Куряче філе в паніровці
Хрустка скоринка в поєднанні з найніжнішим курячим м'ясом сподобається всім любителям смачно поїсти. Почитайте ж, як приготувати куряче філе в паніровці, і побалуйте своїх рідних. Ви напевно отримаєте масу компліментів і визнання у вас кулінарного таланту.
Інгредієнти:
базилік сухий;
бекон — 230 г;
куряче філе — 370-400 г;
масло вершкове — 25-30 г;
петрушка;
яйця — 2 шт.;
сіль;
хліб — 3 шматочки;
волоські горіхи нечищене — 45 р.
Приготування
Кожне куряче філе розрізаємо уздовж, відбиваємо і присаливаем. Рубаємо петрушку і перемішуємо з базиліком, сіллю. Посипаємо цією сумішшю шматочки філе. Хліб перемелюємо в кухонному комбайні з волоськими горіхами. Бекон ріжемо на тоненькі смужки.
Кладемо на дошку спочатку смужки бекону, а потім філе. Загортаємо, занурюємо в яйця і слідом за ними в хлібно-горіхову суміш. Викладаємо в промазану маслом форму і запікаємо. На приготування в духовці піде 25 хвилин. Готове філе відмінно поєднується з овочевим салатом і пюре.
Інгредієнти:
куряче філе — 280 м;
кукурудзяні пластівці — 80 г;
сіль;
яйця курячі — 2 шт.;
олія арахісова — 70 мл;
сир — 60 г;
борошно — 85 р.
Приготування
Кукурудзяні пластівці кладемо в пакет і б'ємо по ним молоточком, щоб вони перетворилися в крихту. Можна прискорити процес і подрібнити в кухонному комбайні, але тоді вийде крихта аж надто дрібною. Хоча, все залежить від особистого смаку кожного.
Беремо 3 піалки. В одній розміщуємо борошно, у другу розбиваємо яйця і злегка збиваємо виделкою їх, у третю кладемо подрібнені пластівці, тертий сир і сіль і перемішуємо.
Куряче філе промиваємо, ділимо на шматочки і занурюємо, дотримуючись черговості: у борошно, яйця, кукурудзяно-сирну суміш. Обсмажуємо на арахісовій олії. Домашні нагетси можна подавати з соусом або з гарніром.
Інгредієнти:
куряче філе — 420-450 м;
приправа для курки;
яйця — 2 шт.;
сіль йодована;
сухарі — 80 г;
олія соняшникова;
паприка солодка;
молоко — 120 мл;
борошно — 60 р.
Приготування
Робимо маринад. Для цього додаємо в молоко сіль, паприку, приправу для курки, пару ложок рослинного масла і перемішуємо.
Куряче філе промиваємо, нарізаємо на шматочки і кладемо в маринад. Кухонними щипцями дістаємо кожен шматочок і відправляємо його спочатку в борошно, потім злегка збиті яйця і наостанок в сухарі. Смажимо і викладаємо на паперову серветку. Подаємо з картоплею або рисом.
Куряче філе в беконі в паніровці
Інгредієнти:
Приготування
Кожне куряче філе розрізаємо уздовж, відбиваємо і присаливаем. Рубаємо петрушку і перемішуємо з базиліком, сіллю. Посипаємо цією сумішшю шматочки філе. Хліб перемелюємо в кухонному комбайні з волоськими горіхами. Бекон ріжемо на тоненькі смужки.
Кладемо на дошку спочатку смужки бекону, а потім філе. Загортаємо, занурюємо в яйця і слідом за ними в хлібно-горіхову суміш. Викладаємо в промазану маслом форму і запікаємо. На приготування в духовці піде 25 хвилин. Готове філе відмінно поєднується з овочевим салатом і пюре.
Куряче філе в паніровці з сиром — рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Кукурудзяні пластівці кладемо в пакет і б'ємо по ним молоточком, щоб вони перетворилися в крихту. Можна прискорити процес і подрібнити в кухонному комбайні, але тоді вийде крихта аж надто дрібною. Хоча, все залежить від особистого смаку кожного.
Беремо 3 піалки. В одній розміщуємо борошно, у другу розбиваємо яйця і злегка збиваємо виделкою їх, у третю кладемо подрібнені пластівці, тертий сир і сіль і перемішуємо.
Куряче філе промиваємо, ділимо на шматочки і занурюємо, дотримуючись черговості: у борошно, яйця, кукурудзяно-сирну суміш. Обсмажуємо на арахісовій олії. Домашні нагетси можна подавати з соусом або з гарніром.
Куряче філе в хрусткій паніровці на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Робимо маринад. Для цього додаємо в молоко сіль, паприку, приправу для курки, пару ложок рослинного масла і перемішуємо.
Куряче філе промиваємо, нарізаємо на шматочки і кладемо в маринад. Кухонними щипцями дістаємо кожен шматочок і відправляємо його спочатку в борошно, потім злегка збиті яйця і наостанок в сухарі. Смажимо і викладаємо на паперову серветку. Подаємо з картоплею або рисом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курячий шніцель
Особливістю шніцеля є ніжне м'ясо і неймовірно ніжна паніровка. Приготувати це блюдо просто і досить не дорого, так як складу страви мінімальний.
Курка в паніровці
Куряче м'ясо - універсальний продукт, рецептів приготування якого неймовірна кількість. Пропонуємо не витрачати дорогоцінний час на кулінарні шедеври
Нагетси з курячого філе
Нагетси - це маленькі шматочки курячого філе, які обсмажують у великій кількості пряної панірування. Готове блюдо виходить дуже хрустким, ароматним і
Куряче філе в панірувальних сухарях
Про смакоту і корисності курячого м'яса відомо давно. І сьогодні ми хочемо поговорити нехай і не зовсім корисне, але в теж час дивовижному за смаком
Курячі нагетси
Нагетси - це шматочки курячого філе, обвалені в паніровці і обсмажені на сковороді в духовці або мультиварці. Це блюдо можна зустріти в кафе і
Куряче філе в мікрохвильовці
Куряче філе - це найкорисніша частина курки. Приготувати його можна безліччю різних способів: за допомогою духовки, аэрогриля, мультиварки, пароварки