Як приготувати буженину в духовці у фользі?

Рецепт буженини в духовці фользі
Інгредієнти:
Приготування
Зріз яловичини звільніть від зайвих плівок і жив. Натріть шматок сіллю. В ступі розітріть свіжі трави з часниковими зубками в пасту. Розподіліть ароматну пасту по поверхні м'яса і оберніть яловичину фольгою. Помістіть буженину в розігріту духовку (температура - 225 градусів). Запікайте буженину з яловичини в духовці у фользі протягом години, після чого залиште її охолонути і лише потім приступайте до нарізки.
Рецепт приготування буженини в духовці у фользі
Традиційна технологія приготування буженини передбачає шпигование м'яса різними овочами, прянощами і духмяними травами. Ми вирішили повернутися до кулінарних витоків у цьому рецепті.
Інгредієнти:
Для м'яса:
Для глазурі:
Приготування
Шматок свинини з жирком натріть сіллю і зробіть в м'ясі вузькі, але глибокі надрізи. Наріжте цибулю, селеру і моркву брусочками. Наповніть овочами і розчавленими зубками часнику надрізи в м'ясі. Застроміть в м'якоть бутони гвоздики.
Приготуйте глазур, з'єднавши мед з соєю, цитрусовим соком і гірчицею.
Оберніть м'ясо листом фольги і залиште запікатися в духовці (200 градусів). Приготування буженини в духовці у фользі займе 2 години. Після закінчення часу зніміть фольгу і полийте буженину глазур'ю. Залиште м'ясо в духовці до підрум'янення глазурі. Дайте шматку повністю охолонути перед нарізкою, або подавайте як основне блюдо.
Маринована буженина з свинини в духовці у фользі
Інгредієнти:
Приготування
Товкачем розітріть гвоздику з пучкою солі і натріть сумішшю м'ясо. На дно посуду викладіть лавр, подрібнену цибулю і роздавлені зубчики часнику. Додайте шматок свинини поверх і залийте все пивом. Залиште буженину маринуватися на 6-9 годин, а по закінченні часу обсушіть м'ясо і оберніть фольгою. Помістіть деко з м'ясом в розігріту до 195 градусів духовку. Час приготування буженини в духовці у фользі - 1 годину.
Буженина з свинини з гірчицею в фользі в духовці
Інгредієнти:

Приготування
З'єднайте обидва види гірчиці з томатною пастою і оливковою олією, розведіть суміш вином. В ступі розітріть ароматні трави з пучкою солі. Змішайте гірчично-томатну масу з отриманої сіллю і розкладіть все по поверхні шматка м'яса. Якщо є час, то ви можете залишити свинину промаринуватися, в іншому випадку відразу оберніть її і відправте в духовку при 200 градусах. Запікання займе півтори години.
Рекомендуємо добрі рецепти

Буженина в мультиварці у фользі - рецепти
Представляємо рецепти неймовірного страви, яке ефектно прикрасить святковий стіл. Буженину можна подати гарячої або, як передбачає традиційний

Яловичина, запечена у фользі
Незважаючи на те, що яловичина - м'ясо досить специфічне і приготування страви на її основі вимагає трохи навичок і знань, при цьому з запіканням її

Як приготувати буженину в домашніх умовах?
Домашня буженина, приготована самостійно, виходить набагато смачніше і, звичайно, корисніше закупного продукту. Процес її створення абсолютно не

Буженина з свинини в домашніх умовах
Приготування домашніх м'ясних делікатесів - справа зовсім не клопітка, хоча і не швидке. Приготувавши буженину з свинини за запропонованими далі

Рецепт буженини з свинини в духовці
Буженина - справжній делікатес, який зробити самостійно зовсім не складно, хоча й не швидко. Щоб така чудова закуска красувалася на святковому столі,

Буженина - рецепт
Всі домочадці люблять бутерброди, тому в кожному холодильнику завжди є паличка ковбаски або копченого м'яса. Але ж магазинні продукти не завжди