Бараняча нога, запечена в духовці у фользі

Якщо ви ще не визначилися з головною стравою вашого новорічного столу, то приготуйте запечену у фользі баранячу ногу по одному із запропонованих нижче рецептів, і кулінарний тріумф вам забезпечений.
Як приготувати баранячу ногу в паніровці, запечену в духовці у фользі - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Баранячу ногу промиваємо, обсушуємо, щедро присмачую крупною сіллю і перцем і обмазуємо сумішшю сметани і діжонської гірчиці. Черствий хліб, сир твердий і попередньо очищений часник подрібнюємо в чаші блендера до отримання невеликої крихти, а потім додаємо обірвані з гілочок листочки чебрецю і перемішуємо. Паніруємо грунтовно отриманою сумішшю з крихт обмащений баранячу ногу, щоб не залишалося проміжків, запечатуємо у фольгу і розташовуємо в прогріту до максимальної температури духовку на двадцять хвилин. Потім зменшуємо інтенсивність вогню до 165 градусів і продовжуємо запікання баранячої ноги у фользі ще протягом двох годин. Після закінчення часу підвищуємо температуру духовки до 185 градусів, відвертаємо зверху фольгу і залишаємо для зарум'янювання ще на тридцять хвилин.
Приготування баранячої ноги в духовці у фользі з чорносливом
Інгредієнти:
Приготування
Першим ділом підготуємо належним чином баранячу ногу. Промиваємо її гарненько, промаківающімі від води серветками або паперовими рушниками і приступаємо до маринування. Для цього додаємо в миску прованські трави, сушений базилік, мелену суміш перців, розім'ятий стручок гіркого перцю, половину норми очищеного і видавленого часнику, додаємо дрібненько нарізані стебла петрушки, вливаємо олію і сік одного лимона і добре перемішуємо, трохи розтираючи товкачем або ложкою. Змащуємо отриманою сумішшю баранячу ногу і ретельно втираємо її в м'ясо руками. Запечатуємо ногу у фольгу і ставимо в прохолодне місце приблизно на дванадцять годин для просочення.
Після закінчення часу розгортаємо фольгу, робимо в м'ясі за допомогою ножа розрізи і вставляємо в них чорнослив, що залишилися зубці часнику, попередньо очистивши їх і розрізаємо на дві-три частини, і листочки петрушки. Присмачую також ногу сіллю і гірчицею і знову

По готовності знову прикриваємо ногу фольгою на двадцять хвилин, а потім розгортаємо, перекладаємо на блюдо і можемо подавати.
Рекомендуємо добрі рецепти

Риба у фользі
Риба, запечена у фользі - це чудова страва, приготування якого під силу кожному. Завдяки такому незатейливому способу запікання - страва виходить

Телятина, запечена в духовці
Телятина, запечена в духовці - ніжне, соковите і дуже смачне блюдо. До того ж, дуже навіть дієтичне. Чудові рецепти приготування телятини допоможуть

М'ясо з овочами в духовці
М'ясо, запечене з овочами в духовці - чудове блюдо як для буденного, так і святкового столу. І сьогодні ми розповімо, як запекти з гарніром свинину,

Свинина з апельсинами
Свинина з апельсинами - таке ж цікаве поєднання, як і свинина з яблуками або медом. Таке святкове гаряче блюдо не залишить байдужим ні гостей, ні

Баранина, запечена в духовці
Баранина - смачне і соковите м'ясо, якщо його правильно приготувати. І сьогодні ми поговоримо про те, як запекти її в духовці. Давайте розглянемо

Бараняча нога, запечена в духовці
Якщо ви не знаєте, що приготувати на святковий стіл в якості гарячого блюда, тому що старі рецепти набридли і хочеться новенького, спробуйте запекти