Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як приготувати м'ясо по-французьки?

Як приготувати м'ясо по-французьки?

21-11-2015, 15:31
448
Як приготувати м'ясо по-французьки?
Так приємно хоч іноді, надівши свій улюблений наряд, вибратися з родиною в ресторан. Замовити улюблене м'ясо по-французьки і насолодитися смачним, соковитим стравою з привабливою, золотистою скоринкою з сиру. Але, на жаль, для відвідування подібних закладів не завжди вистачає коштів і часу. Тому сьогодні, ми пропонуємо вам запросити ваших близьких у свій «домашній ресторан» і пригостити їх улюбленим м'ясом. До того ж, ми з величезним задоволенням розповімо вам, як приготувати смачно і правильно м'ясо по-французьки.

Як приготувати м'ясо по-французьки з яловичини в духовці?


Інгредієнти:

  • яловича вирізка – 600-700 г;

  • томати (середнього розміру) – 3 шт.;

  • цибуля ріпчаста – 2 шт.;

  • рослинне масло – 2 ч. ложки;

  • гриби печериці – 4-6 шт.;

  • сир «Російський» – 140-150 г;

  • перець, сіль – за смаком.


  • Приготування
    Незамороженную, промиту під проточною, холодною водою яловичину нарізаємо шматочками товщиною 15 см і завдовжки з долоню руки. Викладаємо на дошку нарізане м'ясо, солимо, перчимо, а потім відбиваємо молоточком, перевертаємо і проробляємо те ж саме. Підготовлену яловичину викладаємо максимально близько один до одного, трохи змазаний маслом лист. Порізаною півкільцями овочами і тертим сиром покриємо м'ясо красивої і смачної шубкою, розклавши їх у такому порядку: печериці, помідори, сир.
    В заздалегідь нагріту духовку до температури 190 градусів, відправляємо деко з м'ясом по-французьки, а поки воно буде готуватися, протягом 45 хвилин, ви можете зайнятися сервіруванням столу.

    Як приготувати м'ясо по-французьки з свинини?


    Інгредієнти:

  • свиняча шия – 630 г;

  • цибуля ріпчаста – 2 шт.;

  • рослинне масло – 85 мл;

  • сир – 190 г;

  • сіль (дрібна) і перець – за смаком.


  • Приготування
    Омитий водою, свіжий шматок свинячої шиї, нарізаємо не дуже тонкими пластинками, довжиною 8-10 сантиметрів. Присипаємо все м'ясо з сіллю перцем і тільки після цього, відбиваємо його, тоді свинина краще просочиться спеціями. На велику, розігріту з маслом сковороду викладаємо шматочки м'яса і смажимо до повної готовності, з кожної сторони по 7-9 хвилин. Щоб переконатися, що воно готове, надрізаємо його в самому потовщеному місці ножем і дивимося, щоб не виділявся червонуватий сік. Готові шматочки свинини перекладаємо на деко, наливши в нього пару ложок олії, що залишився в сковороді.
    Нарізаний на тонкі півкільця ріпчасту цибулю, розкладаємо поверх м'яса і засипаємо все натертим твердим сиром. Ставимо деко, вже заздалегідь розпечений до 240 градусів духовку і відразу вимкнувши його, залишаємо в ньому наше м'ясо по-французьки на 10 хвилин, до розплавлення сиру.

    Як приготувати м'ясо по-французьки в мультиварці?


    Інгредієнти:

  • свинина – 300-350 м;

  • солоний соєвий соус – 20 мл;

  • мелений перець – за смаком;

  • сметана – 2-3 ст. ложки;

  • печериці – 90 г;

  • цибуля – 1 штука;

  • масло рослинне – 2. ст. ложки.


  • Приготування
    Приготувати м'ясо по-французьки використовуючи мультиварку, можна не боятися, що воно вийде пересушеним і нарізати його тонший, а з розміром орієнтуйтеся на те,
    Як приготувати м'ясо по-французьки?
    яку порцію за обсягом, ви більше віддаєте перевагу.
    Отже, підготовлені шматочки свинини змащуємо солоним соєвим соусом і притрушиваем перцем. Можна не відбиваючи, відразу викладати їх в промаслений ємність мультиварки, воно і без того вийде м'яким. За допомогою силіконової пензлики, зверху намазуємо м'ясо сметаною. Очищений цибулю ріжемо півкільцями і викладаємо їм наступний шар. На закінчення, посипаємо все тертим сиром, а на який тертці ви його потрете, абсолютно не має значення, під дією температури він все одно розплавиться. Виставляємо мультиварку в режимі «Випічка», а через 45 хвилин, можна буде насолодитися смачним, м'яким і соковитим шматочком м'яса.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    М'ясо по-французьки на сковороді
    М'ясо по-французьки на сковороді
    Всім відоме м'ясо по-французьки можна приготувати набагато простіше, ніж звичним способом. У цій статті докладно розповімо, як посмажити це чудове
    М'ясо по-французьки з картоплею і помідорами
    М'ясо по-французьки з картоплею і помідорами
    У цій статті представлені два цікавих рецепти, які допоможуть вам успішно урізноманітнити своє меню чудовим ситним стравою. М'ясо по-французьки з
    Картопля по-французьки
    Картопля по-французьки
    Картопля по-французьки може бути чудовим гарніром до м'ясних страв, а може бути і самостійною стравою. М'який ароматний картопля, запечена під сирною
    Свинина по-французьки
    Свинина по-французьки
    М'ясо по-французьки насправді має мало спільного з французькою кухнею. У нас же прийнято називати так м'ясо, запечене під шапкою майонезу і сиру, з
    М'ясо по-французьки з свинини
    М'ясо по-французьки з свинини
    Таке блюдо, як «м'ясо по-французьки» готують з курки, яловичини, але частіше всього використовують свинину при створенні цієї смакоти. Давайте
    М'ясо по-французьки з ананасами
    М'ясо по-французьки з ананасами
    М'ясо по-французьки - це споконвічно російська страва, що нагадує запіканку. Варіацій його створення досить багато. І сьогодні ми розповімо, як його