Суп борщ
Як відомо, знаменитий побратим борщу – борщ – готується куди простіше, швидше, містить менше калорій і легко може подаватися як гарячий суп, так і як подобу окрошки, прохлаждая в літні дні. У рецептах далі ми хочемо втілити в життя обидва варіанти цієї страви.
Пропонуємо почати з більш класичної версії і борщів зелених – холодного супу на буряковому бульйоні з огірками і зеленню. Легко і корисно!
Інгредієнти:
буряк - 235 г;
огірок - 210 г;
зелень цибулі - 20 г;
кефір - 730 мл;
зелень петрушки і кропу - 2 ст. ложки;
яйця - 4 шт.
Приготування
Перед тим, як приготувати суп борщ, відваріть очищену буряк і залиште трохи залишився після варіння бульйону. Відварений коренеплід розділіть на кубики однакового розміру. Аналогічними наріжте кубиками і огірок. Зелень подрібніть. Коли бульйон і буряк охолонуть, з'єднайте всі інгредієнти разом, залийте кефіром, а потім розведіть борщ бульйоном, щоб позбутися від надмірної густоти. Доповніть суп борщ половинкою вареного яйця.
Гарячий борщ вариться на манер борщу, тільки у нього не додають капусту, а картоплю кладуть за бажанням. Основою для страви може виступати будь бульйон ми віддали перевагу яловичому.
Інгредієнти:
буряк - 540 г;
томати - 480 м;
часникові зубки - 2 шт.;
ріпчаста цибуля - 170 г;
яловичина на кістці - 800 р.
Приготування
Перед тим, як зварити суп борщ на м'ясному бульйоні, приготуйте сам м'ясний бульйон. Залийте м'ясо півтора літрами води і залиште на вогні на півтори години. У готовий бульйон покладіть натерту буряк і відваріть до м'якості. Тим часом подрібніть відварне м'ясо і приготуйте засмажку з цибулі з помідорами і часником. Додайте в суп зажарку і приберіть його з вогню.
Інгредієнти:
буряк - 275 г;
картопляні бульби - 290 г;
огірок - 220 г;
редис - 90 г;
яйця - 3 шт.;
тертий хрін - за смаком;
сметана - 85 р.
Приготування
Приготування супу і борщів зелених починається з варіння бурякового бульйону, для якого слід помістити очищений буряк літр води і залишити на вогні на годину. Паралельно з буряком поставте варитися картоплю. Готові овочі наріжте кубиками однакового розміру. Подібним чином подрібніть і буряк з огірком. З'єднайте всі інгредієнти разом, залийте буряковим бульйоном, змішайте зі сметаною і подавайте, приправивши сіллю і тертим хріном, а також доповнивши половинкою вареного яйця.
Суп борщ – рецепт
Пропонуємо почати з більш класичної версії і борщів зелених – холодного супу на буряковому бульйоні з огірками і зеленню. Легко і корисно!
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати суп борщ, відваріть очищену буряк і залиште трохи залишився після варіння бульйону. Відварений коренеплід розділіть на кубики однакового розміру. Аналогічними наріжте кубиками і огірок. Зелень подрібніть. Коли бульйон і буряк охолонуть, з'єднайте всі інгредієнти разом, залийте кефіром, а потім розведіть борщ бульйоном, щоб позбутися від надмірної густоти. Доповніть суп борщ половинкою вареного яйця.
Гарячий суп борщ – рецепт
Гарячий борщ вариться на манер борщу, тільки у нього не додають капусту, а картоплю кладуть за бажанням. Основою для страви може виступати будь бульйон ми віддали перевагу яловичому.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як зварити суп борщ на м'ясному бульйоні, приготуйте сам м'ясний бульйон. Залийте м'ясо півтора літрами води і залиште на вогні на півтори години. У готовий бульйон покладіть натерту буряк і відваріть до м'якості. Тим часом подрібніть відварне м'ясо і приготуйте засмажку з цибулі з помідорами і часником. Додайте в суп зажарку і приберіть його з вогню.
Холодний суп борщ
Інгредієнти:
Приготування
Приготування супу і борщів зелених починається з варіння бурякового бульйону, для якого слід помістити очищений буряк літр води і залишити на вогні на годину. Паралельно з буряком поставте варитися картоплю. Готові овочі наріжте кубиками однакового розміру. Подібним чином подрібніть і буряк з огірком. З'єднайте всі інгредієнти разом, залийте буряковим бульйоном, змішайте зі сметаною і подавайте, приправивши сіллю і тертим хріном, а також доповнивши половинкою вареного яйця.
Рекомендуємо добрі рецепти
Борщ з м'ясом - класичний рецепт
Борщ - це красивий, наваристий суп, який має безліч варіацій. Головна його особливість - він актуальний в будь-який час року: влітку його подають
Гарячий борщ - класичний рецепт
Борщ відрізняється від інших супів універсальністю, адже його можна приготувати гарячим або холодним, і кожен з цих рецептів вважається класичним.
Як приготувати суп борщ?
Борщ - досить універсальний суп, адже його можна подати гарячим або в спеку холодним. Пропонуємо розглянути обидва варіанти класичних. Розповімо, як
Борщ з м'ясом
Борщ - це холодне літнє блюдо, яке добре охолоджує і насичує без калорій. Але щоб зробити страву більш ситним, давайте приготуємо його з м'ясом.
Холодний борщ з ковбасою
Холодний борщ - це чудове бадьорить і освіжає блюдо в літню спеку. Способів його створення досить багато. І ми сьогодні поговоримо про смачне та
Борщ, як у дитячому садку
Борщ - улюблене дорослими і дітьми смачне і корисне блюдо. Рецептів його приготування є дуже багато, але діти дошкільного віку дуже часто просять