Як приготувати сьомгу у фользі в духовці?

Стейк сьомги в фользі в духовці з лимоном - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Стейки сьомги зверху натираємо сіллю, чорним, краще свежесмолотым, перцем і сумішшю спецій для риби і укладаємо на промаслені відрізи фольги. Лимон ретельно вимиваємо щіткою, заливаємо на хвилинку окропом, а потім витягаємо і нарізаємо кружальцями, які згодом укладаємо на рибку. Зверху поміщаємо по одній або дві гілочки свіжого кропу, запечатуємо фольгу мішечком і кладемо на деко, розташований на середньому рівні прогрітій до 190 градусів духовки. Скільки запікати сьомгу у фользі в духовці, визначаємо самостійно в залежності від величини стейків і, звичайно ж, можливостей духової шафи. В середньому час може варіюватися від двадцяти до тридцяти хвилин.
Сьомга у фользі в духовці з помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Стейки сьомги натираємо сіллю і спеціями і укладаємо на промаслені листи фольги. Збризкуємо також рибку лимонним соком, притрушиваем нарубаним кропом і розкладаємо зверху нарізані кружальцями помідори. Тепер промазуємо блюдо майонезом, притрушиваем перетертим сиром, запечатуємо фольгу, намагаючись не стикатися з верхом, і маємо в попередньо прогрітій до 200 градусів духовці на тридцять хвилин.
Запікання сьомги в фользі в духовці з овочами
Інгредієнти:
Приготування
Приступаючи до приготування сьомги в фользі в духовці, насамперед підготуємо належним чином всі овочі. Для цього очищаємо білий ріпчаста цибулю та нарізаємо його, як і цибуля-порей, кільцями. Очищаємо також моркву і шаткуємо кружальцями або скибочками, а болгарський перець позбавляємо від насіння і подрібнюємо соломкою або невеликими пелюстками. Кабачок миємо й нарізаємо кубиками. При необхідності, якщо використовуються зрілі плоди, очищаємо їх попередньо від шкірки і нутрощів з насінням. Вимиті помідори черрі можна залишити

Філе сьомги розрізаємо на порції, натираємо кожну сіллю, меленим перцем і сумішшю спецій для риби і викладаємо поверх овочів. Прикриваємо форму з вмістом листом фольги, запечатуємо по краях і розташовуємо на середньому рівні духовки, прогрітій завчасно до 200 градусів. Необхідний час приготування сьомги з овочами при такому температурному режимі - приблизно тридцять хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Кета у фользі в духовці – рецепт
Найдоступніша риба з лососевих - кета, яка так само чудова в запеченому вигляді, як і будь-яка червона риба. Пропонуємо кілька простих, але дуже

Стейк сьомги в духовці у фользі
Смачна сьомга - не найдешевша риба, але якщо з'явилося бажання порадувати рідних незвичайним вечерею, то дуже доречно буде придбати частину тушки у

Судак в духовці у фользі
Приготувавши рибу за запропонованими далі рецептами? ви неодмінно зробите фурор на святі і нічого, крім захвату в свою адресу не почуєте! Розповімо,

Сьомга, запечена у фользі
Сьомга - чудова риба, яку досить складно зіпсувати, яким би методом приготування ви не скористалися. Проте ідеальним рішенням стане її запікання в

Лосось в духовці у фользі
Приготувати прекрасне блюдо, яке напевно всім сподобається, дуже просто, особливо скориставшись нашими рецептами. Розповімо, як оригінально запекти

Риба у фользі
Риба, запечена у фользі - це чудова страва, приготування якого під силу кожному. Завдяки такому незатейливому способу запікання - страва виходить