Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пиріг з куркою і сиром

Пиріг з куркою і сиром

10-11-2015, 18:25
1 415
Пиріг з куркою і сиром
Пропонуємо варіанти приготування неймовірно смачного і дуже простого в приготуванні пиріг з куркою і сиром. Взявши за основу готове листкове тісто або лаваш, вам буде потрібно зовсім небагато часу для оформлення страви та ще дещицю на випікання в духовці.

Смачний пиріг з куркою, грибами і сиром


Інгредієнти:

  • дріжджове листкове тісто – 490 г;

  • куряче м'ясо (м'якоть) – 350 г;

  • твердий сир – 150 г;

  • ріпчаста цибуля – 150 г;

  • гриби – 250 г;

  • цибуля ріпчаста – 155 г;

  • яйце – 1 шт.;

  • рослинне масло – 55 мл;

  • свіжа зелень петрушки і кропу – за смаком;

  • майонез – 60 г;

  • мелена суміш перців;

  • сіль.


  • Приготування
    Курячу м'якоть, краще філе курячої грудки, нарізаємо невеликими скибочками і добре відбиваємо за допомогою кухонного молоточка, прикривши харчовою плівкою. Потім приправляємо його сіллю, меленої сумішшю перців, майонезом, перемішуємо і залишаємо для маринування.
    Тим часом чистимо, шаткуємо кубиками або півкільцями ріпчасту цибулю і пасеруємо на олії на сковороді. Потім моєму, дрібно рубаємо і додаємо в сковороду грибочки, приправляємо сіллю, сумішшю перців, готуємо до м'якості і змішуємо з курячим м'ясом.
    Листкове тісто розділяємо на дві половини, розкачуємо добре за допомогою качалки і одну з них укладаємо на промаслений лист. Зверху розподіляємо начинку, відступаючи від краю приблизно по одному сантиметру, і притрушиваем зверху пропущеним через тертці твердим сиром. Накриваємо все другим пластом тіста і защипуємо ретельно краю. Промазуємо за допомогою пензля поверхню пирога яєчним жовтком і розміщуємо блюдо в прогрітій до 185 градусів духовці приблизно на двадцять п'ять-тридцять хвилин.

    Швидкий пиріг з лаваша з куркою і сиром


    Інгредієнти:

  • куряче м'ясо (м'якоть) – 520 г;

  • лаваш тонкий – 2 шт.;

  • яйце – 3 шт.;

  • твердий сир – 320 г;

  • вершки з високим відсотком жирності – 150 мл;

  • свіжа зелень – за смаком;

  • волоські горіхи – 90 г;

  • часник – 1-2 зубчики;

  • рослинна олія;

  • сіль;

  • мелена суміш перців.


  • Приготування
    Куряче м'ясо промиваємо, обсушуємо і перетворюємо у фарш будь-яким зручним способом. Подрібнюємо також очищений часник, свіжу зелень і волоські горіхи, і додаємо до курки. Вбиваємо одне яйце, додаємо за смаком сіль,
    Пиріг з куркою і сиром
    мелену суміш перців і перемішуємо все хорошенечко.
    На лист лаваша кладемо половину курячого фаршу і половину пропущеного через тертку сиру і звертаємо лаваш, отримуючи свого роду ковбаску, яку розміщуємо на промасленому деко або у формі, скручуючи у вигляді равлика по колу. Повторюємо дії з другим лавашем і продовжуємо равлика. Отримуємо цілий скручений пиріг, який заливаємо сумішшю вершків з збитими яйцями і ста грамами натертого сиру. Також можна додати за бажанням в заливку трохи зелені. Визначаємо блюдо в прогрітий до 185 градусів духовку приблизно на тридцять-тридцять п'ять хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рулет з лаваша з куркою
    Рулет з лаваша з куркою
    Лаваш з куркою - це найкраща основа для приготування швидкої і оригінальної закуски. Зробивши з цих інгредієнтів рулет, у вас вийде досить незвичайне
    Пиріг з лаваша
    Пиріг з лаваша
    Лаваш часто використовують у приготуванні різної випічки та закусок. І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижний пиріг з лаваша з сиром, фаршем,
    Конвертики з куркою
    Конвертики з куркою
    Конвертики з куркою - це оригінальна і смачна випічка, яка неодмінно сподобається вашим близьким і гостям. А зараз ми підкажемо вам кілька простих і
    Лаваш з ковбасою
    Лаваш з ковбасою
    Не знаєте чим пригостити гостей, які до вас несподівано завітали? У нас є для вас рішення - зробіть лаваш з ковбасою. Приготувати таку просту закуску
    Лаваш з грибами
    Лаваш з грибами
    З лаваша виходять чудові закуски, які можна подати на святковий стіл, фуршет або просто взяти з собою на пікнік. І зараз ми з вами поділимося
    Лаваш з куркою
    Лаваш з куркою
    Вірменський лаваш використовують в створенні різних страв або подають до столу в якості звичайного хліба. А ми сьогодні розповімо, як приготувати