Нагетси з курячого філе
Нагетси являють собою шматочки курячого філе, обсмажене в паніровці до хрусткої скоринки. Їх можна приготувати як з цілісного шматка м'яса, так і з фаршу з додаванням інших компонентів. Як панірування можуть виступати традиційні панірувальні сухарі, або більш оригінальні суміші з подрібнених чіпсів, вівсяних або кукурудзяних пластівців або кунжутного насіння.
До наггетсам можна подати будь-який соус на ваш смак і перевагу.
Інгредієнти:
філе курячої грудки – 550 г;
яйця курячі – 2 шт.;
борошно пшеничне – 95 г;
сухарі панірувальні – 95 г;
рослинна рафінована олія;
сіль – за смаком;
мелена суміш перців – за смаком.
Приготування
Філе курячої грудки промиваємо холодною водою, обсушуємо паперовим рушником або серветками і розрізаємо на шматочки розміром до трьох сантиметрів. Кожен з них заправляємо сумішшю мелених перців і сіллю.
У сковороду наливаємо олію і прогріваємо її гарненько на вогні. Яйця збиваємо з додаванням солі до однорідності.
Тепер кожен курячий шматочок паніруємо спочатку в борошні, тут же занурюємо в яєчну масу, потім добряче в сухарях і визначаємо в прогріте масло. Підрум'янюємо нагетси з обох боків на середньому вогні і виймаємо на серветки або паперовий рушничок для позбавлення від надлишків олії.
Для отримання додаткових смакових якостей можна попередньо замаринувати філе куряче в соєвому соусі , часниковому або будь-якому іншому маринаді або приправити шматочки м'яса додатковими спеціями перед паніровкою.
Інгредієнти:
філе курячої грудки – 550 г;
пікантний сир твердий – 175 г;
яйця курячі – 2 шт.;
панірувальні сухарі – 95 г;
кунжутне насіння – 110 г;
каррі – за смаком;
мелена суміш перців – за смаком;
сіль – за смаком.
Приготування
Філе курячої грудки промиваємо, обсушуємо хорошенечко і нарізаємо скибочками розміром приблизно три-чотири сантиметри. Приправляємо їх сіллю, меленої сумішшю перців і каррі. Сир нарізаємо шматочками, меншими, ніж курячі нагетси приблизно вдвічі. У кожному курячому скибочці робимо розріз у вигляді кишеньки і вкладаємо в нього сир.
Тепер вмочаємо курячі шматочки у збитих з додаванням солі яйцях, і паніруємо в суміші сухарів і кунжутного насіння.
Розміщуємо нагетси на деко, попередньо застеливши його пергаментним папером, і визначаємо в розігрітий до 195 градусів духовку на сім-десять хвилин.
До наггетсам можна подати будь-який соус на ваш смак і перевагу.
Рецепт нагетсів з курячого філе
Інгредієнти:
Приготування
Філе курячої грудки промиваємо холодною водою, обсушуємо паперовим рушником або серветками і розрізаємо на шматочки розміром до трьох сантиметрів. Кожен з них заправляємо сумішшю мелених перців і сіллю.
У сковороду наливаємо олію і прогріваємо її гарненько на вогні. Яйця збиваємо з додаванням солі до однорідності.
Тепер кожен курячий шматочок паніруємо спочатку в борошні, тут же занурюємо в яєчну масу, потім добряче в сухарях і визначаємо в прогріте масло. Підрум'янюємо нагетси з обох боків на середньому вогні і виймаємо на серветки або паперовий рушничок для позбавлення від надлишків олії.
Для отримання додаткових смакових якостей можна попередньо замаринувати філе куряче в соєвому соусі , часниковому або будь-якому іншому маринаді або приправити шматочки м'яса додатковими спеціями перед паніровкою.
Нагетси з курячого філе з сиром в паніровці в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Філе курячої грудки промиваємо, обсушуємо хорошенечко і нарізаємо скибочками розміром приблизно три-чотири сантиметри. Приправляємо їх сіллю, меленої сумішшю перців і каррі. Сир нарізаємо шматочками, меншими, ніж курячі нагетси приблизно вдвічі. У кожному курячому скибочці робимо розріз у вигляді кишеньки і вкладаємо в нього сир.
Тепер вмочаємо курячі шматочки у збитих з додаванням солі яйцях, і паніруємо в суміші сухарів і кунжутного насіння.
Розміщуємо нагетси на деко, попередньо застеливши його пергаментним папером, і визначаємо в розігрітий до 195 градусів духовку на сім-десять хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Куряча грудка в клярі на сковороді
Всі кулінари знають, що куряча грудка - це досить сухе м'ясо. Однак існує багато рецептів, щоб переконатися в зворотному. Розповімо кілька секретів
Курка в клярі
Завдяки кляру, будь-яке м'ясо виходить м'яким і соковитим. А курочка в хрусткій оболонці сподобається всім своїм ненав'язливим смаком і дуже ніжною
Курячі відбивні з помідорами і сиром
Сьогодні пропонуємо вам рецепт приготування курячих відбивних з помідорами і сиром в духовці. Божественний смак ніжного курячого м'яса з вершковими
Як приготувати нагетси?
Нагетси - дуже смачне блюдо, відоме завдяки ресторанах швидкого харчування. Якщо ви не хочете купувати своїй дитині ці "золоті самородки", то їх
Рулет із курячого філе
М'ясні рулети чудово виглядають на святковому столі. Варіантів їх приготування з різними начинками досить багато. І зараз ми розповімо, як зробити
Курячі нагетси
Нагетси - це шматочки курячого філе, обвалені в паніровці і обсмажені на сковороді в духовці або мультиварці. Це блюдо можна зустріти в кафе і