Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Свинина на сковороді гриль

Свинина на сковороді гриль

24-12-2015, 09:36
685
Свинина на сковороді гриль
Наявність на вашій кухні сковороди гриль дозволяє впоратися із завданням приготування смаженого м'яса на відмінно. Саме на ній страва виходить соковитим і м'яким. Сьогодні ми розглянемо варіанти приготування з її допомогою свинини.

Стейк зі свинини на сковороді гриль - рецепт


Інгредієнти:

  • свинячий ошийок – 650 г;


  • Для маринаду:

  • ріпчаста цибуля – 550 г;

  • часник – 1 головка;

  • чебрець – кілька гілочок;

  • листочки лавра – 2-3 шт.;

  • насіння гірчиці – 10 г;

  • кмин – 10 г;

  • оцет винний – 20 мл;

  • масло рослинне – 20 мл;

  • сіль;

  • мелений чорний перець.


  • Приготування
    Очищаємо цибулю та нарізаємо його півкільцями. Очищений часник, чебрець, листи лавра, насіння гірчиці насіння кмину гарненько розтираємо в ступці або подрібнюємо в блендері. Додаємо пряну суміш до цибулі, вливаємо олію, винний оцет і розминаємо цибулю зі спеціями руками.
    Промиту і обсушену свинячу шию розрізаємо на пласти товщиною приблизно два з половиною сантиметри і укладаємо в скляну або емальовану ємність, чергуючи з пряною цибулевої сумішшю. Залишаємо посуд з м'ясом в маринаді в прохолодному місці на кілька годин або на ніч.
    Промариновані м'ясні шматочки обсушуємо від маринаду серветками, змащуємо рафінованим маслом і викладаємо на сильно розігріту сковороду гриль. Смажимо стейки на сильному жарі по три хвилини з кожного боку, а потім знижуємо інтенсивність вогню і витримуємо м'ясо ще п'ятнадцять хвилин, перевертаючи шматки кожні чотири хвилини.
    По готовності стейки поміщаємо в фольгу на п'ять-сім хвилин, а потім викладаємо на блюдо, і можемо подавати.

    Відбивна або ескалоп з свинини на сковороді гриль


    Інгредієнти:

  • свинина на ребрі – 550-600 г;

  • оцет бальзамічний – 35 мл;

  • вино біле – 200 мл;

  • олія оливкова – 35 мл;

  • коріандр мелений – за смаком;

  • мелений чорний перець – за смаком;

  • ароматні сухі трави – за смаком;

  • сіль – за смаком.


  • Приготування
    Свинина на сковороді гриль

    Свинину споліскуємо, обсушуємо й розрізаємо на порції товщиною до півтора сантиметрів. Відбиваємо скибочки трохи за допомогою кухонного молоточка, приправляємо сіллю, меленим коріандром і чорним перцем. Краще якщо спеції будуть свежесмолотыми. Визначаємо м'ясо в неокисляющуюся ємність і заливаємо сумішшю вина і бальзамічного оцту. Залишаємо відбивні маринуватися приблизно на два-три години. За цей час один раз м'ясо перевертаємо.
    Обсушуємо м'ясні скибки від маринаду серветками і укладаємо на прогріту сковороду гриль. Смажимо відбивні приблизно п'ятнадцять хвилин, перевертаючи кожні три хвилини.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати ескалоп з свинини на сковороді?
    Як приготувати ескалоп з свинини на сковороді?
    Серед неймовірної кількості способів смаження свинини ескалоп займає одне з лідируючих місць. І це цілком виправдано, адже з цим блюдом кожен здатний
    М'ясо на сковороді-гриль
    М'ясо на сковороді-гриль
    Пожаренное м'ясо з використанням сковороди-гриль виходить просто неймовірним. Цей нехитрий кухонний прилад здатний перетворити простий шматок м'яса в
    Стейк зі свинини на сковороді
    Стейк зі свинини на сковороді
    Стейки - це чудовий варіант гарячого страви для святкового столу. Поєднується з будь-яким не складним гарніром або овочевим салатом і має широке
    Стейк «Нью-Йорк»
    Стейк «Нью-Йорк»
    Серед великої різноманітності стейків з яловичини, стріплойн відрізняється практично повною відсутністю жирових прошарків, тому вимагає особливого
    Свинина на грилі
    Свинина на грилі
    Свинину на грилі можна приготувати і на природі, і вдома в духовці, тому ми вирішили розповісти вам відразу про двох цих рецептах. Крім покрокових
    Рецепт маринаду для свинини
    Рецепт маринаду для свинини
    В весняний і літній період багато хто з нас виїжджають на пікніки або дачі. Незмінним супутником таких виїздів стає приготування м'ясних страв на