Чебуреки з кабачків з фаршем

Рецепт чебуреків з кабачків
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки промиваємо, обробляємо і натираємо на крупній тертці. Цибулини чистимо і дуже дрібно шаткуємо. Потім трохи додаємо у фарш, а іншу частину – в кабачкову суміш. Туди ж розбиваємо яйця, додаємо борошно, спеції і подрібнену зелень. Підсолюємо овочеву масу за смаком і перемішуємо. Фарш з цибулею приправляємо спеціями. Тепер приступаємо до приготування чебуреків: на розігріту сковороду викладаємо кабачкову масу і на одну половину кладемо тонким шаром фарш. Як тільки чебурек з кабачків з м'ясом трохи підсмажиться, накриваємо начинку другою половиною і притискаємо краю. Обсмажуємо з двох сторін до золотистого кольору і відразу ж подаємо смачні чебуреки до столу.
Чебуреки з кабачків з м'ясним фаршем
Інгредієнти:
Приготування
Кабачок і цибулини промиваємо, обробляємо і натираємо на тертці. Потім додаємо яйця, вливаємо молоко, додаємо тертий сир, приправляємо спеціями і додаємо подрібнену свіжу зелень. Гарненько все

Рекомендуємо добрі рецепти

Кримські чебуреки
Легкі, повітряні, з тоненькою хрусткою оболонкою, яка не розмокає від соку. Соковитий і неймовірно ароматний фарш всередині цього неперевершеного

Чебуреки з лаваша
Головним достоїнством правильних чебуреків є найтонша хрустка основа і неймовірно соковите наповнення. Але, буває, що з тестом зовсім не хочеться

Ледачі чебуреки
Головною особливістю чебуреків є найвитонченіший і дуже хрустке тісто і соковита, ароматна начинка. Проте як бути, якщо часу і бажання на їх

Кабачки з фаршем
Кабачок - корисний овоч, який відмінно поєднується з багатьма інгредієнтами. І сьогодні, ми розповімо, як приготувати кабачки з м'ясним фаршем. Вийде

Як приготувати чебуреки?
Чебуреки з сиром - відмінне блюдо, яке може стати як сніданком, так і чудовим перекусом. Чому саме з сиром? Так адже не всі люблять м'ясо. Ну а для

Начинка для чебуреків
Чебуреки - смачне блюдо татарської кухні. І сьогодні ми розповімо, які начинки для нього можна зробити. Це може бути м'ясна, грибна, з сиром і т. д.