Заливне тісто
Останнім часом господині часто готують заливні пироги, а все тому, що це дуже простий варіант випічки. Досить підібрати начинку, розмістити її у формі, залити тестом рідкої консистенції і відправити в духову шафу. Таким чином можна зробити як солодкі пироги, мафіни , так і солоні.
Інгредієнти:
масло вершкове — 135-160 г;
сметана — 380-400 мл;
цукор — 2 ч. ложки;
йодована сіль;
розпушувач — 1 ч. ложка;
борошно — 265-280 г;
яйця — 2 шт.
Приготування
Масло поміщаємо в піалу і розтоплюємо на водяній бані або ж більш простим способом — в мікрохвильовій печі. Поки воно тепле, додаємо сіль і цукор. З'єднуємо ці продукти зі сметаною. Яйцям надаємо невелику пишність віночком і вводимо в олійно-сметанную суміш. Для об'ємності тіста додаємо розпушувач. Завершуємо приготування порційних додаванням борошна і перемішуванням.
Інгредієнти:
кефір — 1 склянка;
масло вершкове — 70-80 г;
розпушувач — 1 ч. ложка;
морська сіль;
яйця — 3 шт.;
борошно — 150-170 р.
Приготування
Змішуємо кефір зі злегка збитими яйцями. Солимо. Вливаємо розтоплене масло, висипаємо розпушувач. Порційно додаючи борошно, робимо рідке тісто. Таке тісто підійде для заливки солоної начинки.
Інгредієнти:
майонез — 125 мл;
сметана — 125 мл;
сир — 80 г;
яйця — 2 шт.;
сіль морська;
сода — 1 ч. ложка;
борошно — 120-130 р.
Приготування
У миску покласти майонез, сметану, яйця. Віночком доводимо їх до однорідності. Вмішуємо тертий сир. Всипаємо сухі продукти — спочатку соду, сіль, потім борошно, далі заводимо негусте тісто.
Інгредієнти:
масло вершкове — 95-100 г;
сметана — 120-150 мл;
борошно — 240-250 г;
сир — 80 г;
яйця — 2 шт.;
цукор — 75 г;
картопляний крохмаль — 35-50 г;
сода — щіпка.
Приготування
Сир змішуємо з розм'якшеним маслом і сметаною. Додаємо яйця. Віночком надаємо масі однорідність. Подслащиваем і вводимо розпушувач. Всипаємо по черзі крохмаль і борошно. Замішуємо рідке тісто.
Інгредієнти:
йогурт з будь-яким присмаком — 180 мл;
кисляк — 90-100 мл;
сода — 1 ч. ложка;
кленовий сироп — 80 мл;
кориця;
яйця — 3 шт.;
вівсяна і пшенична борошно — по 100 р.
Приготування
З'єднуємо рідкі продукти — йогурт і сметану. Віночком збиваємо з кленовим сиропом, корицею, содою. Додаємо яйця, доведені до двократного збільшення обсягу. Знову скористаємося вінчиком для створення однорідної маси. Всипаючи обидва види борошна, робимо тісто.
Тісто для заливного пирога
Інгредієнти:
Приготування
Масло поміщаємо в піалу і розтоплюємо на водяній бані або ж більш простим способом — в мікрохвильовій печі. Поки воно тепле, додаємо сіль і цукор. З'єднуємо ці продукти зі сметаною. Яйцям надаємо невелику пишність віночком і вводимо в олійно-сметанную суміш. Для об'ємності тіста додаємо розпушувач. Завершуємо приготування порційних додаванням борошна і перемішуванням.
Заливне тісто на кефірі
Інгредієнти:
Приготування
Змішуємо кефір зі злегка збитими яйцями. Солимо. Вливаємо розтоплене масло, висипаємо розпушувач. Порційно додаючи борошно, робимо рідке тісто. Таке тісто підійде для заливки солоної начинки.
Заливне тісто для піци
Інгредієнти:
Приготування
У миску покласти майонез, сметану, яйця. Віночком доводимо їх до однорідності. Вмішуємо тертий сир. Всипаємо сухі продукти — спочатку соду, сіль, потім борошно, далі заводимо негусте тісто.
Гарне холодець тісто
Інгредієнти:
Приготування
Сир змішуємо з розм'якшеним маслом і сметаною. Додаємо яйця. Віночком надаємо масі однорідність. Подслащиваем і вводимо розпушувач. Всипаємо по черзі крохмаль і борошно. Замішуємо рідке тісто.
Рецепт холодцю тесту
Інгредієнти:
Приготування
З'єднуємо рідкі продукти — йогурт і сметану. Віночком збиваємо з кленовим сиропом, корицею, содою. Додаємо яйця, доведені до двократного збільшення обсягу. Знову скористаємося вінчиком для створення однорідної маси. Всипаючи обидва види борошна, робимо тісто.
Рекомендуємо добрі рецепти
Заливний пиріг з сайрою
Заливні пироги дуже улюблені багатьма господинями, так як готуються з підручних компонентів за лічені хвилини. Різноманітність варіантів наповнення
Найсмачніший заливний цибульний пиріг
Найпростіший варіант домашньої несолодкої випічки - це різноманітні заливні пироги. Пропонуємо три оригінальні рецепти смачних пирогів з ароматною
Тісто на курники в духовці
Курник - це шикарний пиріг, який в основному готують на торжество. Пропонуємо кілька простих рецептів тесту для такого роду випічки, використовуючи
Тісто для пирога з рибою
Тісто для пирога з рибою може бути абсолютно будь-яким: прісним, листковим або дріжджовим. Головне, щоб воно було смачним і мала гарний зовнішній
Пиріг з какао
Не знаєте такого цікавого приготувати до вечірнього чаю? Пропонуємо просте і цікаве рішення - пиріг з какао. Таке ласощі доведеться за смаком, як