Чебуреки з кабачків з фаршем
А чи знаєте ви, що з кабачків і фаршу можна приготувати дуже смачні і ситні чебуреки ? Потрібно тільки трохи запастися терпінням і через деякий час у вас вийде неймовірно оригінальне і корисне блюдо, яке оцінять по достоїнству.
Інгредієнти:
кабачки – 1 кг;
цибулина – 3 шт.;
яйце – 3 шт.;
борошно – 2 ст.;
спеції;
свіжа зелень;
фарш домашній м'ясний – 500 г;
олія рослинна.
Приготування
Кабачки промиваємо, обробляємо і натираємо на крупній тертці. Цибулини чистимо і дуже дрібно шаткуємо. Потім трохи додаємо у фарш, а іншу частину – в кабачкову суміш. Туди ж розбиваємо яйця, додаємо борошно, спеції і подрібнену зелень. Підсолюємо овочеву масу за смаком і перемішуємо. Фарш з цибулею приправляємо спеціями. Тепер приступаємо до приготування чебуреків: на розігріту сковороду викладаємо кабачкову масу і на одну половину кладемо тонким шаром фарш. Як тільки чебурек з кабачків з м'ясом трохи підсмажиться, накриваємо начинку другою половиною і притискаємо краю. Обсмажуємо з двох сторін до золотистого кольору і відразу ж подаємо смачні чебуреки до столу.
Інгредієнти:
кабачок – 2 шт.;
яйце – 2 шт.;
цибулина – 2 шт.;
борошно – 100 г;
сир – 100 г;
молоко – 100 мл;
м'ясний фарш – 150 г;
масло рослинне – 100 мл;
зелень – за смаком;
спеції.
Приготування
Кабачок і цибулини промиваємо, обробляємо і натираємо на тертці. Потім додаємо яйця, вливаємо молоко, додаємо тертий сир, приправляємо спеціями і додаємо подрібнену свіжу зелень. Гарненько все перемішуємо, всипаємо борошно, вливаємо трохи соняшникової масла і вимішуємо однорідне тісто, трохи густіше, ніж на млинці. Для начинки м'ясний фарш обсмажуємо на рослинному маслечко разом з цибулею, нашаткованою кубиками. Підсолюємо, перчимо за смаком і додаємо дрібно посічену зелень. Нагріваємо сковорідку, промазуємо маслом, наливаємо трохи овочевого тіста так, щоб вийшов тонкий млинець. Відразу ж, поки він не схопився, викладаємо на одну сторону трохи фаршу, залишивши вільними краю. Після цього накриваємо начинку вільної стороною млинця, злегка притискаємо краю лопаткою, щоб вони добре склеїлися. Обсмажуємо чебурек на невеликому вогні з двох сторін під кришкою до утворення рум'яної скоринки. Готове ласощі викладаємо на тарілку і подаємо зі сметанним або будь-яким іншим соусом.
Рецепт чебуреків з кабачків
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки промиваємо, обробляємо і натираємо на крупній тертці. Цибулини чистимо і дуже дрібно шаткуємо. Потім трохи додаємо у фарш, а іншу частину – в кабачкову суміш. Туди ж розбиваємо яйця, додаємо борошно, спеції і подрібнену зелень. Підсолюємо овочеву масу за смаком і перемішуємо. Фарш з цибулею приправляємо спеціями. Тепер приступаємо до приготування чебуреків: на розігріту сковороду викладаємо кабачкову масу і на одну половину кладемо тонким шаром фарш. Як тільки чебурек з кабачків з м'ясом трохи підсмажиться, накриваємо начинку другою половиною і притискаємо краю. Обсмажуємо з двох сторін до золотистого кольору і відразу ж подаємо смачні чебуреки до столу.
Чебуреки з кабачків з м'ясним фаршем
Інгредієнти:
Приготування
Кабачок і цибулини промиваємо, обробляємо і натираємо на тертці. Потім додаємо яйця, вливаємо молоко, додаємо тертий сир, приправляємо спеціями і додаємо подрібнену свіжу зелень. Гарненько все перемішуємо, всипаємо борошно, вливаємо трохи соняшникової масла і вимішуємо однорідне тісто, трохи густіше, ніж на млинці. Для начинки м'ясний фарш обсмажуємо на рослинному маслечко разом з цибулею, нашаткованою кубиками. Підсолюємо, перчимо за смаком і додаємо дрібно посічену зелень. Нагріваємо сковорідку, промазуємо маслом, наливаємо трохи овочевого тіста так, щоб вийшов тонкий млинець. Відразу ж, поки він не схопився, викладаємо на одну сторону трохи фаршу, залишивши вільними краю. Після цього накриваємо начинку вільної стороною млинця, злегка притискаємо краю лопаткою, щоб вони добре склеїлися. Обсмажуємо чебурек на невеликому вогні з двох сторін під кришкою до утворення рум'яної скоринки. Готове ласощі викладаємо на тарілку і подаємо зі сметанним або будь-яким іншим соусом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Кримські чебуреки
Легкі, повітряні, з тоненькою хрусткою оболонкою, яка не розмокає від соку. Соковитий і неймовірно ароматний фарш всередині цього неперевершеного
Чебуреки з лаваша
Головним достоїнством правильних чебуреків є найтонша хрустка основа і неймовірно соковите наповнення. Але, буває, що з тестом зовсім не хочеться
Ледачі чебуреки
Головною особливістю чебуреків є найвитонченіший і дуже хрустке тісто і соковита, ароматна начинка. Проте як бути, якщо часу і бажання на їх
Кабачки з фаршем
Кабачок - корисний овоч, який відмінно поєднується з багатьма інгредієнтами. І сьогодні, ми розповімо, як приготувати кабачки з м'ясним фаршем. Вийде
Як приготувати чебуреки?
Чебуреки з сиром - відмінне блюдо, яке може стати як сніданком, так і чудовим перекусом. Чому саме з сиром? Так адже не всі люблять м'ясо. Ну а для
Начинка для чебуреків
Чебуреки - смачне блюдо татарської кухні. І сьогодні ми розповімо, які начинки для нього можна зробити. Це може бути м'ясна, грибна, з сиром і т. д.