Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Куряче філе в паніровці

Куряче філе в паніровці

16-12-2015, 20:12
627
Куряче філе в паніровці
Хрустка скоринка в поєднанні з найніжнішим курячим м'ясом сподобається всім любителям смачно поїсти. Почитайте ж, як приготувати куряче філе в паніровці, і побалуйте своїх рідних. Ви напевно отримаєте масу компліментів і визнання у вас кулінарного таланту.

Куряче філе в беконі в паніровці


Інгредієнти:

  • базилік сухий;

  • бекон — 230 г;

  • куряче філе — 370-400 г;

  • масло вершкове — 25-30 г;

  • петрушка;

  • яйця — 2 шт.;

  • сіль;

  • хліб — 3 шматочки;

  • волоські горіхи нечищене — 45 р.


  • Приготування
    Кожне куряче філе розрізаємо уздовж, відбиваємо і присаливаем. Рубаємо петрушку і перемішуємо з базиліком, сіллю. Посипаємо цією сумішшю шматочки філе. Хліб перемелюємо в кухонному комбайні з волоськими горіхами. Бекон ріжемо на тоненькі смужки.
    Кладемо на дошку спочатку смужки бекону, а потім філе. Загортаємо, занурюємо в яйця і слідом за ними в хлібно-горіхову суміш. Викладаємо в промазану маслом форму і запікаємо. На приготування в духовці піде 25 хвилин. Готове філе відмінно поєднується з овочевим салатом і пюре.

    Куряче філе в паніровці з сиром — рецепт


    Інгредієнти:

  • куряче філе — 280 м;

  • кукурудзяні пластівці — 80 г;

  • сіль;

  • яйця курячі — 2 шт.;

  • олія арахісова — 70 мл;

  • сир — 60 г;

  • борошно — 85 р.


  • Приготування
    Кукурудзяні пластівці кладемо в пакет і б'ємо по ним молоточком, щоб вони перетворилися в крихту. Можна прискорити процес і подрібнити в кухонному комбайні, але тоді вийде крихта аж надто дрібною. Хоча, все залежить від особистого смаку кожного.
    Беремо 3 піалки. В одній розміщуємо борошно, у другу розбиваємо яйця і злегка збиваємо виделкою їх, у третю кладемо подрібнені пластівці, тертий сир і сіль і перемішуємо.
    Куряче філе промиваємо, ділимо на шматочки і занурюємо, дотримуючись черговості: у борошно, яйця, кукурудзяно-сирну суміш. Обсмажуємо на арахісовій олії. Домашні нагетси можна подавати з соусом або з гарніром.

    Куряче філе в хрусткій паніровці на сковороді


    Інгредієнти:

  • куряче філе — 420-450 м;

  • приправа для курки;

  • яйця — 2 шт.;

  • сіль йодована;

  • сухарі — 80 г;

  • олія соняшникова;

  • паприка солодка;
  • Куряче філе в паніровці

  • молоко — 120 мл;

  • борошно — 60 р.


  • Приготування
    Робимо маринад. Для цього додаємо в молоко сіль, паприку, приправу для курки, пару ложок рослинного масла і перемішуємо.
    Куряче філе промиваємо, нарізаємо на шматочки і кладемо в маринад. Кухонними щипцями дістаємо кожен шматочок і відправляємо його спочатку в борошно, потім злегка збиті яйця і наостанок в сухарі. Смажимо і викладаємо на паперову серветку. Подаємо з картоплею або рисом.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Курячий шніцель
    Курячий шніцель
    Особливістю шніцеля є ніжне м'ясо і неймовірно ніжна паніровка. Приготувати це блюдо просто і досить не дорого, так як складу страви мінімальний.
    Курка в паніровці
    Курка в паніровці
    Куряче м'ясо - універсальний продукт, рецептів приготування якого неймовірна кількість. Пропонуємо не витрачати дорогоцінний час на кулінарні шедеври
    Нагетси з курячого філе
    Нагетси з курячого філе
    Нагетси - це маленькі шматочки курячого філе, які обсмажують у великій кількості пряної панірування. Готове блюдо виходить дуже хрустким, ароматним і
    Куряче філе в панірувальних сухарях
    Куряче філе в панірувальних сухарях
    Про смакоту і корисності курячого м'яса відомо давно. І сьогодні ми хочемо поговорити нехай і не зовсім корисне, але в теж час дивовижному за смаком
    Курячі нагетси
    Курячі нагетси
    Нагетси - це шматочки курячого філе, обвалені в паніровці і обсмажені на сковороді в духовці або мультиварці. Це блюдо можна зустріти в кафе і
    Куряче філе в мікрохвильовці
    Куряче філе в мікрохвильовці
    Куряче філе - це найкорисніша частина курки. Приготувати його можна безліччю різних способів: за допомогою духовки, аэрогриля, мультиварки, пароварки