Буженина з свинини в мультиварці
Буженина з свинини – воістину геніальне страву. М'ясо можна подавати гарячим одразу ж після приготування, в компанії запечених овочів ситну вечерю вам гарантований, а після охолодження його можна нарізати і використовувати для сендвічів і закусок. У рекомендаціях далі ми поділимося з вами хитрощами того, як приготувати буженину з свинини в мультиварці.
Секрет смачної буженини – тривале приготування при відносно низьких температурах. З цією метою краще мультиварки пристрою не знайти: по-перше, страва готується абсолютно без клопоту, а по-друге, практично не вимагає вашої участі.
Інгредієнти:
свинина (вирізка або м'якоть) - 830 г;
часникові зубчики - 6 шт.;
гірчиця - 30 г;
масло оливи - 40 мл;
морква - 60 г;
гілочка розмарину.
Приготування
Першим ділом беремося за маринад для буженини з свинини в мультиварці, в нашому рецепті він елементарний: змішуємо масло з гірчицею і розтертим в ступі розмарином. До маринаду додаємо сіль і пробуємо, за смаком можна крапнути трохи «Табаско» або іншого гострого соусу, винного оцту або вустерширського соусу.
У підготовленому м'ясі робимо тонкі, але глибокі надрізи, в кожен з таких надрізів вставляємо по розчавленому зубчику часнику поперемінно з брусочками моркви. Тепер головний секрет смачної буженини з свинини в мультиварці – маринад, їм м'ясо натираємо і, якщо маєте часом, залишаємо маринуватися як мінімум 3 години, а якщо ні, то відразу кладемо шматок в чашу і переходимо до вибору режиму. В мультиварці-скороварці м'ясо приготується швидше, вистачить близько години в режимі «М'ясо», якщо ж ваш пристрій не забезпечене усіма принадами скороварки, то буженина по-домашньому з свинини в мультиварці запікається спершу 40 хвилин на «Випікання», а потім ще півтори години на «Гасіння».
Рецепт буженини з свинини в мультиварці
Секрет смачної буженини – тривале приготування при відносно низьких температурах. З цією метою краще мультиварки пристрою не знайти: по-перше, страва готується абсолютно без клопоту, а по-друге, практично не вимагає вашої участі.
Інгредієнти:
Приготування
Першим ділом беремося за маринад для буженини з свинини в мультиварці, в нашому рецепті він елементарний: змішуємо масло з гірчицею і розтертим в ступі розмарином. До маринаду додаємо сіль і пробуємо, за смаком можна крапнути трохи «Табаско» або іншого гострого соусу, винного оцту або вустерширського соусу.
У підготовленому м'ясі робимо тонкі, але глибокі надрізи, в кожен з таких надрізів вставляємо по розчавленому зубчику часнику поперемінно з брусочками моркви. Тепер головний секрет смачної буженини з свинини в мультиварці – маринад, їм м'ясо натираємо і, якщо маєте часом, залишаємо маринуватися як мінімум 3 години, а якщо ні, то відразу кладемо шматок в чашу і переходимо до вибору режиму. В мультиварці-скороварці м'ясо приготується швидше, вистачить близько години в режимі «М'ясо», якщо ж ваш пристрій не забезпечене усіма принадами скороварки, то буженина по-домашньому з свинини в мультиварці запікається спершу 40 хвилин на «Випікання», а потім ще півтори години на «Гасіння».
Рекомендуємо добрі рецепти
Буженина з індички
Буженина - це смачне запечене м'ясо роблять в духовці, аерогрилі, мультиварки. По більшій частині її готують із свинини або яловичини. Але ми
Буженина в рукаві
Буженина - це дуже смачне запечене м'ясо. Її готують в духовці, мультиварці, аерогрилі. І сьогодні ми з вами поділимося парочкою простих рецептів
Буженина з яловичини
Буженина - це істинно російська їжа, рецепти якої дійшли до наших днів майже у незміненому вигляді. Її можна готувати з самого різноманітного м'яса:
Буженина з свинини
Буженина - це універсальне блюдо, яке чудово поєднується з різноманітними продуктами, використовується в салатах, бутербродах. І сьогодні ми
Буженина в мультиварці
Приготування домашньої буженини не являє собою складності, особливо якщо в кулінарії вам допомагає мультиварка. Соковита буженина з мультиварки
Буженина в скороварці
Буженина - це смачне запечене м'ясо, приправлене спеціями. Її готують в духовці, аерогрилі. І сьогодні ми розповімо про те, як легко і швидко зробити