Хрустка скоринка в поєднанні з найніжнішим курячим м'ясом сподобається всім любителям смачно поїсти. Почитайте ж, як приготувати куряче філе в паніровці, і побалуйте своїх рідних. Ви напевно отримаєте масу компліментів і визнання у вас кулінарного таланту.
Куряче філе в беконі в паніровці
Інгредієнти: базилік сухий; бекон — 230 г; куряче філе — 370-400 г; масло вершкове — 25-30 г; петрушка; яйця — 2 шт.; сіль; хліб — 3 шматочки; волоські горіхи нечищене — 45 р. Приготування Кожне куряче філе розрізаємо уздовж, відбиваємо і присаливаем. Рубаємо петрушку і перемішуємо з базиліком, сіллю. Посипаємо цією сумішшю шматочки філе. Хліб перемелюємо в кухонному комбайні з волоськими горіхами. Бекон ріжемо на тоненькі смужки.
Кладемо на дошку спочатку смужки бекону, а потім філе. Загортаємо, занурюємо в яйця і слідом за ними в хлібно-горіхову суміш. Викладаємо в промазану маслом форму і запікаємо. На приготування в духовці піде 25 хвилин. Готове філе відмінно поєднується з овочевим салатом і пюре.
Куряче філе в паніровці з сиром — рецепт
Інгредієнти: куряче філе — 280 м; кукурудзяні пластівці — 80 г; сіль; яйця курячі — 2 шт.; олія арахісова — 70 мл; сир — 60 г; борошно — 85 р. Приготування Кукурудзяні пластівці кладемо в пакет і б'ємо по ним молоточком, щоб вони перетворилися в крихту. Можна прискорити процес і подрібнити в кухонному комбайні, але тоді вийде крихта аж надто дрібною. Хоча, все залежить від особистого смаку кожного.
Беремо 3 піалки. В одній розміщуємо борошно, у другу розбиваємо яйця і злегка збиваємо виделкою їх, у третю кладемо подрібнені пластівці, тертий сир і сіль і перемішуємо.
Куряче філе промиваємо, ділимо на шматочки і занурюємо, дотримуючись черговості: у борошно, яйця, кукурудзяно-сирну суміш. Обсмажуємо на арахісовій олії. Домашні нагетси можна подавати з соусом або з гарніром.
Куряче філе в хрусткій паніровці на сковороді
Інгредієнти: куряче філе — 420-450 м; приправа для курки; яйця — 2 шт.; сіль йодована; сухарі — 80 г; олія соняшникова; паприка солодка; молоко — 120 мл; борошно — 60 р. Приготування Робимо маринад. Для цього додаємо в молоко сіль, паприку, приправу для курки, пару ложок рослинного масла і перемішуємо.
Куряче філе промиваємо, нарізаємо на шматочки і кладемо в маринад. Кухонними щипцями дістаємо кожен шматочок і відправляємо його спочатку в борошно, потім злегка збиті яйця і наостанок в сухарі. Смажимо і викладаємо на паперову серветку. Подаємо з картоплею або рисом.