Як приготувати м'ясо по-французьки?

Як приготувати м'ясо по-французьки з яловичини в духовці?
Інгредієнти:
Приготування
Незамороженную, промиту під проточною, холодною водою яловичину нарізаємо шматочками товщиною 15 см і завдовжки з долоню руки. Викладаємо на дошку нарізане м'ясо, солимо, перчимо, а потім відбиваємо молоточком, перевертаємо і проробляємо те ж саме. Підготовлену яловичину викладаємо максимально близько один до одного, трохи змазаний маслом лист. Порізаною півкільцями овочами і тертим сиром покриємо м'ясо красивої і смачної шубкою, розклавши їх у такому порядку: печериці, помідори, сир.
В заздалегідь нагріту духовку до температури 190 градусів, відправляємо деко з м'ясом по-французьки, а поки воно буде готуватися, протягом 45 хвилин, ви можете зайнятися сервіруванням столу.
Як приготувати м'ясо по-французьки з свинини?
Інгредієнти:
Приготування
Омитий водою, свіжий шматок свинячої шиї, нарізаємо не дуже тонкими пластинками, довжиною 8-10 сантиметрів. Присипаємо все м'ясо з сіллю перцем і тільки після цього, відбиваємо його, тоді свинина краще просочиться спеціями. На велику, розігріту з маслом сковороду викладаємо шматочки м'яса і смажимо до повної готовності, з кожної сторони по 7-9 хвилин. Щоб переконатися, що воно готове, надрізаємо його в самому потовщеному місці ножем і дивимося, щоб не виділявся червонуватий сік. Готові шматочки свинини перекладаємо на деко, наливши в нього пару ложок олії, що залишився в сковороді.
Нарізаний на тонкі півкільця ріпчасту цибулю, розкладаємо поверх м'яса і засипаємо все натертим твердим сиром. Ставимо деко, вже заздалегідь розпечений до 240 градусів духовку і відразу вимкнувши його, залишаємо в ньому наше м'ясо по-французьки на 10 хвилин, до розплавлення сиру.
Як приготувати м'ясо по-французьки в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Приготувати м'ясо по-французьки використовуючи мультиварку, можна не боятися, що воно вийде пересушеним і нарізати його тонший, а з розміром орієнтуйтеся на те,

Отже, підготовлені шматочки свинини змащуємо солоним соєвим соусом і притрушиваем перцем. Можна не відбиваючи, відразу викладати їх в промаслений ємність мультиварки, воно і без того вийде м'яким. За допомогою силіконової пензлики, зверху намазуємо м'ясо сметаною. Очищений цибулю ріжемо півкільцями і викладаємо їм наступний шар. На закінчення, посипаємо все тертим сиром, а на який тертці ви його потрете, абсолютно не має значення, під дією температури він все одно розплавиться. Виставляємо мультиварку в режимі «Випічка», а через 45 хвилин, можна буде насолодитися смачним, м'яким і соковитим шматочком м'яса.
Рекомендуємо добрі рецепти

М'ясо по-французьки на сковороді
Всім відоме м'ясо по-французьки можна приготувати набагато простіше, ніж звичним способом. У цій статті докладно розповімо, як посмажити це чудове

М'ясо по-французьки з картоплею і помідорами
У цій статті представлені два цікавих рецепти, які допоможуть вам успішно урізноманітнити своє меню чудовим ситним стравою. М'ясо по-французьки з

Картопля по-французьки
Картопля по-французьки може бути чудовим гарніром до м'ясних страв, а може бути і самостійною стравою. М'який ароматний картопля, запечена під сирною

Свинина по-французьки
М'ясо по-французьки насправді має мало спільного з французькою кухнею. У нас же прийнято називати так м'ясо, запечене під шапкою майонезу і сиру, з

М'ясо по-французьки з свинини
Таке блюдо, як «м'ясо по-французьки» готують з курки, яловичини, але частіше всього використовують свинину при створенні цієї смакоти. Давайте

М'ясо по-французьки з ананасами
М'ясо по-французьки - це споконвічно російська страва, що нагадує запіканку. Варіацій його створення досить багато. І сьогодні ми розповімо, як його