Запечене м'ясо в духовці у фользі

Порційно запечене м'ясо яловичини з овочами в духовці у фользі
Інгредієнти:
Приготування
Вимийте і обсушіть яловичину, після чого поріжте на невеликі шматки. Перед запіканням ми трохи промаринуем м'ясо. Для маринаду розітріть в ступці коріандр і кумін, часник можна подрібнити молотком для відбивних на досці, накривши харчовою плівкою. З'єднайте все це в піалі, додайте соєвий соус і 1/4 чайної ложки базиліка, добре вимісіть, додайте в м'ясо і перемішайте. М'ясо буде маринуватися, поки ми будемо займатися підготовкою овочів. Цибулю необхідно порізати кільцями і замаринувати, потім не забудьте добре його промити від маринаду. Перець наріжте невеликими скибочками, а картоплю і помідори кружечками. У всі овочі, але окремо додайте по 1 1/2 чайних ложки олії, добре перемішавши при цьому, присоліть, а помідори ще посипте базиліком. З фольги зробіть два великих квадрата, туди повинні поміститися всі наші овочі і м'ясо, змастіть її маслом. Тепер викладайте в фольгу помідори, перець, картоплю і м'ясо, а зверху цибулю. Краї фольги підніміть і закрийте, у вас вийдуть мішечки. Ставте в піч на 1 годину при температурі 180 градусів. Через годину дістаньте мішечки, розгорніть фольгу, присипте тертим сиром і поверніть в піч на 10 хвилин.
М'ясо індички, запечене у фользі в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Грудку індички помийте і висушіть, видавіть часник в миску і додайте туди всі інші спеції, добре вимісіть до однорідної маси. Натріть грудку сумішшю і нехай маринується 12 годин. Потім загорніть індичку в два шари фольги і відправте в піч на одну годину при температурному режимі 200 градусів. Через годину розгорніть фольгу і поставте на чверть години запікатися до красивої скориночки. На стіл подавайте, нарізки скибочками.
М'ясо свинини в фользі в духовці
Цей рецепт розповість, як запекти м'ясо свинини великим шматком у фользі в духовці. За цим рецептом можна готувати м'ясо дикої свині.
Інгредієнти:
Приготування
Добре вимийте м'ясо і почніть його наповнювати. Для цього поріжте скибочками моркву, 10 зубків часнику, і підморожене сало. У м'ясі робіть проколи і вставляйте сало, часник і моркву. Сало і часник відмінно поміщаються разом в один отвір. Після того, як ви нашпигували м'ясо натріть його сіллю і перцем. Для

Рекомендуємо добрі рецепти

Як приготувати буженину в духовці у фользі?
«Цвяхом» святкового застілля пропонуємо зробити чудову буженину, яку можна приготувати за запропонованими далі рецептами. Це неймовірне блюдо сміливо

М'ясо, запечене у фользі
Головним достоїнством запікання будь-якого м'яса у фользі є те, що його можна приготувати відразу з гарніром - завдяки такому незатейливому методом

Запечене філе індички
Запечене в духовці філе індички – це дійсно смачно! Якщо ви купили цей продукт і задумалися, як би його приготувати посмачніше – цей рецепт для вас!

Індичка, запечена у фользі
Індичка - корисне м'ясо, за своїми смаковими якостями ні чим не уступає курці. І самим здоровим способом його приготування є запікання. І зараз ми

Запечена індичка
Індичка - смачне дієтичне м'ясо, в якому міститься велика кількість заліза. І сьогодні ми розповімо, як її оригінально запекти різними способами в

Свиняча лопатка
М'ясо свинини користується у наших господинь великою популярністю, адже приготувати з нього можна стільки різних страв! Взяти, приміром, свинячу