» » Нагетси з курячого філе

Нагетси з курячого філе

Нагетси з курячого філе
Нагетси являють собою шматочки курячого філе, обсмажене в паніровці до хрусткої скоринки. Їх можна приготувати як з цілісного шматка м'яса, так і з фаршу з додаванням інших компонентів. Як панірування можуть виступати традиційні панірувальні сухарі, або більш оригінальні суміші з подрібнених чіпсів, вівсяних або кукурудзяних пластівців або кунжутного насіння.
До наггетсам можна подати будь-який соус на ваш смак і перевагу.

Рецепт нагетсів з курячого філе


Інгредієнти:

  • філе курячої грудки – 550 г;

  • яйця курячі – 2 шт.;

  • борошно пшеничне – 95 г;

  • сухарі панірувальні – 95 г;

  • рослинна рафінована олія;

  • сіль – за смаком;

  • мелена суміш перців – за смаком.


  • Приготування
    Філе курячої грудки промиваємо холодною водою, обсушуємо паперовим рушником або серветками і розрізаємо на шматочки розміром до трьох сантиметрів. Кожен з них заправляємо сумішшю мелених перців і сіллю.
    У сковороду наливаємо олію і прогріваємо її гарненько на вогні. Яйця збиваємо з додаванням солі до однорідності.
    Тепер кожен курячий шматочок паніруємо спочатку в борошні, тут же занурюємо в яєчну масу, потім добряче в сухарях і визначаємо в прогріте масло. Підрум'янюємо нагетси з обох боків на середньому вогні і виймаємо на серветки або паперовий рушничок для позбавлення від надлишків олії.
    Для отримання додаткових смакових якостей можна попередньо замаринувати філе куряче в соєвому соусі , часниковому або будь-якому іншому маринаді або приправити шматочки м'яса додатковими спеціями перед паніровкою.

    Нагетси з курячого філе з сиром в паніровці в духовці


    Інгредієнти:

  • філе курячої грудки – 550 г;

  • пікантний сир твердий – 175 г;

  • яйця курячі – 2 шт.;

  • панірувальні сухарі – 95 г;

  • кунжутне насіння – 110 г;

  • каррі – за смаком;

  • мелена суміш перців – за смаком;

  • сіль – за смаком.
  • Нагетси з курячого філе


    Приготування
    Філе курячої грудки промиваємо, обсушуємо хорошенечко і нарізаємо скибочками розміром приблизно три-чотири сантиметри. Приправляємо їх сіллю, меленої сумішшю перців і каррі. Сир нарізаємо шматочками, меншими, ніж курячі нагетси приблизно вдвічі. У кожному курячому скибочці робимо розріз у вигляді кишеньки і вкладаємо в нього сир.
    Тепер вмочаємо курячі шматочки у збитих з додаванням солі яйцях, і паніруємо в суміші сухарів і кунжутного насіння.
    Розміщуємо нагетси на деко, попередньо застеливши його пергаментним папером, і визначаємо в розігрітий до 195 градусів духовку на сім-десять хвилин.
    Додав: admin | 15-09-2015, 18:32
    Переглядів: 421