Грінки з білого хліба

Солодкі грінки з білого хліба
Не поспішайте позбавлятися від черствеющей солодкої булочки, адже її можна запекти вдруге, доповнивши цукром і різноманітними спеціями, а потім використовувати для того, щоб текстурно урізноманітнити улюблені ласощі, наприклад, солодкі запіканки, ловлення в духовці фрукти або навіть ранкову вівсянку.
Інгредієнти:
Приготування
Розтопіть вершкове масло і з'єднайте його з використовуваними меленими прянощами. Якщо в якості основи ви використовуєте несолодкий хліб, то доповнити розтоплене масло також можна невеликою кількістю цукрового піску або меду. Наріжте черствеющий хліб кубиками зі стороною 15-2 см, викладіть шматочки на деко, полийте ароматним маслом і перемішайте. Поставте деко в розігріту до 175 градусів духовку на 8-12 хвилин або до тих пір, поки не стануть рум'яними і хрусткими.
Грінки з білого хліба в духовці
За аналогією з солодкими грінками можна готувати і грінки солоні, змішані з улюбленими сушеними травами і спеціями. У готовому вигляді їх можна подавати самостійно або з соусами до келиху, або використовувати як добавку до салатів і перших страв.
Інгредієнти:
Приготування
Поки температура в духовій шафі доходить до позначки в 165 градусів, наріжте хліб кубиками і розкласти на деку одним шаром. З'єднайте рослинне масло з сушеними травами, цибулею, часником і щедрою пучкою солі. Вилийте ароматне масло поверх грінок і ретельно перемішайте їх, щоб рівномірно розподілити серед шматочків хліба. Поставте деко в духовку на 12-15 хвилин, перемішайте в середині приготування.
Грінки з білого хліба з часником – рецепт
Сир ніде не буває гаком, гаком він не виявився і в рецепті грінок, де він, на пару з часником, створює ароматичну композицію, здатну вигідно доповнити будь-який з ваших страв.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як зробити грінки з білого хліба, наріжте буханець кубиками і розкласти шматочки на деко. В ступі в пасту розітріть часникові зубки з пучкою солі і травами. Отриману суміш розведіть оливковим маслом і вилийте поверх хлібних шматочків. З'єднайте всі з будь-яким тертим твердим сиром, має виражений смак і помістіть деко в розігрітій до 160 градусів духовці на 12 хвилин.
Грінки з білого хліба з яйцем
Хочете перетворити шматочок вчорашнього хліба в повноцінний сніданок? Тоді з'єднайте його з яйцем і улюбленими спеціями, а потім обсмажте на вершковому маслі і насолоджуйтеся ситної бюджетної трапезою.
Інгредієнти:

Приготування
Наріжте хліб товстими скибочками. Яйця збийте з вершками, цукровим піском, мускатом і ваніліном. Занурте хлібні скибочки в суміш і дайте їм гарненько просочитися. Залиште надлишки яйця стекти, а потім обсмажте на вершковому маслі грінки до зарум'янювання.
Рекомендуємо добрі рецепти

Грінки з чорного хліба з часником
Будь-які грінки - це прекрасне доповнення до багатьох страв. Але ті хрусткі скибочки, які зроблені з чорного хліба і приправлені часником займають

Як зробити грінки?
Грінки - це дуже універсальне блюдо і дуже бюджетне. З них виходить прекрасна основа для бутербродів, самостійна закуска до чаю або до перших страв.

Часникові грінки
Навряд чи знайдуться люди, які не люблять грінки, а тому розглянемо кілька рецептів приготування цієї закуски. Найпоширенішими є грінки з часником, а

Грінки з сиром
Грінки з сиром - це прекрасний сніданок на швидку руку. Часто, деякі господині подають цю страву навіть до святкового столу, так що про легкість і

Грінки в духовці
Грінки - річ універсальна, адже годяться вони для доповнення супів, або салатів, так і в якості основи для бутерброда, або закуски до пива. Як

Грінки в мікрохвильовці
Солодкі грінки в мікрохвильовці - швидкий і смачний сніданок, який із задоволенням з'їдять і дорослі, і діти. Тому ми вирішили розповісти вам про