Курка в сметанному соусі на сковороді

Сьогодні ми розглянемо варіанти приготування курки в сметанному соусі на сковороді. Ніжна куряча м'якоть, просочуючись вершковим смаком і спеціями, стає дивним напоєм, здатним порадувати будь-якого гурмана.
Філе курки в сметанно-часниковому соусі на сковороді - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування курки в сметанному соусі промиваємо її філе холодною водою, промаківающімі від вологи серветкою або паперовим рушником і розрізаємо на порційні шматочки. Також чистимо, шаткуємо півкільцями і підрум'янюємо на рослинному маслі ріпчасту цибулю і закладаємо до нього підготовлене куряче філе. Даємо спочатку підрум'янитися йому з цибулею на сильному вогні, а потім підсолюємо трохи, перчимо, прикриваємо сковороду кришкою, зменшуємо інтенсивність вогню до мінімальної і протушиваем протягом п'ятнадцяти-двадцяти хвилин в залежності від розміру курячих шматочків.
Сметану змішуємо з очищеним і дрібненько нарубаним часником, додаємо за смаком сіль, мелений чорний перець, сухі пряні трави на свій смак і заливаємо нашу курку з цибулею отриманим сметанним соусом. Даємо страви потомитися протягом п'яти хвилин, просочитися соусом і можемо подавати з улюбленим гарніром.
Смак этогот страви дуже легко урізноманітнити додаванням грибів, овочів, які чудово доповнять ніжну структуру курячого м'яса.
Курка в сметанно-гірчичному соусі на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Вимиті і обсушені курячі гомілки або стегна підрум'янюємо в олії на розпеченій великій сковороді з товстим дном з двох сторін, приправляємо сіллю і перцем. Поки курка смажиться, чистимо, шаткуємо кубиками ріпчасту цибулю і закладаємо в сковороду, намагаючись заповнити їм просвіти між м'ясом. Даємо курки з цибулею підрум'янитися протягом п'яти хвилин і вливаємо біле сухе вино. Зменшуємо вогонь до мінімуму і витримуємо блюдо в такому режимі до випаровування рідини приблизно вдвічі. Для цього знадобиться близько десяти хвилин.

Під сметанно-гірчичним соусом на сковороді можна приготувати будь-яку частину тушки курки. Дуже гідно і соковито за таким рецептом виходить куряча грудка, тільки для її гасіння буде достатньо п'ятнадцяти хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Курка у вершковому соусі в духовці
Соковита, ніжна і одночасно пікантна м'якоть курячого м'яса в поєднанні з рум'яною вершковою скоринкою створюють неповторний смаковий дует, який

Курка в вершково-часниковому соусі
Доповнення будь-якого м'ясного страви всілякими соусами здатне кардинально перетворити блюдо. Таким чином можна вчинити з курячим філе, як ми і

Курка в сметанному соусі в мультиварці
Приготувати курку - справа не хитра, особливо якщо скористатися запропонованими далі рецептами. Представляємо три неймовірних варіанти чудової страви

Курка у вершковому соусі на сковороді - рецепт
Курятина – це дуже універсальне м'ясо, яке поєднується з різними інгредієнтами: з гострими і пряними або з солодкими. А, щоб ваша страва вийшла

Тушковані курячі ніжки
Страви з курячого м'яса користуються особливою популярністю в багатьох будинках. З нього можна зробити вишукане святкове страву або простий домашній

Курка в сметанному соусі
Філе курки в сметанному соусі завжди виходить таким ніжно-вершковим, з пікантною кислинкою. А якщо ще додати часникову або гірчичну нотки, то