Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Буженина в мультиварці у фользі - рецепти

Буженина в мультиварці у фользі - рецепти

28-12-2015, 00:07
980
Буженина в мультиварці у фользі - рецепти
Якщо ви віддаєте перевагу домашні м'ясні продукти купівельними, то рецепт буженини в мультиварці у фользі має всі шанси стати вашим фаворитом. Плюсом приготування м'яса саме з допомогою кухонного гаджета є його простота, а також гарантований приголомшливий результат за рахунок рівномірного і дбайливого нагріву.

Буженина з свинини у фользі в мультиварці


Буженину найчастіше готують із свинини і головна причина тому проста – ніжне м'ясо з прожилками жиру, які забезпечують шматку соковитість навіть після тривалої випічки.
Інгредієнти:

  • свинина - 12 кг;

  • апельсин - 1 шт.;

  • лимон - 1 шт.;

  • часник - 2 головки;

  • розмарин - 4-5 гілочок;

  • чебрець - 5-6 гілочок;

  • рослинне масло - 115 мл


  • Приготування
    Натерши шматок крупною сіллю і перцем, збризніть її цитрусовим соком. Зробіть глибокі надрізи в м'якоті з допомогою тонкого ножа і наповніть кожен часниковим зубком і ароматними листочками чебрецю і розмарину. Збризніть маслом шматок і оберніть фольгою. Перед обертанням, зріз свинини можна перемотати ниткою, щоб він зберіг форму. Залиште м'ясо мінімум на годину, а по закінченні часу покладіть в мультиварочную чашу і виставте режим «Випічка». На приготування піде близько півтора годин, після чого буженина повинна полежати вже у вимкненій мультиварці хвилин 15.

    Буженина з яловичини в фользі в мультиварці


    Традиційно, буженину готують зі свинини, але сучасні модифікації рецепта дозволяють використовувати з цією метою найрізноманітніші види м'яса, аж до курятини та яловичини. Останню ми і вирішили використовувати в якості основи нижченаведеного рецепта.
    Інгредієнти:

  • яловичина - 28 кг;

  • насіння фенхелю - 1 ст. ложка;

  • часник - 10 зубків;

  • сухе біле вино - 310 мл;

  • оливкова олія - 45 мл


  • Приготування
    З допомогою ступи розітріть насіння фенхелю з пучкою солі в пил. Зробіть в яловичині близько десятка глибоких надрізів і помістіть в кожен по розчавленому чесночному зубку. Натріть шматок маслом, приправити сіллю з фенхелем і полийте вином. Залиште м'ясо в цьому нехитрому маринаді хоча б на пару годин. По закінченні часу буженину обертаємо фольгою і готуємо 2 години на «Випікання», не забувши перевернути шматок в середині приготування. Готова буженина у фользі повинна полежати в мультиварці близько півгодини, доходячи до готовності.

    Приготування запеченої свинини в фользі в мультиварці


    Повертаючись до рецептами зі свинини, хочемо нагадати про те, що смачний результат забезпечує правильно вибраний зріз м'яса. Основу буженини повинен становити шматок без жив, але з жирком, ідеально підійде ошийок чи не занадто жирна грудинка.
    Інгредієнти:

  • свинина - 860 р;

  • куряче філе - 340 г;

  • вершкове масло - 35 г;

  • розмарин, чебрець, шавлія (листя) - по 1 ч. ложці;

  • жменя волоських горіхів ;
  • Буженина в мультиварці у фользі - рецепти

  • яблуко - 1 шт.


  • Приготування
    Перед тим, як приготувати буженину в мультиварці у фользі, розведіть в половині літра води 4 столові ложки солі. Залиште обидва види м'яса просочитися на всю ніч, потім вийміть і обсушіть. Розріжте і злегка відбийте ошийок, щоб перетворити його в рівний пласт. Порубаєте зелень і з'єднайте з м'яким маслом. Розподіліть масло по свинині, зверху викладіть раскрошенные горіхи і тонкі скибочки яблук. Покладіть філе і оберніть свинину навколо нього. Зафіксуйте шматок ниткою і загорніть у фольгу. Готуйте буженину на «Випікання» 30 хвилин з одного боку і ще стільки ж з іншого, а потім залиште «дійти» до вже вимкненому пристрої ще на 20 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Яловичина, запечена у фользі
    Яловичина, запечена у фользі
    Незважаючи на те, що яловичина - м'ясо досить специфічне і приготування страви на її основі вимагає трохи навичок і знань, при цьому з запіканням її
    Як приготувати буженину в домашніх умовах?
    Як приготувати буженину в домашніх умовах?
    Домашня буженина, приготована самостійно, виходить набагато смачніше і, звичайно, корисніше закупного продукту. Процес її створення абсолютно не
    Буженина з свинини в домашніх умовах
    Буженина з свинини в домашніх умовах
    Приготування домашніх м'ясних делікатесів - справа зовсім не клопітка, хоча і не швидке. Приготувавши буженину з свинини за запропонованими далі
    Рецепт буженини з свинини в духовці
    Рецепт буженини з свинини в духовці
    Буженина - справжній делікатес, який зробити самостійно зовсім не складно, хоча й не швидко. Щоб така чудова закуска красувалася на святковому столі,
    Буженина з свинини в мультиварці
    Буженина з свинини в мультиварці
    Раніше на приготування буженини витрачалося кілька годин. А зараз, коли вже майже кожна господиня подружилася з мультиваркою, її можна приготувати
    Буженина з яловичини
    Буженина з яловичини
    Буженина - це істинно російська їжа, рецепти якої дійшли до наших днів майже у незміненому вигляді. Її можна готувати з самого різноманітного м'яса: