Сьомга, запечена у фользі

Рецепт запеченої сьомги з лимоном у фользі
Інгредієнти:
Приготування
Стейки добре промийте під холодною водою і промокніть рушниками з паперу. Кожен стейк поперчіть, полийте лимонним соком і повапните соєвим соусом, він замінить вам сіль. Увімкніть духовку розігріватися до 200 градусів, а рибу залиште маринуватися хвилин на 30-40. Наріжте тонкими півкільцями цибулю, а половинку лимона кружечками. Змастіть два квадрата з фольги маслом і викладайте цибулю, на нього рибу, а зверху риби кружечки лимона і гілочки кропу. Закрийте так звані кишені з фольги і загорніть кожен ще в один шар. Поставте сьомгу в пічку на 20-25 хвилин при температурному режимі 200 градусів. Ось скільки потрібно запікати сьомгу у фользі в духовці, щоб вона вийшла запеченої, а не смаженої.
Сьомга в соусі, запечена у фользі
Інгредієнти:
Приготування
Філе добре вимийте, рибу присоліть, поперчіть і розріжте навпіл на дві порції. З'єднайте вершки, майонез, сіль, діжонську гірчицю, перець і видавіть сік 1/2 лимона, добре вимісіть. Цибуля нарізайте кільцями, сир подрібніть на тертці. Застеліть форму для запікання фольгою і змастіть її маслом, після викладіть цибулю першим шаром, наступним шаром рибу і залийте соусом. Після чого густо посипте сиром і фольгу можна не закривати, щоб рибка вийшла з рум'яною скоринкою. Можна відправляти в духовку (попередньо підігріту до 200 градусів) на третину години.
Сьомга, запечена у фользі з картоплею і овочами
Цей порційний рецепт (на дві персони) дуже вигідний для святкового столу. Інгредієнти гарніру ви можете змінювати за своїм пристрастям і бажанням ваших гостей. Сьомга готується вже з гарніром, тому готове буде все разом, а часу займе мінімум.
Інгредієнти:
Приготування
Поставте варитися картоплю, її треба відварити до напівготовності. Вимийте сьомгу і розріжте на два однакових шматка, тепер необхідно відрізати великий квадрат пергаменту для запікання (всі вищевказані інгредієнти повинні в нього поміститься). Обидва шматка риби викладіть пліч-о-пліч на пергамент, наріжте гриби пластинками і викладіть на рибу. Зверху видавіть сік лимона, потім порізані навпіл в'ялені помідори і полийте олією. Увімкніть духовку на розігрів до 200 градусів. Цибулю необхідно порізати півкільцями, помідори кільцями і теж викладайте на рибу, посоліть. Додайте зелень, але не нарізайте, покладіть гілочками і туди ж

Рекомендуємо добрі рецепти

Як приготувати форель у фользі в духовці?
Форель, запечена з використанням фольги, напевно вийде смачною, ароматною. Приготовлену таким методом рибу досить складно зіпсувати, пересушив її в

Сьомга у фользі
Сьомга - смачна, але не найдешевша риба, тому деяким господиням не хотілося б зіпсувати в результаті страва, пересушив її. Щоб такого не сталося,

Запечене м'ясо в духовці у фользі
Найбільш корисним і неймовірно смачним блюдом, гідним святкового столу можна впевнено назвати м'ясо запечене в духовці. Пропонуємо чудові рецепти

Як приготувати рибу у фользі в духовці?
Приготування риби можна перетворити в неймовірно просте заняття. Використовуючи запропоновані рецепти з цим чудовим стравою зможе впоратися навіть

Сьомга в мультиварці
Сьомга – це прекрасна риба, яка може прикрасити звичайну вечерю або навіть святковий стіл. Приготуйте стейки в мультиварці і ви отримаєте дуже ніжне,

Тілапія в духовці
Смачне дієтичне м'ясо і доступна ціна, зробили тилапию однією з найбільш популярних видів риб. Рецепти тілапії в духовці ми розглянемо в цій статті.