М'ясні пальчики з свинини з начинкою

Рецепт м'ясних пальчиків з свинини з начинкою
Інгредієнти:
Приготування
Шматочки свинини відбийте, збризніть маслом і приправити сумішшю сушеного майорану з перцем і сіллю. Накрийте відбивну скибочкою бекону і викладіть одну-дві ягідки чорносливу (в залежності від товщини шматка). Скрутіть м'ясо і зафіксуйте зубочисткою. Підрум'яньте свинину з усіх боків на середньому жарі, потім налийте на сковороду бульйон і вершки, дочекайтеся закипання рідин і дайте свинині дійти до готовності ще 10-12 хвилин.
Рецепт м'ясних пальчиків з начинкою з шпинату
В рамках цього рецепта начинкою для пальчиків з свинини стане пікантна ковбаса чорізо, сир і шпинат. Зелень можна брати як у свіжому вигляді, так і заморожену, останню, попередньо розморожують і віджимають. Крім іншого, шматочок свинини наповнює і хлібна крихта, яку спершу підрум'янюють її на вершковому маслі.
Інгредієнти:
Приготування
Нарізати свинячу вирізку «метеликом» і відбийте в рівний пласт. Приправити м'ясо і збризніть його маслом. Розділіть вирізку на менші шматочки і покладіть в центр кожного шматочок сиру, трохи шпинату і гостру ковбасу. Начинка з хліба для м'ясних пальчиків готується на основі хлібної крихти, яку слід підрум'янити на розтопленому маслі, а потім викласти поверх інших начинок. Поверніть кожен м'ясної шматочок рулетом, зафіксуйте ниткою або зубочисткою. Натріть свинину гірчицею і підрум'яньте на добре розігрітій сковороді з усіх боків. Далі м'ясо слід довести до готовності в духовій шафі при 190 градусах 7-10 хвилин.
М'ясні пальчики в клярі з начинкою
Інгредієнти:
Приготування
Наріжте помідор і солодкий перець тонкою соломкою. Урізноманітнити овочеву начинку ви можете як завгодно на свій розсуд. М'ясо розділити на вісім тонких скибочок і приправте сіллю кожен з них. З одного з країв викладіть овочі та зелень, скрутіть м'ясо рулетом і зафіксуйте зубочисткою. Збийте воду і борошно разом з пучкою солі, занурте рулетик в кляр, дайте надлишків стекти, а потім обсмажуйте всі у фритюрі до зарум'янювання.
М'ясні пальчики з начинкою в духовці
На відміну від попередніх рецептів, ці м'ясні пальчики будуть готуватися не зі свинячої м'якоті, а з бекону, скибочками якого ми обернем курятину, а після заглазируем все в духовій шафі. Подавати таку гарячу закуску можна з соусом або просто так, головне в гарячому вигляді. Келих пива теж не буде зайвим.

Інгредієнти:
Приготування
Розділіть куряче філе на брусочки і приправте кожен сіллю і свежесмолотым перцем. Оберніть курятину смужками бекону і обваляйте бекон в тростинному цукрі. Розподіліть закуску по покритому фольгою дека і відправте запікатися на 45 хвилин при 180 градусах. Коли глазурований бекон стане рум'яною і хрусткою, посипте блюдо свежесмолотым перцем і зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?
Смачний і досить простий рецепт гуляшу представлений у цій статті. В даному блюді особливе значення має пікантна підлива, яка з'являється в процесі

Медальйони зі свинячої вирізки
Представляємо незрівнянний рецепт любителям свинини і бекону. Мова йде про медальйонах з свинячої вирізки, які готуються легко і швидко. Їх можна

Пальчики з грибами
Пальчики з грибами - оригінальна і до того ж дуже просте блюдо, яке прикрасить будь-який стіл і підійде практично до будь-якого гарніру! Пропонуємо

Рулет із чорносливом
Рулет із чорносливом - чудовий варіант обіду або вечері у вихідний день у колі родини. Приготувати таке ласощі зовсім нескладно. Давайте розберемо

Пальчики з свинини з начинкою
Пальчики з свинини з начинкою - оригінальне ситне блюдо, з яким вам доведеться трохи повозитися, але результат того вартий! Такі рулетики з начинкою

Рулети з бекону
Рулети з бекону - ситна і смачна гаряча закуска, яка неодмінно прикрасить будь-який святковий торжество. У нашій статті ми зібрали кілька