься багато риб'ячого жиру, який просто необхідний будь-якого
Салат з печінкою і огірками
Якщо у вас планується святкове застілля, або ви просто чекаєте приходу гостей і не знаєте, чим їх здивувати і вразити, в цьому випадку вам неодмінно
Салат з печінки з яйцем
Салати є прикрасою будь-якого столу, хоч повсякденного, хоч святкового. Варіантів їх створення безліч. І зараз ми вам підкажемо декілька нових
Салат "Соняшник" з печінкою тріски
Багатьом з вас вже відомий салат соняшник, який є прикрасою столу і при цьому легкий у виконанні. Сьогодні ми розповімо вам новий варіант соняшнику -
Бутерброди з печінкою тріски
Печінка тріски - корисна і дієтична їжа, в якій містяться жири й вітаміни, необхідні нашому організму. Бутерброди з нею відмінно прикрасять ваше
Яйця, фаршировані печінкою тріски
Яйця, фаршировані печінкою тріски - це чудова і вишукана закуска на святковий або фуршетний стіл. Готувати його досить нескладно. Давайте розберемо