Буженина в мультиварці у фользі - рецепти
Якщо ви віддаєте перевагу домашні м'ясні продукти купівельними, то рецепт буженини в мультиварці у фользі має всі шанси стати вашим фаворитом. Плюсом приготування м'яса саме з допомогою кухонного гаджета є його простота, а також гарантований приголомшливий результат за рахунок рівномірного і дбайливого нагріву.
Буженину найчастіше готують із свинини і головна причина тому проста – ніжне м'ясо з прожилками жиру, які забезпечують шматку соковитість навіть після тривалої випічки.
Інгредієнти:
свинина - 12 кг;
апельсин - 1 шт.;
лимон - 1 шт.;
часник - 2 головки;
розмарин - 4-5 гілочок;
чебрець - 5-6 гілочок;
рослинне масло - 115 мл
Приготування
Натерши шматок крупною сіллю і перцем, збризніть її цитрусовим соком. Зробіть глибокі надрізи в м'якоті з допомогою тонкого ножа і наповніть кожен часниковим зубком і ароматними листочками чебрецю і розмарину. Збризніть маслом шматок і оберніть фольгою. Перед обертанням, зріз свинини можна перемотати ниткою, щоб він зберіг форму. Залиште м'ясо мінімум на годину, а по закінченні часу покладіть в мультиварочную чашу і виставте режим «Випічка». На приготування піде близько півтора годин, після чого буженина повинна полежати вже у вимкненій мультиварці хвилин 15.
Традиційно, буженину готують зі свинини, але сучасні модифікації рецепта дозволяють використовувати з цією метою найрізноманітніші види м'яса, аж до курятини та яловичини. Останню ми і вирішили використовувати в якості основи нижченаведеного рецепта.
Інгредієнти:
яловичина - 28 кг;
насіння фенхелю - 1 ст. ложка;
часник - 10 зубків;
сухе біле вино - 310 мл;
оливкова олія - 45 мл
Приготування
З допомогою ступи розітріть насіння фенхелю з пучкою солі в пил. Зробіть в яловичині близько десятка глибоких надрізів і помістіть в кожен по розчавленому чесночному зубку. Натріть шматок маслом, приправити сіллю з фенхелем і полийте вином. Залиште м'ясо в цьому нехитрому маринаді хоча б на пару годин. По закінченні часу буженину обертаємо фольгою і готуємо 2 години на «Випікання», не забувши перевернути шматок в середині приготування. Готова буженина у фользі повинна полежати в мультиварці близько півгодини, доходячи до готовності.
Повертаючись до рецептами зі свинини, хочемо нагадати про те, що смачний результат забезпечує правильно вибраний зріз м'яса. Основу буженини повинен становити шматок без жив, але з жирком, ідеально підійде ошийок чи не занадто жирна грудинка.
Інгредієнти:
свинина - 860 р;
куряче філе - 340 г;
вершкове масло - 35 г;
розмарин, чебрець, шавлія (листя) - по 1 ч. ложці;
жменя волоських горіхів ;
яблуко - 1 шт.
Приготування
Перед тим, як приготувати буженину в мультиварці у фользі, розведіть в половині літра води 4 столові ложки солі. Залиште обидва види м'яса просочитися на всю ніч, потім вийміть і обсушіть. Розріжте і злегка відбийте ошийок, щоб перетворити його в рівний пласт. Порубаєте зелень і з'єднайте з м'яким маслом. Розподіліть масло по свинині, зверху викладіть раскрошенные горіхи і тонкі скибочки яблук. Покладіть філе і оберніть свинину навколо нього. Зафіксуйте шматок ниткою і загорніть у фольгу. Готуйте буженину на «Випікання» 30 хвилин з одного боку і ще стільки ж з іншого, а потім залиште «дійти» до вже вимкненому пристрої ще на 20 хвилин.
Буженина з свинини у фользі в мультиварці
Буженину найчастіше готують із свинини і головна причина тому проста – ніжне м'ясо з прожилками жиру, які забезпечують шматку соковитість навіть після тривалої випічки.
Інгредієнти:
Приготування
Натерши шматок крупною сіллю і перцем, збризніть її цитрусовим соком. Зробіть глибокі надрізи в м'якоті з допомогою тонкого ножа і наповніть кожен часниковим зубком і ароматними листочками чебрецю і розмарину. Збризніть маслом шматок і оберніть фольгою. Перед обертанням, зріз свинини можна перемотати ниткою, щоб він зберіг форму. Залиште м'ясо мінімум на годину, а по закінченні часу покладіть в мультиварочную чашу і виставте режим «Випічка». На приготування піде близько півтора годин, після чого буженина повинна полежати вже у вимкненій мультиварці хвилин 15.
Буженина з яловичини в фользі в мультиварці
Традиційно, буженину готують зі свинини, але сучасні модифікації рецепта дозволяють використовувати з цією метою найрізноманітніші види м'яса, аж до курятини та яловичини. Останню ми і вирішили використовувати в якості основи нижченаведеного рецепта.
Інгредієнти:
Приготування
З допомогою ступи розітріть насіння фенхелю з пучкою солі в пил. Зробіть в яловичині близько десятка глибоких надрізів і помістіть в кожен по розчавленому чесночному зубку. Натріть шматок маслом, приправити сіллю з фенхелем і полийте вином. Залиште м'ясо в цьому нехитрому маринаді хоча б на пару годин. По закінченні часу буженину обертаємо фольгою і готуємо 2 години на «Випікання», не забувши перевернути шматок в середині приготування. Готова буженина у фользі повинна полежати в мультиварці близько півгодини, доходячи до готовності.
Приготування запеченої свинини в фользі в мультиварці
Повертаючись до рецептами зі свинини, хочемо нагадати про те, що смачний результат забезпечує правильно вибраний зріз м'яса. Основу буженини повинен становити шматок без жив, але з жирком, ідеально підійде ошийок чи не занадто жирна грудинка.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати буженину в мультиварці у фользі, розведіть в половині літра води 4 столові ложки солі. Залиште обидва види м'яса просочитися на всю ніч, потім вийміть і обсушіть. Розріжте і злегка відбийте ошийок, щоб перетворити його в рівний пласт. Порубаєте зелень і з'єднайте з м'яким маслом. Розподіліть масло по свинині, зверху викладіть раскрошенные горіхи і тонкі скибочки яблук. Покладіть філе і оберніть свинину навколо нього. Зафіксуйте шматок ниткою і загорніть у фольгу. Готуйте буженину на «Випікання» 30 хвилин з одного боку і ще стільки ж з іншого, а потім залиште «дійти» до вже вимкненому пристрої ще на 20 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Яловичина, запечена у фользі
Незважаючи на те, що яловичина - м'ясо досить специфічне і приготування страви на її основі вимагає трохи навичок і знань, при цьому з запіканням її
Як приготувати буженину в домашніх умовах?
Домашня буженина, приготована самостійно, виходить набагато смачніше і, звичайно, корисніше закупного продукту. Процес її створення абсолютно не
Буженина з свинини в домашніх умовах
Приготування домашніх м'ясних делікатесів - справа зовсім не клопітка, хоча і не швидке. Приготувавши буженину з свинини за запропонованими далі
Рецепт буженини з свинини в духовці
Буженина - справжній делікатес, який зробити самостійно зовсім не складно, хоча й не швидко. Щоб така чудова закуска красувалася на святковому столі,
Буженина з свинини в мультиварці
Раніше на приготування буженини витрачалося кілька годин. А зараз, коли вже майже кожна господиня подружилася з мультиваркою, її можна приготувати
Буженина з яловичини
Буженина - це істинно російська їжа, рецепти якої дійшли до наших днів майже у незміненому вигляді. Її можна готувати з самого різноманітного м'яса: