Пиріг з куркою і сиром
Пропонуємо варіанти приготування неймовірно смачного і дуже простого в приготуванні пиріг з куркою і сиром. Взявши за основу готове листкове тісто або лаваш, вам буде потрібно зовсім небагато часу для оформлення страви та ще дещицю на випікання в духовці.
Інгредієнти:
дріжджове листкове тісто – 490 г;
куряче м'ясо (м'якоть) – 350 г;
твердий сир – 150 г;
ріпчаста цибуля – 150 г;
гриби – 250 г;
цибуля ріпчаста – 155 г;
яйце – 1 шт.;
рослинне масло – 55 мл;
свіжа зелень петрушки і кропу – за смаком;
майонез – 60 г;
мелена суміш перців;
сіль.
Приготування
Курячу м'якоть, краще філе курячої грудки, нарізаємо невеликими скибочками і добре відбиваємо за допомогою кухонного молоточка, прикривши харчовою плівкою. Потім приправляємо його сіллю, меленої сумішшю перців, майонезом, перемішуємо і залишаємо для маринування.
Тим часом чистимо, шаткуємо кубиками або півкільцями ріпчасту цибулю і пасеруємо на олії на сковороді. Потім моєму, дрібно рубаємо і додаємо в сковороду грибочки, приправляємо сіллю, сумішшю перців, готуємо до м'якості і змішуємо з курячим м'ясом.
Листкове тісто розділяємо на дві половини, розкачуємо добре за допомогою качалки і одну з них укладаємо на промаслений лист. Зверху розподіляємо начинку, відступаючи від краю приблизно по одному сантиметру, і притрушиваем зверху пропущеним через тертці твердим сиром. Накриваємо все другим пластом тіста і защипуємо ретельно краю. Промазуємо за допомогою пензля поверхню пирога яєчним жовтком і розміщуємо блюдо в прогрітій до 185 градусів духовці приблизно на двадцять п'ять-тридцять хвилин.
Інгредієнти:
куряче м'ясо (м'якоть) – 520 г;
лаваш тонкий – 2 шт.;
яйце – 3 шт.;
твердий сир – 320 г;
вершки з високим відсотком жирності – 150 мл;
свіжа зелень – за смаком;
волоські горіхи – 90 г;
часник – 1-2 зубчики;
рослинна олія;
сіль;
мелена суміш перців.
Приготування
Куряче м'ясо промиваємо, обсушуємо і перетворюємо у фарш будь-яким зручним способом. Подрібнюємо також очищений часник, свіжу зелень і волоські горіхи, і додаємо до курки. Вбиваємо одне яйце, додаємо за смаком сіль, мелену суміш перців і перемішуємо все хорошенечко.
На лист лаваша кладемо половину курячого фаршу і половину пропущеного через тертку сиру і звертаємо лаваш, отримуючи свого роду ковбаску, яку розміщуємо на промасленому деко або у формі, скручуючи у вигляді равлика по колу. Повторюємо дії з другим лавашем і продовжуємо равлика. Отримуємо цілий скручений пиріг, який заливаємо сумішшю вершків з збитими яйцями і ста грамами натертого сиру. Також можна додати за бажанням в заливку трохи зелені. Визначаємо блюдо в прогрітий до 185 градусів духовку приблизно на тридцять-тридцять п'ять хвилин.
Смачний пиріг з куркою, грибами і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Курячу м'якоть, краще філе курячої грудки, нарізаємо невеликими скибочками і добре відбиваємо за допомогою кухонного молоточка, прикривши харчовою плівкою. Потім приправляємо його сіллю, меленої сумішшю перців, майонезом, перемішуємо і залишаємо для маринування.
Тим часом чистимо, шаткуємо кубиками або півкільцями ріпчасту цибулю і пасеруємо на олії на сковороді. Потім моєму, дрібно рубаємо і додаємо в сковороду грибочки, приправляємо сіллю, сумішшю перців, готуємо до м'якості і змішуємо з курячим м'ясом.
Листкове тісто розділяємо на дві половини, розкачуємо добре за допомогою качалки і одну з них укладаємо на промаслений лист. Зверху розподіляємо начинку, відступаючи від краю приблизно по одному сантиметру, і притрушиваем зверху пропущеним через тертці твердим сиром. Накриваємо все другим пластом тіста і защипуємо ретельно краю. Промазуємо за допомогою пензля поверхню пирога яєчним жовтком і розміщуємо блюдо в прогрітій до 185 градусів духовці приблизно на двадцять п'ять-тридцять хвилин.
Швидкий пиріг з лаваша з куркою і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Куряче м'ясо промиваємо, обсушуємо і перетворюємо у фарш будь-яким зручним способом. Подрібнюємо також очищений часник, свіжу зелень і волоські горіхи, і додаємо до курки. Вбиваємо одне яйце, додаємо за смаком сіль, мелену суміш перців і перемішуємо все хорошенечко.
На лист лаваша кладемо половину курячого фаршу і половину пропущеного через тертку сиру і звертаємо лаваш, отримуючи свого роду ковбаску, яку розміщуємо на промасленому деко або у формі, скручуючи у вигляді равлика по колу. Повторюємо дії з другим лавашем і продовжуємо равлика. Отримуємо цілий скручений пиріг, який заливаємо сумішшю вершків з збитими яйцями і ста грамами натертого сиру. Також можна додати за бажанням в заливку трохи зелені. Визначаємо блюдо в прогрітий до 185 градусів духовку приблизно на тридцять-тридцять п'ять хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рулет з лаваша з куркою
Лаваш з куркою - це найкраща основа для приготування швидкої і оригінальної закуски. Зробивши з цих інгредієнтів рулет, у вас вийде досить незвичайне
Пиріг з лаваша
Лаваш часто використовують у приготуванні різної випічки та закусок. І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижний пиріг з лаваша з сиром, фаршем,
Конвертики з куркою
Конвертики з куркою - це оригінальна і смачна випічка, яка неодмінно сподобається вашим близьким і гостям. А зараз ми підкажемо вам кілька простих і
Лаваш з ковбасою
Не знаєте чим пригостити гостей, які до вас несподівано завітали? У нас є для вас рішення - зробіть лаваш з ковбасою. Приготувати таку просту закуску
Лаваш з грибами
З лаваша виходять чудові закуски, які можна подати на святковий стіл, фуршет або просто взяти з собою на пікнік. І зараз ми з вами поділимося
Лаваш з куркою
Вірменський лаваш використовують в створенні різних страв або подають до столу в якості звичайного хліба. А ми сьогодні розповімо, як приготувати