Підлива з м'ясом

Як правильно приготувати смачну підливу з м'ясом до пюре - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Добре вимите і обсушенное м'ясо поріжте на шматочки в підлогу сірникової коробки. Обсмажити його на олії до появи характерної скоринки. Але не пересушите, м'ясо повинне залишатися не готовим. Помилка багатьох – це надмірна обсмажування м'яса до такої скоринки, що потім навіть тригодинне гасіння не допомагає. Потім додайте дрібно подрібнені цибулю і морквину і продовжуйте смажити хвилин 5-10. Після перекладіть в посуд для гасіння м'ясо і овочі, додайте томатне пюре і залийте на 2/3 водою, а для кращого смаку можна залити бульйоном. Кожні чверть години необхідно помішувати м'ясо, щоб воно не пригоріло і не прилипла до дна. За 20 хвилин до готовності можна додати спеції, сіль і дрібно порізану зелень петрушки або селери. До речі, завжди можна змінити пропорції томату доводячи рецепт до ідеального для вас, а так само не забувайте, що крім солі у вас на озброєнні завжди є цукор, з допомогою якого так само можна регулювати смак, в тому числі і м'ясних страв. Після чого займіться самої підливою. Бульйон, в якому тушкувалося м'ясо процідіть, нічого не викидайте, а просто відкладіть. Борошно підсмажте на сухій сковороді і обережно, поступово вводите в проціджений, доведений до кипіння бульйон. Потім протріть овочі, які ви дістали з бульйону з допомогу проціджування і знову з'єднайте з бульйоном, прокип'ятити ще не менше півгодини. Далі залийте м'ясо отриманою підливою.
Приготування підливи з м'ясом і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Ошийок ретельно вимийте, приберіть непотрібну плівку і обсушіть. Якщо на м'ясі зверху трапляються дуже великі шматки жиру, обріжте їх, вони вам не потрібні. Ошийок нарізати не великими шматками і викладіть на добре розігріту сковороду з олією. Цибулю дрібно подрібніть, але не на тертці. Коли шматочки ошийка обсмажаться, додайте цибулю і чекайте, поки він не стане м'яким. Не варто доводити його до золотистого або коричневого кольору. До речі, гриби ви можете взяти на свій розсуд, це не обов'язково повинні бути печериці, єдине, це якщо гриби лісові, то їх неодмінно треба відварити, обсушити, а потім вже нарізати. Гриби так само дрібно наріжте.
Отже, коли цибуля вже приготувався, приєднуйте до нього гриби і обсмажуйте ще 10 хвилин. Після чого посоліть, додайте спеції, але тільки мелені, зменште вогонь, влийте сметану і добре перемішайте. У склянці кип'яченої теплої води розчиніть

Рекомендуємо добрі рецепти

Як приготувати підливу з м'ясом?
Найпростіший і неодмінно швидкий спосіб урізноманітнити нудний гарнір - це приготувати смачну підливку з м'ясом. Пропонуємо рецепти чудового

Підлива до макаронів
Навіть прості домашні макарони можна перетворити на дуже смачне, вишукана страва, доповнивши їх простий або не зовсім традиційної підливою.

Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?
Смачний і досить простий рецепт гуляшу представлений у цій статті. В даному блюді особливе значення має пікантна підлива, яка з'являється в процесі

Картопляні котлети з грибною підливою
Любите картоплю у всіх її видах? Тоді вам доведеться по душі така страва, як картопляні котлети з грибною підливою. Приготувати цю страву легко,

Тушковане м'ясо з грибами
До ситного і щільного вечері завжди можна приготувати просте і смачне блюдо у вигляді грибів з м'ясом. Тушковане м'ясо однаково добре з будь-яким

Гуляш з печінки
Гуляш з печінки зможе з лишком замінити класичну м'ясну підливу до улюблених гарнірів, при цьому готується це блюдо за лічені 15-20 хвилин, а