Підлива з яловичини

Підливу з яловичини можна приготувати як у сотейнику, казанку або просто сковороді, так і скориставшись для цієї мети сучасним кухонним девайсом - мультиварка.
Підлива з яловичини в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Добре промиту і обсушену м'якоть яловичини нарізаємо скибочками розміром приблизно два з половиною сантиметри. У мультикастрюлю наливаємо половину норми рафінованої олії, викладаємо підготовлене м'ясо, встановлюємо функцію «Смаження» або «Випічка» і підрум'янюємо шматочки при закритій кришці протягом десяти хвилин. Далі додаємо до м'яса борошно, перемішуємо і даємо просмажиться ще протягом п'яти хвилин. Після цього виймаємо яловичину з борошном на тарілку, а в чашу вливаємо олію і закладаємо заздалегідь подрібнений кубиками очищену цибулю і перетерту через тертку моркву. Пасеруємо овочі сім хвилин, а потім повертаємо в каструлю м'ясо, додаємо томатну пасту, вливаємо бульйон, підігрітий до кипіння, присмачую масу сіллю, меленим чорним перцем і будь-якими спеціями на свій смак.
Переводимо прилад на режим «Гасіння» і встановлюємо час на півтори години. В кінці приготування можна при бажанні додати дрібненько нарізану свіжу зелень і дати підливі настоятися ще хвилин десять у режимі «Підігрів».
Смачна м'ясна підлива з яловичини зі сметаною
Інгредієнти:
Приготування
Промиту і обсушену м'якоть яловичини розрізаємо на скибочки товщиною приблизно один сантиметр, відбиваємо їх злегка за допомогою кухонного молоточка, а потім солимо, приправляємо перцем, спеціями і нарізаємо не довгими брусочками не більше одного сантиметра.
В глибокому товстостінному сотейнику прогріваємо рафінована рослинна олія і закладаємо в нього підготовлене м'ясо. Даємо йому підрум'янитися на сильному вогні, помішуючи, а потім додаємо завчасно очищений і нашатковану

Перекладаємо отриманий соус до м'яса, додаємо також сметанний соус і перемішуємо. Якщо вийшло занадто густо, вливаємо трохи бульйону або води і знову перемішуємо. Тепер прикриваємо сотейник кришкою і тушкуємо підливу на вогні слабкої інтенсивності протягом однієї години.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як приготувати підливу?
Всі знають, що чудово доповнить будь-який гарнір ароматна і ситна підлива. Є декілька хитрощів, щоб блюдо вийшло ідеальним і сподобалося кожному.

Соус для яловичини
Основне завдання будь-якого соусу для м'яса - це доповнити смак страви або замаскувати огріхи кулінара. Пропонуємо декілька різноманітних соусів, які

Курка в сметанному соусі в мультиварці
Приготувати курку - справа не хитра, особливо якщо скористатися запропонованими далі рецептами. Представляємо три неймовірних варіанти чудової страви

Тушкована яловичина з чорносливом в мультиварці
Урізноманітнити повсякденний раціон допоможуть рецепти з даної статті. Пропонуємо звичного тушкованого м'яса додати пікантну нотку, доповнивши страва

Яловичина з чорносливом в мультиварці
Урізноманітнити повсякденний раціон допоможуть рецепти, представлені далі. Пропонуємо приготувати апетитні шматочки яловичини в ароматнейшей підливці

Як приготувати гуляш з яловичини з підливкою?
Якщо яловиче м'ясо не дуже подобається вашим близьким, просто приготуйте смачний гуляш з яловичини з підливою – це страва обов'язково припаде до