Часникові грінки з чорного хліба – рецепт

Як приготувати часникові грінки з чорного хліба?
Ці рецепти грінок хороші тим, що для їх приготування, крім часнику, можна використовувати ціле розмаїття спецій і прянощів. Ми вирішили приготувати пікантні грінки з паприкою і щіпка кайенского перцю.
Інгредієнти:
Приготування
Розділивши чорний хліб на кубики, розтоплене масло змішайте з сушеним часником, паприкою і кайенским перцем. Полийте шматочки хліба ароматним маслом і ретельно перемішайте. Розподіліть кубики хліба на деку і посипте пучкою солі і кунжутом. Залиште при 180 градусах, поки грінки не стануть рум'яними.
Часникові грінки з бородінського хліба
Шматочки ароматного бородінського хліба з присипкою з кмину і зіри, самі по собі стануть ідеальною основою для грінок, але в доповненні часникової заправки виходить ще смачніше.
Інгредієнти:
Приготування
Очистіть часникові зубки і розітріть їх з щедрою пучкою солі в ступі, поки не отримаєте однорідну пасту. Розведіть часникову пасту маслом, а потім збризніть цим маслом нарізаний кубиками бородинський хліб. Запікайте грінки при 175 градусах 10-12 хвилин.
Грінки з чорного хліба з часниковим соусом
Одна з опцій подачі часникових грінок передбачає додавання часнику в соус, а не заправку для самих хлібних шматочків. На виході отримуємо ідеальну закуску до пінному або швидкий снек до перегляду фільмів.
Інгредієнти:
Приготування
Підрум'янивши шматочки часникового хліба в духовці, залиште їх остигати на час приготування соусу. Для соусу збийте вершковий сир з майонезом разом і додайте до отриманої суміші подрібнені часникові зубки зелень цибулі. Змішавши складові до однорідності, подавайте соус-дип в парі з порцією грінок.
Рецепт часникових грінки з чорного хліба
Цей рецепт грінок схожий з рецептом гарячих бутербродів і чудово підходить для подачі з супом. Хіба хтось здатний встояти проти поєднання хрусткого хліба, тягучого сиру і часникових зубков.
Інгредієнти:
Приготування
Викладіть шматочки хліба на деко і залиште в духовці при 180 градусах на 7 хвилин. З'єднайте сир з подрібненою зеленню кропу. Розріжте часникові зубки і натріть ними ще гарячі грінки. Викладіть сир на одну з грінок, накрийте другою і поверніть все в духовку ще

Часникові грінки з чорного хліба до пива
Інгредієнти:
Приготування
Хліб розділіть на кубики. Приготуйте суміш з рослинної олії, сушеного часнику і трав. Змішайте кубики хліба з часниковим маслом, розкласти на деку і посипте сіллю з тертим пармезаном. Надсилайте грінки в духовку запікатися при 180 градусах 12-15 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Грінки з білого хліба
Вся принадність домашніх грінок в тому, що це неабияке блюдо дозволяє успішно розправитися з залишками вчорашнього хліба. І робити їх можна будь-яким

Грінки з чорного хліба з часником
Будь-які грінки - це прекрасне доповнення до багатьох страв. Але ті хрусткі скибочки, які зроблені з чорного хліба і приправлені часником займають

Як зробити грінки?
Грінки - це дуже універсальне блюдо і дуже бюджетне. З них виходить прекрасна основа для бутербродів, самостійна закуска до чаю або до перших страв.

Часникові грінки
Навряд чи знайдуться люди, які не люблять грінки, а тому розглянемо кілька рецептів приготування цієї закуски. Найпоширенішими є грінки з часником, а

Грінки з сиром
Грінки з сиром - це прекрасний сніданок на швидку руку. Часто, деякі господині подають цю страву навіть до святкового столу, так що про легкість і

Грінки в духовці
Грінки - річ універсальна, адже годяться вони для доповнення супів, або салатів, так і в якості основи для бутерброда, або закуски до пива. Як