Свинина на сковороді гриль
Наявність на вашій кухні сковороди гриль дозволяє впоратися із завданням приготування смаженого м'яса на відмінно. Саме на ній страва виходить соковитим і м'яким. Сьогодні ми розглянемо варіанти приготування з її допомогою свинини.
Інгредієнти:
свинячий ошийок – 650 г;
Для маринаду:
ріпчаста цибуля – 550 г;
часник – 1 головка;
чебрець – кілька гілочок;
листочки лавра – 2-3 шт.;
насіння гірчиці – 10 г;
кмин – 10 г;
оцет винний – 20 мл;
масло рослинне – 20 мл;
сіль;
мелений чорний перець.
Приготування
Очищаємо цибулю та нарізаємо його півкільцями. Очищений часник, чебрець, листи лавра, насіння гірчиці насіння кмину гарненько розтираємо в ступці або подрібнюємо в блендері. Додаємо пряну суміш до цибулі, вливаємо олію, винний оцет і розминаємо цибулю зі спеціями руками.
Промиту і обсушену свинячу шию розрізаємо на пласти товщиною приблизно два з половиною сантиметри і укладаємо в скляну або емальовану ємність, чергуючи з пряною цибулевої сумішшю. Залишаємо посуд з м'ясом в маринаді в прохолодному місці на кілька годин або на ніч.
Промариновані м'ясні шматочки обсушуємо від маринаду серветками, змащуємо рафінованим маслом і викладаємо на сильно розігріту сковороду гриль. Смажимо стейки на сильному жарі по три хвилини з кожного боку, а потім знижуємо інтенсивність вогню і витримуємо м'ясо ще п'ятнадцять хвилин, перевертаючи шматки кожні чотири хвилини.
По готовності стейки поміщаємо в фольгу на п'ять-сім хвилин, а потім викладаємо на блюдо, і можемо подавати.
Інгредієнти:
свинина на ребрі – 550-600 г;
оцет бальзамічний – 35 мл;
вино біле – 200 мл;
олія оливкова – 35 мл;
коріандр мелений – за смаком;
мелений чорний перець – за смаком;
ароматні сухі трави – за смаком;
сіль – за смаком.
Приготування
Свинину споліскуємо, обсушуємо й розрізаємо на порції товщиною до півтора сантиметрів. Відбиваємо скибочки трохи за допомогою кухонного молоточка, приправляємо сіллю, меленим коріандром і чорним перцем. Краще якщо спеції будуть свежесмолотыми. Визначаємо м'ясо в неокисляющуюся ємність і заливаємо сумішшю вина і бальзамічного оцту. Залишаємо відбивні маринуватися приблизно на два-три години. За цей час один раз м'ясо перевертаємо.
Обсушуємо м'ясні скибки від маринаду серветками і укладаємо на прогріту сковороду гриль. Смажимо відбивні приблизно п'ятнадцять хвилин, перевертаючи кожні три хвилини.
Стейк зі свинини на сковороді гриль - рецепт
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
Очищаємо цибулю та нарізаємо його півкільцями. Очищений часник, чебрець, листи лавра, насіння гірчиці насіння кмину гарненько розтираємо в ступці або подрібнюємо в блендері. Додаємо пряну суміш до цибулі, вливаємо олію, винний оцет і розминаємо цибулю зі спеціями руками.
Промиту і обсушену свинячу шию розрізаємо на пласти товщиною приблизно два з половиною сантиметри і укладаємо в скляну або емальовану ємність, чергуючи з пряною цибулевої сумішшю. Залишаємо посуд з м'ясом в маринаді в прохолодному місці на кілька годин або на ніч.
Промариновані м'ясні шматочки обсушуємо від маринаду серветками, змащуємо рафінованим маслом і викладаємо на сильно розігріту сковороду гриль. Смажимо стейки на сильному жарі по три хвилини з кожного боку, а потім знижуємо інтенсивність вогню і витримуємо м'ясо ще п'ятнадцять хвилин, перевертаючи шматки кожні чотири хвилини.
По готовності стейки поміщаємо в фольгу на п'ять-сім хвилин, а потім викладаємо на блюдо, і можемо подавати.
Відбивна або ескалоп з свинини на сковороді гриль
Інгредієнти:
Приготування
Свинину споліскуємо, обсушуємо й розрізаємо на порції товщиною до півтора сантиметрів. Відбиваємо скибочки трохи за допомогою кухонного молоточка, приправляємо сіллю, меленим коріандром і чорним перцем. Краще якщо спеції будуть свежесмолотыми. Визначаємо м'ясо в неокисляющуюся ємність і заливаємо сумішшю вина і бальзамічного оцту. Залишаємо відбивні маринуватися приблизно на два-три години. За цей час один раз м'ясо перевертаємо.
Обсушуємо м'ясні скибки від маринаду серветками і укладаємо на прогріту сковороду гриль. Смажимо відбивні приблизно п'ятнадцять хвилин, перевертаючи кожні три хвилини.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати ескалоп з свинини на сковороді?
Серед неймовірної кількості способів смаження свинини ескалоп займає одне з лідируючих місць. І це цілком виправдано, адже з цим блюдом кожен здатний
М'ясо на сковороді-гриль
Пожаренное м'ясо з використанням сковороди-гриль виходить просто неймовірним. Цей нехитрий кухонний прилад здатний перетворити простий шматок м'яса в
Стейк зі свинини на сковороді
Стейки - це чудовий варіант гарячого страви для святкового столу. Поєднується з будь-яким не складним гарніром або овочевим салатом і має широке
Стейк «Нью-Йорк»
Серед великої різноманітності стейків з яловичини, стріплойн відрізняється практично повною відсутністю жирових прошарків, тому вимагає особливого
Свинина на грилі
Свинину на грилі можна приготувати і на природі, і вдома в духовці, тому ми вирішили розповісти вам відразу про двох цих рецептах. Крім покрокових
Рецепт маринаду для свинини
В весняний і літній період багато хто з нас виїжджають на пікніки або дачі. Незмінним супутником таких виїздів стає приготування м'ясних страв на