Бефстроганов з грибами
Якщо ви не знали, що можна приготувати бефстроганов з грибами, то рецепти з цієї статті точно для вас. Саме вони надають страві неймовірний аромат і ніжний вишуканий смак.
Інгредієнти:
м'якоть яловичини – 900 г;
цибулина – 1 шт.;
свіжі гриби – 250 г;
часник – 1 зубчик;
масло рослинне – 50 мл;
біле вино – 2 ст. ложки;
мука – 4 ст. ложки;
бульйон м'ясний – 4 ст.;
вершки – 50 мл;
сметана – 2 ст. ложки;
спеції.
Приготування
М'якоть яловичини обробляємо, нарізаємо тонкими смужками і обсмажуємо на сковороді в рослинному маслі. Потім перекладаємо м'ясо в тарілку, а на останньому соку пасеруємо подрібнений кубиками цибулю і гриби, нарізані скибочками. Через 5 хвилин додаємо часник, пропущений через прес, і всипаємо борошно. Акуратно вливаємо біле вино, вершки, кладемо сметану і приправляємо спеціями за смаком. Додаємо в отриманий соус підготовлене раніше м'ясо і тушкуємо бефстроганов з грибами та вершками 20 хвилин при слабкому кипінні.
Інгредієнти:
свіжі печериці – 800 г;
яловичина – 500 г;
сметана – 200 мл;
цибулина – 2 шт.;
масло вершкове – 4 ст. ложки;
гірчиця – 2 ст. ложки;
спеції;
борошно.
Приготування
Печериці промиваємо та нарізаємо невеликими кубиками. Цибулини очистити, рубаємо півкільцями і пасеруємо на розігрітому вершковому маслі. Потім додаємо гриби, перемішуємо і обсмажуємо до виділення соку, який відливаємо в окрему ємність. Грибний відвар з'єднуємо з гірчицею, сметаною і ретельно розмішуємо до однорідного стану, підсолюємо за смаком. Тепер виливаємо соус в сковороду і тушкуємо овочі ще кілька хвилин. М'ясо промиваємо, обробляємо, нарізаємо невеликими смужками і злегка відбиваємо кожен шматочок. В окремій сковороді розтоплюємо шматочок вершкового масла і викладаємо м'ясо, попередньо обвалявши його в борошні. Обсмажуємо його 5 хвилин, помішуючи, а потім перекладаємо в сковороду з соусом і перемішуємо. Доводимо все до закипання, зменшуємо вогонь, приправляємо бефстроганов спеціями за смаком і тушкуємо ще 10 хвилин, накривши кришкою.
Інгредієнти:
свинина – 700 г;
жирні вершки – 400 мл;
цибулина – 1 шт.;
гриби сушені – 150 г;
часник – 1 зубчик;
спеції;
масло рослинне – 1 ст. ложка.
Приготування
Цибулину і часник очищаємо, дрібненько ріжемо і викладаємо в ємність мультиварки, промазану соняшниковою маслом. Закриваємо кришку приладу і обсмажуємо вміст 5 хвилин, вибравши програму «Смаження». Тим часом промиваємо м'ясо і шаткуємо його тонкими брусочками.
Після звукового сигналу, вливаємо в чашу трохи води, кидаємо сухі гриби і пасеруємо кілька хвилин на тому ж режимі. Далі перекладаємо овочі на тарілку, а в чаші обсмажуємо м'ясо. Через 40 хвилин додаємо овочеву обжарку, приправляємо спеціями, вливаємо вершки і запускаємо програму «Гасіння» приблизно на 2 години. В якості гарніру до бефстроганову зі свинини з грибами подаємо картопляне пюре, гречку або рис.
Бефстроганов з яловичини з грибами
Інгредієнти:
Приготування
М'якоть яловичини обробляємо, нарізаємо тонкими смужками і обсмажуємо на сковороді в рослинному маслі. Потім перекладаємо м'ясо в тарілку, а на останньому соку пасеруємо подрібнений кубиками цибулю і гриби, нарізані скибочками. Через 5 хвилин додаємо часник, пропущений через прес, і всипаємо борошно. Акуратно вливаємо біле вино, вершки, кладемо сметану і приправляємо спеціями за смаком. Додаємо в отриманий соус підготовлене раніше м'ясо і тушкуємо бефстроганов з грибами та вершками 20 хвилин при слабкому кипінні.
Рецепт бефстроганова з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Печериці промиваємо та нарізаємо невеликими кубиками. Цибулини очистити, рубаємо півкільцями і пасеруємо на розігрітому вершковому маслі. Потім додаємо гриби, перемішуємо і обсмажуємо до виділення соку, який відливаємо в окрему ємність. Грибний відвар з'єднуємо з гірчицею, сметаною і ретельно розмішуємо до однорідного стану, підсолюємо за смаком. Тепер виливаємо соус в сковороду і тушкуємо овочі ще кілька хвилин. М'ясо промиваємо, обробляємо, нарізаємо невеликими смужками і злегка відбиваємо кожен шматочок. В окремій сковороді розтоплюємо шматочок вершкового масла і викладаємо м'ясо, попередньо обвалявши його в борошні. Обсмажуємо його 5 хвилин, помішуючи, а потім перекладаємо в сковороду з соусом і перемішуємо. Доводимо все до закипання, зменшуємо вогонь, приправляємо бефстроганов спеціями за смаком і тушкуємо ще 10 хвилин, накривши кришкою.
Бефстроганов з грибами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Цибулину і часник очищаємо, дрібненько ріжемо і викладаємо в ємність мультиварки, промазану соняшниковою маслом. Закриваємо кришку приладу і обсмажуємо вміст 5 хвилин, вибравши програму «Смаження». Тим часом промиваємо м'ясо і шаткуємо його тонкими брусочками.
Після звукового сигналу, вливаємо в чашу трохи води, кидаємо сухі гриби і пасеруємо кілька хвилин на тому ж режимі. Далі перекладаємо овочі на тарілку, а в чаші обсмажуємо м'ясо. Через 40 хвилин додаємо овочеву обжарку, приправляємо спеціями, вливаємо вершки і запускаємо програму «Гасіння» приблизно на 2 години. В якості гарніру до бефстроганову зі свинини з грибами подаємо картопляне пюре, гречку або рис.
Рекомендуємо добрі рецепти
Печеня зі свинини з грибами в мультиварці
Сьогодні, щоб приготувати печеню, не треба проводити на кухні кілька годин і готувати його до важкої жаровні. Пропонуємо кілька досить оригінальних
Бефстроганов з яловичини
Незважаючи на свою назву, бефстроганов споконвічно російська страва. М'ясо, порізане на шматочки, готується в сметанному соусі. Неймовірно ніжно і
Бефстроганов з свинини
Бефстроганов - це популярне блюдо російської кухні, яке широко відоме у всьому світі. Зазвичай його готують з телятини чи яловичини. Але сьогодні ми
Як приготувати бефстроганов?
Про існування такої страви, як бефстроганов знають всі. Але от готують його чомусь небагато, хоча рецепт яловичини по-строгановськи досить простий.
Бефстроганов з печінки
Бефстроганов - популярне блюдо російської кухні. Варіантів його створення безліч: з свинини, яловичини, курки. А сьогодні ми розберемо кілька цікавих
Бефстроганов в мультиварці
Бефстроганов - це смачне російське блюдо, відоме у всьому світі. Готуватися воно, як правило, з яловичини. Але ми розповімо і про те, як зробити цю