Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Смажений сир в паніровці

Смажений сир в паніровці

21-11-2015, 21:35
1 392
Смажений сир в паніровці
Бажаєте поласувати оригінальною і незвичайною закускою? Тоді вам напевно сподобається смажений сир в паніровці, а як його приготувати читайте нижче в наших рецептах.

Рецепт смаженого адигейського сиру в паніровці


Інгредієнти:

  • сир адигейський – 350 г;

  • яйця – 1-2 шт.;

  • пшенична борошно – 30 р;

  • сухарі панірувальні – 90 г;

  • паприка солодка, мелена – 5 г;

  • сухі прованські трави – 5 г;

  • кунжутне насіння – 25 г;

  • свіжа зелень на свій вибір (за бажанням) – за смаком;

  • чорний мелений перець – за смаком;

  • сіль – за смаком;

  • рослинне масло.


  • Приготування
    Адигейський сир розрізаємо на скибочки товщиною приблизно п'ять міліметрів, кожен раз зволожуючи ніж. Яйце збиваємо за допомогою віночка або вилки до однорідності, додаємо дрібку солі, за бажанням дрібно нарізану свіжу зелень і перемішуємо. В окремій мисочці змішуємо панірувальні сухарі, борошно, кунжутне насіння, додаємо прованські трави, мелену солодку паприку і чорний перець.
    Кожен сирний шматочок вмочуємо спочатку в яєчну масу, а потім паніруємо грунтовно зі всіх сторін в приготовленої пряної сухої суміші. Тут же розміщуємо сир в паніровці на заздалегідь прогрітій сковороді і даємо підрум'янитися з двох сторін до красивої золотистої скоринки.
    Аналогічним чином можна також приготувати в паніровці смажений сир сулугуні.

    Як приготувати смажену плавлений сир в паніровці?


    Інгредієнти:

  • сир ковбасний – 350 г;

  • яйця – 1-2 шт.;

  • пшеничне борошно – 75 г;

  • сухарі панірувальні – 110 г;

  • мак – 40-50 г;

  • сіль – за смаком;

  • рослинне масло.


  • Приготування
    Сир добре охолоджуємо в холодильнику і ріжемо на кружечки товщиною приблизно сім міліметрів. Потім в миску насипаємо панірувальні сухарі, мак і перемішуємо. В іншій мисочці збиваємо до однорідності яйця з сіллю, а в третю насипаємо борошно пшеничне.
    Кожне кружальце сиру мачає в борошні, потім занурюємо в яєчну масу і паніруємо гарненько в сухарях з маком. Тут же визначаємо запаніровані сирні скибочки в прогріте на сковороді рослинне масло і після підрум'янення їх з двох сторін витягуємо на паперовий рушник, щоб позбутися від надлишків жиру.

    Смажений сир в паніровці по-чеськи


    Інгредієнти:

  • сир – 400 г;
  • Смажений сир в паніровці

  • яйця – 2 шт.;

  • сухарі панірувальні – 200 г;

  • рослинне масло.


  • Приготування
    Для приготування смаженого сиру по-чеськи, розрізаємо сир на скибки товщиною від одного до півтора сантиметрів, потім спочатку у збитих до однорідності яйцях і грунтовно паніруємо в сухарях. Розміщуємо сирні шматки в хорошенечко прогрітому на сковороді олії і підрум'янюємо на самому сильному вогні приблизно по тридцять-сорок секунд з кожної сторони.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Нагетси - рецепт
    Нагетси - рецепт
    Нагетси - це неймовірно ніжне куряче або рибне філе в хрусткій пряної паніровці, обсмажене на маслі. Це всіма улюблене блюдо можна зробити
    Як приготувати шніцель зі свинини на сковороді?
    Як приготувати шніцель зі свинини на сковороді?
    Чудове, ситне і апетитне блюдо зі свинини можна приготувати, використовуючи рекомендації, представлені далі. Пропонуємо посмажити чудовий шніцель,
    Нагетси з курячого філе
    Нагетси з курячого філе
    Нагетси - це маленькі шматочки курячого філе, які обсмажують у великій кількості пряної панірування. Готове блюдо виходить дуже хрустким, ароматним і
    Креветки в паніровці
    Креветки в паніровці
    Креветки - це смачний морепродукт. І якщо ви вирішили здивувати своїх близьких або гостей вишуканим десертом, то приготуйте їх в паніровці.
    Смажений адигейський сир
    Смажений адигейський сир
    Ми більше звикли вживати сир у свіжому вигляді. А в Європі смажений сир - поширена страва. І сьогодні ми з вами поговоримо про адигейській смаженому
    Як зробити панірувальні сухарі будинку?
    Як зробити панірувальні сухарі будинку?
    Про панірувальних сухарях знають вже багато. Всі звикли до того, що їх можна придбати в будь-якому магазині. А ось як приготувати панірувальні сухарі