Смажені пельмені - рецепт

Смажені пельмені на сковороді - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
У сковороду з товстим дном наливаємо рослинне рафіноване масло в такій кількості, щоб воно повністю покрило дно. Ставимо ємність з маслом на середній вогонь і прогріваємо гарненько. Як тільки стане ледь вловлювати білий димок, викладаємо в сковороду заморожені пельмені одним шаром і відразу ж перемішуємо, щоб вони смазались гарненько по всій поверхні гарячим маслом.
Накриваємо сковороду кришкою і витримуємо пельмені на вогні до набуття ними насиченою золотистої рум'яності з усіх боків, не забуваючи періодично помішувати. У перебігу процесу смаження приправляємо страву сіллю, меленої сумішшю перців і спеціями. Тепер вливаємо в сковороду склянку підігрітою до кипіння очищеної води, тут же закриваємо кришку і даємо інтенсивному бурління заспокоїтися. Після цього відкриваємо кришку, збільшуємо інтенсивність вогню до максимального і чекаємо випаровування всієї рідини, періодично перемішуючи пельмені щоб уникнути пригорання. Як тільки вся вода википить, а вміст сковороди почне прилипати до дна, тут же знімаємо сковороду з вогню. Перекладаємо пельмені на тарілку і можемо подавати.
Як приготувати смажені пельмені з сиром у мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Приступаючи до приготування смажених пельменів в мультиварці, промасливаем мультикастрюлю, розкладаємо в ній одним шаром заморожені пельмені і вибираємо режим «Випічка» або «Смаження» на двадцять хвилин. Після закінчення часу перемішуємо вміст чаші, заливаємо сумішшю киплячої води і сметани, приправленою за смаком сіллю, сумішшю перців і спеціями. Закриваємо кришку приладу і готуємо такий же час в тому ж режимі. Тепер притрушиваем пельмені натертим сиром, прикриваємо кришку пристрою і залишаємо на режимі «Підігрів» ще протягом п'яти хвилин.
Китайські пельмені смажені з квасолею і пореєм
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
В прогрітому рафінованому маслі обсмажуємо протягом трьох хвилин попередньо нарізану дрібненько стручкову квасолю. А потім закладаємо подрібнений досить дрібно цибулю порей, натертий на тертці корінь імбиру і дрібненько нарізану свіжу зелень кінзи і петрушки. Витримуємо на вогні, помішуючи, ще пару хвилин, а потім перекладаємо в миску, даємо охолонути, і змішуємо з яйцем, соєвим соусом, крохмалем, меленим чорним перцем, цукровим піском і сіллю. Після цього залишаємо начинку на тридцять хвилин при кімнатній температурі, для настоювання.
За цей час приготуємо тісто. Просіяне і змішану з сіллю борошно заливаємо крутим окропом і ретельно вимішуємо, спочатку за допомогою ложки, а потім перекладаємо на рівну поверхню і вимішуємо руками. Досить щільне і пружне, не липнущее

Обсмажуємо китайські пельмені на середньому вогні в рослинному рафінованому маслі до апетитної рум'яності з двох сторін, а потім викладаємо на блюдо і подаємо з соєвим соусом.
Рекомендуємо добрі рецепти

Тісто на пельмені - класичний рецепт
Важливою умовою успіху в приготуванні домашніх пельменів є правильне тісто. Оболонка виробу повинна бути досить тонкою й досить міцною, щоб витримати

Пельмені в мультиварці
Приготувати пельмені звичайним способом, зваривши в каструлі може кожен, а от зробити з них що-небудь оригінальне і з новим смаком фантазії вистачить

Пельмені в мікрохвильовці
А ви знаєте, що самі звичайні пельмені можна приготувати не в каструлі на вогні, а в мікрохвильовці? У цього рецепту є декілька переваг: по-перше, це

Смажені пельмені на сковороді
Хто з нас не любить пельмені?! Це ж дуже смачне і популярне блюдо на будь-якому столі. А чи знаєте ви, що їх можна не тільки зварити, запекти в

«Ліниві» пельмені
Готові пельмені не раз виручають нас в приготуванні швидкого вечері, але для того щоб приготувати ці самі домашні пельмені потрібно чимало часу. Але

Пельмені в пароварці
Пельмені можна смажити, варити, або навіть запікати в духовці, але зручніше всього готувати пельмені на пару, адже вони виходять такими ж ніжними, як