Смажений адигейський сир
Ми більше звикли вживати в їжу сир у свіжому вигляді. А в Європі смажений сир - досить поширена страва. І не дивно, адже виходить дуже смачно. Як приготувати смажений сир, ми вам зараз розповімо.
Смажений сир в клярі
Інгредієнти:
сир адигейський 300 г;
борошно - 2 ст. ложки;
яйця - 2 шт.;
панірувальні сухарі - 150 г;
рослинна олія;
сіль, чорний мелений перець - за смаком.
Приготування
Збиваємо яйця, додаємо перець і сіль, половину борошна і добре перемішуємо. Сир нарізаємо смужками шириною близько 2 см, опускаємо їх у борошні, а потім занурюємо у збите яйце і панірувальні сухарі . Тепер викладаємо сир у добре розігріте рослинне масло й обсмажуємо з обох боків до рум'яної скоринки. Готовий сир викладаємо на паперовий рушник, щоб вбрався зайвий жир. Після чого подаємо до столу в гарячому вигляді.
Рецепт смаженого адигейського сиру з кунжутом
Інгредієнти:
адигейський сир - 400 г;
вершкове масло - 25 г;
сухий базилік - 1 ст. ложка;
мелений коріандр - 05 ч. ложки;
куркума - 05 ч. ложки;
мелений кумін - 05 ч. ложки;
зерна кунжуту - 1 ст. ложка;
червоний перець - на кінчику ножа.
Приготування
Розігріваємо сковороду і розтоплюємо вершкове масло. Адигейський сир нарізаємо кубиками зі стороною близько 1 див. В глибоку мисочку висипаємо всі спеції і перемішуємо їх. Туди ж відправляємо сир і знову перемішуємо. У сковороду з розтопленим вершковим маслом висипаємо сир зі спеціями і смажимо на середньому вогні 2 хвилини, постійно помішуючи. Викладаємо сир на тарілку і посипаємо зернами кунжуту.
Смажений адигейський сир в паніровці
Інгредієнти:
адигейський сир - 300 г;
молоко - 20 мл;
яйця - 1 шт.;
сіль - за смаком;
панірувальні сухарі;
рослинна олія для смаження.
Приготування
Сир нарізаємо пластинами товщиною близько 5 мм Збиваємо яйце, додаємо в нього молоко, солимо за смаком. Потім сир в отриманій суміші, потім в сухарях, потім знову до яєчної суміші і сухарях. На сковороду наливаємо олію, викладаємо сир в паніровці і обсмажуємо з двох сторін. Подаємо до столу разом зі свіжими овочами.
Смажений адигейський сир в норі
Інгредієнти:
адигейський сир - 200 г;
борошно - 2 ст. ложки;
вода - 100 мл;
водорості «норі» - 2 аркуша;
сіль, чорний мелений перець, куркума - 05 ч. ложки;
рослинне масло.
Приготування
Сир нарізаємо довгастими смужками розміром приблизно 6х15 див. Норі нарізаємо смужками шириною 6 см і кожну зі смуг ріжемо навпіл. Готуємо кляр . Для цього змішуємо борошно, сіль, спеції і воду. Беремо шматочок норі, опускаємо на 2-3 секунди в воду. Це потрібно для того, щоб він розм'як, а потім обмотуємо їм кожен шматочок сиру. Потім мачає сир в норі в кляр. Обсмажуємо на сковороді з розігрітим рослинним маслом до появи рум'яної скоринки.
Адигейський сир, смажену у фритюрі
Інгредієнти:
адигейський сир - 250 г;
борошно - 3 ст. ложки;
яйця - 1 шт.;
вода газована - 1 ст. ложка;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
З'єднуємо борошно, спеції, сіль, яйце, газовану воду і гарненько перемішуємо. Сир нарізаємо брусочками бажаної величини. Опускаємо сир в кляр. А потім обсмажуємо у фритюрі до утворення рум'яної скоринки. Готовий сир кладемо на паперову серветку, щоб стік жир.
Смажений адигейський сир з помідорами
Інгредієнти:
адигейський сир - 500 г;
топлене масло - 100 г;
помідори - 3 шт.;
каррі - 1 ст. ложка;
часник - 2 зубчики;
сіль - за смаком.
Приготування
На розігріту сковороду викладаємо масло, додаємо карі і тушкуємо 2-3 хвилини до появи аромату. Скибочками адигейський сир нарізаємо і обсмажуємо з обох сторін.
Нарізаємо помідори - можна часточками, а можна і великими кубиками. Додаємо подрібнений часник, сіль і перець за смаком. Виймаємо скибочки сиру, ріжемо його кубиками і відправляємо назад на сковороду разом з помідорами. Обсмажуємо все разом хвилин 5. Смажений адигейський сир з помідорами готовий, можна подавати до столу!
Смажений сир в клярі
Інгредієнти:
Приготування
Збиваємо яйця, додаємо перець і сіль, половину борошна і добре перемішуємо. Сир нарізаємо смужками шириною близько 2 см, опускаємо їх у борошні, а потім занурюємо у збите яйце і панірувальні сухарі . Тепер викладаємо сир у добре розігріте рослинне масло й обсмажуємо з обох боків до рум'яної скоринки. Готовий сир викладаємо на паперовий рушник, щоб вбрався зайвий жир. Після чого подаємо до столу в гарячому вигляді.
Рецепт смаженого адигейського сиру з кунжутом
Інгредієнти:
Приготування
Розігріваємо сковороду і розтоплюємо вершкове масло. Адигейський сир нарізаємо кубиками зі стороною близько 1 див. В глибоку мисочку висипаємо всі спеції і перемішуємо їх. Туди ж відправляємо сир і знову перемішуємо. У сковороду з розтопленим вершковим маслом висипаємо сир зі спеціями і смажимо на середньому вогні 2 хвилини, постійно помішуючи. Викладаємо сир на тарілку і посипаємо зернами кунжуту.
Смажений адигейський сир в паніровці
Інгредієнти:
Приготування
Сир нарізаємо пластинами товщиною близько 5 мм Збиваємо яйце, додаємо в нього молоко, солимо за смаком. Потім сир в отриманій суміші, потім в сухарях, потім знову до яєчної суміші і сухарях. На сковороду наливаємо олію, викладаємо сир в паніровці і обсмажуємо з двох сторін. Подаємо до столу разом зі свіжими овочами.
Смажений адигейський сир в норі
Інгредієнти:
Приготування
Сир нарізаємо довгастими смужками розміром приблизно 6х15 див. Норі нарізаємо смужками шириною 6 см і кожну зі смуг ріжемо навпіл. Готуємо кляр . Для цього змішуємо борошно, сіль, спеції і воду. Беремо шматочок норі, опускаємо на 2-3 секунди в воду. Це потрібно для того, щоб він розм'як, а потім обмотуємо їм кожен шматочок сиру. Потім мачає сир в норі в кляр. Обсмажуємо на сковороді з розігрітим рослинним маслом до появи рум'яної скоринки.
Адигейський сир, смажену у фритюрі
Інгредієнти:
Приготування
З'єднуємо борошно, спеції, сіль, яйце, газовану воду і гарненько перемішуємо. Сир нарізаємо брусочками бажаної величини. Опускаємо сир в кляр. А потім обсмажуємо у фритюрі до утворення рум'яної скоринки. Готовий сир кладемо на паперову серветку, щоб стік жир.
Смажений адигейський сир з помідорами
Інгредієнти:
Приготування
На розігріту сковороду викладаємо масло, додаємо карі і тушкуємо 2-3 хвилини до появи аромату. Скибочками адигейський сир нарізаємо і обсмажуємо з обох сторін.
Нарізаємо помідори - можна часточками, а можна і великими кубиками. Додаємо подрібнений часник, сіль і перець за смаком. Виймаємо скибочки сиру, ріжемо його кубиками і відправляємо назад на сковороду разом з помідорами. Обсмажуємо все разом хвилин 5. Смажений адигейський сир з помідорами готовий, можна подавати до столу!
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з адигейський сиром
Салати - це ті страви, які можна їсти постійно, причому не особливо побоюючись за свою фігуру. Чому? Тому що навіть салати бувають не калорійними. До
Страви з адигейського сиру
Страви з адигейського сиру поширені досить сильно. Цей Продукт доступний багатьом сім'ям, а тому господині намагаються використовувати його по
Вареники з адигейський сиром - рецепт
Вареники - популярне блюдо російської та української кухонь. Їх готують з різними начинками: картоплею, сиром, полуницею, малиною і т. д. І сьогодні
Рецепти з адигейський сиром
Адигейський сир - корисний і смачний молочний продукт, який чудово поєднується з багатьма інгредієнтами. І сьогодні ми детально розглянемо кілька
Пиріг з адигейський сиром
Якщо ви сирна душа, то пропонуємо вам приготувати смачний пиріг з адигейський сиром. Ця страва дуже популярно на Кавказі, ним пригощають всіх
Адигейський сир в домашніх умовах
Адигейський сир - це кисломолочний продукт, що володіє безліччю корисних мікроелементів. Його використовують у приготуванні різних страв: вареників,