Буженина в мультиварці у фользі - рецепти

Буженина з свинини у фользі в мультиварці
Буженину найчастіше готують із свинини і головна причина тому проста – ніжне м'ясо з прожилками жиру, які забезпечують шматку соковитість навіть після тривалої випічки.
Інгредієнти:
Приготування
Натерши шматок крупною сіллю і перцем, збризніть її цитрусовим соком. Зробіть глибокі надрізи в м'якоті з допомогою тонкого ножа і наповніть кожен часниковим зубком і ароматними листочками чебрецю і розмарину. Збризніть маслом шматок і оберніть фольгою. Перед обертанням, зріз свинини можна перемотати ниткою, щоб він зберіг форму. Залиште м'ясо мінімум на годину, а по закінченні часу покладіть в мультиварочную чашу і виставте режим «Випічка». На приготування піде близько півтора годин, після чого буженина повинна полежати вже у вимкненій мультиварці хвилин 15.
Буженина з яловичини в фользі в мультиварці
Традиційно, буженину готують зі свинини, але сучасні модифікації рецепта дозволяють використовувати з цією метою найрізноманітніші види м'яса, аж до курятини та яловичини. Останню ми і вирішили використовувати в якості основи нижченаведеного рецепта.
Інгредієнти:
Приготування
З допомогою ступи розітріть насіння фенхелю з пучкою солі в пил. Зробіть в яловичині близько десятка глибоких надрізів і помістіть в кожен по розчавленому чесночному зубку. Натріть шматок маслом, приправити сіллю з фенхелем і полийте вином. Залиште м'ясо в цьому нехитрому маринаді хоча б на пару годин. По закінченні часу буженину обертаємо фольгою і готуємо 2 години на «Випікання», не забувши перевернути шматок в середині приготування. Готова буженина у фользі повинна полежати в мультиварці близько півгодини, доходячи до готовності.
Приготування запеченої свинини в фользі в мультиварці
Повертаючись до рецептами зі свинини, хочемо нагадати про те, що смачний результат забезпечує правильно вибраний зріз м'яса. Основу буженини повинен становити шматок без жив, але з жирком, ідеально підійде ошийок чи не занадто жирна грудинка.
Інгредієнти:

Приготування
Перед тим, як приготувати буженину в мультиварці у фользі, розведіть в половині літра води 4 столові ложки солі. Залиште обидва види м'яса просочитися на всю ніч, потім вийміть і обсушіть. Розріжте і злегка відбийте ошийок, щоб перетворити його в рівний пласт. Порубаєте зелень і з'єднайте з м'яким маслом. Розподіліть масло по свинині, зверху викладіть раскрошенные горіхи і тонкі скибочки яблук. Покладіть філе і оберніть свинину навколо нього. Зафіксуйте шматок ниткою і загорніть у фольгу. Готуйте буженину на «Випікання» 30 хвилин з одного боку і ще стільки ж з іншого, а потім залиште «дійти» до вже вимкненому пристрої ще на 20 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Яловичина, запечена у фользі
Незважаючи на те, що яловичина - м'ясо досить специфічне і приготування страви на її основі вимагає трохи навичок і знань, при цьому з запіканням її

Як приготувати буженину в домашніх умовах?
Домашня буженина, приготована самостійно, виходить набагато смачніше і, звичайно, корисніше закупного продукту. Процес її створення абсолютно не

Буженина з свинини в домашніх умовах
Приготування домашніх м'ясних делікатесів - справа зовсім не клопітка, хоча і не швидке. Приготувавши буженину з свинини за запропонованими далі

Рецепт буженини з свинини в духовці
Буженина - справжній делікатес, який зробити самостійно зовсім не складно, хоча й не швидко. Щоб така чудова закуска красувалася на святковому столі,

Буженина з свинини в мультиварці
Раніше на приготування буженини витрачалося кілька годин. А зараз, коли вже майже кожна господиня подружилася з мультиваркою, її можна приготувати

Буженина з яловичини
Буженина - це істинно російська їжа, рецепти якої дійшли до наших днів майже у незміненому вигляді. Її можна готувати з самого різноманітного м'яса: